°•°תות שובב°•°
New member
../images/Emo53.gif
אוקיי, אני צריכה את דעתכם בנושא הבא.. אז ככה, יש לי סיבות מוצדקות לעזוב את עמק זוהר. עכשיו- אני לא יודעת אם כדאי לי. כי אם אני כן אעזוב, אז אני ארכב או בקיבוץ יגור או אצל דניאלה גרוס. מה דעתכם
הנה כמה חסרונות ויתרונות.
חוות הפיסגה- של דניאלה גרוס
חיסרון: שהיא רחוקה ואני צריכה הסעה, וגם שאם ככה אני לא יוכל לקפוץ כי זו חווה של דרסז'. אני לא יודעת מה המחיר. יתרון: מדריכה רמה של גראנדפרי אנשים! זה שווה את זה והיא יכולה לשפר אותי בהרבה מאד! (בלשון המעטה) חווה יפה, סוסים נחמדים (לפי מה שאמרו לי) ומדריכה מצויינת.
עמק זוהר
חיסרון: כל מיני סיבות מוצדקות. יהיה לי קשה לעזוב ת'סוסים- בייחוד את פוצ'יני ואת פליקס
והמחיר עלה ל-100 ש"ח נראה לי
יתרון: יש לי הסעה, מכירה ת'סוסים, ת'ילדים והשאר.. יש קורסים בקיץ.
קיבוץ יגור
חיסרון: אני לא אוהבת את השיטה של יפתח לתחרויות, אני מתכוונת לזה שהוא עולה על הסוסים שצריך להתחרות עליהם לפני שהילדים צריכים לעלות. ובכלל אני לא אוהבת ת'אופי שלו. לא מטפלים בסוסים. אלא רק העובדים של החווה. יתרון: זה קרוב, יש הסעות, יש הרבה קפיצות, ונראה לי שיש גם סוסים שאני יכולה להשתלב איתם מצויין. אה וגם אם התחרות ביגור (שיש הרבה תחרויות שם) אז צריך לשלם רק על המקצה ולא על ההובלה כי זה כבר שם.. פחות הוצאות בתחרויות! מה כדאי
תעזרו לי, אני נואשת
אוקיי, אני צריכה את דעתכם בנושא הבא.. אז ככה, יש לי סיבות מוצדקות לעזוב את עמק זוהר. עכשיו- אני לא יודעת אם כדאי לי. כי אם אני כן אעזוב, אז אני ארכב או בקיבוץ יגור או אצל דניאלה גרוס. מה דעתכם