יעל360

New member
../images/Emo53.gif

מישהו יודע איך מכשפים מישהו וגורמים לו לאהוב?

shineing moon

New member
את בטוחה שאת רוצה../images/Emo35.gif

תראי אני יודעת כמה כישופים כאלה אבל את בטוחה שאת רוצה לכשף מישהו בשביל שהוא יאהב אותך (לדעת אהבה מזוייפת) ולא לגרום לו לאהוב אותך בגלל מי ומה שאת?

יעל360

New member
shineing moon ../images/Emo29.gif

אני בטוחה. באיזשהו מקום הוא אוהב אותי, היינו חברים שנתיים, אז אני רק צריכה לחזק את אהבתו. זו לא תהיה אהבה מזוייפת! אם הייתי חושבת שזו תהיה אהבה מזוייפת לא הייתי חושבת לכשף אותו.בבקשה תעזרי לי.

jbu

New member
מה עם חוק ההחזרה

כול כישוף שעושים חוזר אילך אם אתה כופה על מישהו רגשות או גורם לו לעשות משהו בלי הסכמתו זה נחשב לכסם שחור ובו נומר שהתוצאות לא היו טובות

HUhybrid

New member
אכן, אך הרשה לי לדייק--

כוח זה אינו טבוע ב"אני העליון" שלו מרצונו החופשי, ויש במעשה זה מעין פעולת התרה של קשר מימדי (מיתר) שבין המכשף למכושף. לחן זה חוזר כמו בומרנג, כלומר: תהודת המיתר. אך התהודה נקלטת רק במאגר בעל מטען הזהה לזה שבה היט טעונה (הנמדד בהרצים, (Hrz) ולכן רק המקור מקבל בחזרה את תהודת המיתר, כך שאין סכנה שמישהו אחר בסביבה ייפגע. גיל.

shineing moon

New member
ליעל

טוב מכיוון שהחלטת שזה מה שאת רוצה ושזה לא מסכן אנשים מסביבך אני ילך לחפש את הכישוף עכשיו ויחזור עליך בערב אם הכישוף אני רק מקווה שהוא ילך לך כמו שצריך כי כל טעות קטנה בכישוף יכולה לפגוע בך ובאמת לא הייתי רוצה שזה יקרה אני יחזור בערב אם הכישוף

jbu

New member
יש משהו יותר טוב לעשות

יש הרבה כישופים למשיכת אהבת אמת וזה בטוח.

shineing moon

New member
לא נראה לי שאתה צודק../images/Emo29.gif

אני מאוד מצטערת להגיד ל-JBU שלדעתי אתה לא יכול להיות כל כך בטוח שהכישופים האלה שאתה מדבר אליהם מביאים אהבת אמת כי כישוף לא יכול ליצור רגש חזק כמו אהבת אמת רק אם הוא שקוע באדם שאותו אתה מכשף קודם לכן אם אתה אומר שזה בדוק הייתי שמחה לשמוע את העניין שבו מצאת את מה שאמרת לנכון

jbu

New member
לא הבנתם

אתה לא מכשף אף אחד אתה פשוט "מושך" את האדם שהכי מתאים לכה\לך כמו מזל זה לא אומר ששזה תמיד עובד ב-100% אבל שווה לנסות מחוף מזה זה לא משנה לקחו לי את הספר עם הