../images/Emo53.gif

אוקיי, אני צריכה את דעתכם בנושא הבא.. אז ככה, יש לי סיבות מוצדקות לעזוב את עמק זוהר. עכשיו- אני לא יודעת אם כדאי לי. כי אם אני כן אעזוב, אז אני ארכב או בקיבוץ יגור או אצל דניאלה גרוס. מה דעתכם
הנה כמה חסרונות ויתרונות.
חוות הפיסגה- של דניאלה גרוס
חיסרון: שהיא רחוקה ואני צריכה הסעה, וגם שאם ככה אני לא יוכל לקפוץ כי זו חווה של דרסז'. אני לא יודעת מה המחיר. יתרון: מדריכה רמה של גראנדפרי אנשים! זה שווה את זה והיא יכולה לשפר אותי בהרבה מאד! (בלשון המעטה) חווה יפה, סוסים נחמדים (לפי מה שאמרו לי) ומדריכה מצויינת.
עמק זוהר
חיסרון: כל מיני סיבות מוצדקות. יהיה לי קשה לעזוב ת'סוסים- בייחוד את פוצ'יני ואת פליקס
והמחיר עלה ל-100 ש"ח נראה לי
יתרון: יש לי הסעה, מכירה ת'סוסים, ת'ילדים והשאר.. יש קורסים בקיץ.
קיבוץ יגור
חיסרון: אני לא אוהבת את השיטה של יפתח לתחרויות, אני מתכוונת לזה שהוא עולה על הסוסים שצריך להתחרות עליהם לפני שהילדים צריכים לעלות. ובכלל אני לא אוהבת ת'אופי שלו. לא מטפלים בסוסים. אלא רק העובדים של החווה. יתרון: זה קרוב, יש הסעות, יש הרבה קפיצות, ונראה לי שיש גם סוסים שאני יכולה להשתלב איתם מצויין. אה וגם אם התחרות ביגור (שיש הרבה תחרויות שם) אז צריך לשלם רק על המקצה ולא על ההובלה כי זה כבר שם.. פחות הוצאות בתחרויות! מה כדאי
תעזרו לי, אני נואשת

S H I L G I

New member
אמממ....

למה את עוזבת את עמק זוהר? אני עצמי יכולתי ללכת לשם אבל יש לי משהו נגדם (משהו מלפני הרבה הרבה שנים..אל תשאלו
) המחיר של דניאלה זה..אממ יש 2 מדריכות מור ודניאלה מור יותר זולה אב היא ממש טובה אני לוקחת שבוע מור שבוע דניאלה המחיר של דניאלה 180 שקל לשלושתרבע שעה 130 שקל אם אני לא טועה לחצי שעה של מור זה 85 שקל לחצי שעה ולא זוכרת כמה זה שלושתרבע שעה ודניאלה זה לא כ-ז-ה רחוק כולה חצי שעה ואת כן צריכה לשלם ביגור על ההובלה כי יש להם את הנגרר הענקי הזה והם צריכים לשלם לנהג אז את משתתפת ולא כדאי לך ללכת ליגור יפתח לקח אותי אולי צעד קדימה אבל 2-3 צעדים אחורה
ואת כן מטפלת בסוסים אם את באה לעבוד

זה תלוי בך..../images/Emo1.gif

מה את יותר אוהבת? קפיצות או דראסז'? אם את מוכנה לעזוב את הקפיצות לגמרי תעברי לדניאלה גרוס כי זה ממש שווה את זה אפילו שזה רחוק.. אני נוסעת בשני אוטובוסים בכדי להגיע לחווה שלי ונוסעת שעה וחצי לפני הזמן.. אם אין מצב שאת רוצה לעזוב את הקפיצות אז אל תקחי בחשבון בכלל את דניאלה גרוס.. ותישארי בחווה שלך או ביגור.. אני חושבת שכדאי שתשארי בחווה שלך כי גם אני ממש לא אוהבת את השיטה של יפתח אמדורסקי.. זאת דעתי אבל זו הבחירה שלך.. דראסז' או קפיצות..

a l o n i s 1

New member
אני חושב שאת צריכה ללכת...

אחרי כול ההיתרונות והחסרונות אני חושב שאת צריכה ללכת ליגור משום שזה נוח זה חשוב והכול טוב, מלבד הטיפול בסוסים.. אז את יכולה לדבר על זה ואולי לעזור ולשנות את הטיפול.. אחרת לאף אחד זה לא יפריע ואז לא ישנו את זה..... וואלה לכי תדברי עם יפתח תסבירי את הבעייה ואת ההשלכות של זה אולי הוא יוכל לעשות איזה צעד ליקרתך??!

animals lover

New member
מה עם משמר העמק../images/Emo107.gif

או עין המפרץ? ממליצה בחום על שניהם! ביגור לא הייתי ממליצה לך לרכב, תמשיכי לרכב איפה שאת בינתיים... ובחווה של דניאלה גרוס אף אחד לא מלמד קפיצות?

דניאלה גרוס

כי את תמיד יכולה ללכת אחרי זה למקום אחר אבל עם דניאלה ייה לך בסיס מצוין ותוכלי לשפר תרכיבה ותקפצי טוב בהמשך. אני חושבת שאת לא צריכה ללכת לקיבוץ יגור כי אם את לא אוהבת שם את המדריך והשיטה זה קשה כי עם אופי לא נח מאד קשה להסתדר ובייחוד לשנות. ואני חושבת שכדאי לעזוב תחווה שלך כי אם חשבת על באפשרות לעזוב את כנראה רוצה ואני מאמינה לך שכמו שכתבת יש לך סיבות מוצדקות.

אני עם ליבי.

לכי בינתיים לדניאלה, היא תשפר לך את הישיבה והכל, אני די בטוחה שהיא לא תלמד אותך תרגילי דרסאז' מסובכים אלה תעבדו קצת על הישיבה שלך, תשפרו אותה והכל...!

S H I L G I

New member
זה מה שאני עושה

אבל אין לי חווה אחרת אז אם לא תהיה ברירה אני אמשיך בדרסאג' ואעבוד פעם ב.....בקפיצות (זה אפשרי לא לקפיצות גבוהות אצלה) חח אם את זוכרצ..מור..לוקה...הצעה...חח

../images/Emo26.gif

אני ממש רוצה עם אח שלי ללכת לדניאלה, אני מרגישה שהיא תשפר אותי בטירוף. אבל לעזוב את פוצ'יני, פליקס וכל שאר הסוסים, זה יהיה לי קשה. אך מצד שני זה יכול להיות לטובת הרכיבה שלי
כי אני חושבת שאם זה לא יהיה עכשיו בכל זאת מתישהוא אני אעזוב, כי הרבה אומרים שעמק זוהר היא חווה רק לבסיסתה של הרכיבה על סוסים, וצריך לעבור מתישהוא, כי את הבסיס אני כבר יודעת, לפחות נראה לי..
נטע, אצל דניאלה אפשר לקפוץ? (לא גבוה- לאיזה גובה זה הגבול?)

S H I L G I

New member
אממ...

שאלתי את מור..אין להם ממש ציוד את יכולה לקפוץ לא מאד גבוה לדעתי הכי גובה 80 או משו וגם לי היה קשה אבל אצלי פשוט לא היה ליצכוח ללכת ולאט לאט הרגשתי שיהיה לי יותר קל לעזוב עכשיו מאשר אח"כ

../images/Emo6.gifעדיין כותבת ביד אחת../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אממממ, 80 זה מספיק לי, כי כאילו אני צריכה לשפר את הרכיבה דרסז' הרבה יותר ממה שאני צריכה לשפר את הקפיצות.. וחשבתי על זה, אולי אני אעשה שיעור אחד דניאלה, ואז שיעור אחד קפיצות ביגור/בעמק זוהר?

S H I L G I

New member
יכול להיות שזה יהיה טוב

אבל תצטרכי להגיד ליפתח או למדריך קפיצות שלך שתעשי בחווה שלו רק קפיצות כי את אצל דניאלה ככה תחסכי לעצמך

אנשים כנסו בקשר לזה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

אממ, אמא שלי אמרה שאם לא ילך אצל דניאלה, אז יש מצב שבעין המפרת כן
אז.. אני צריכה פרטים דורון, שלחי לי במסרים ת'טלפון או משו (
) או אם יש מישו אחר שרורכב שם.

S H I L G I

New member
אממ..

עין המפרץ זה חצי שעה-שעה מחיפה כאילו כולל פקקים והכל..ות-מ-י-ד יש שם פקקים

אז זהו שאם אפשרי לרכב שם בימי...

שישי או שבת, אז הבעייה היא לא ההסעה.. אני צריכה לדעת כמה זה עולה? אם עושים שם אך ורק קפיצות וכו'...

S H I L G I

New member
ושחכתי להוסיף..

שאם לא היתה את הבעיה הזו הייתי רוכבת שם בשמחה
טוב הלכתי לראות פרנדז

למעלה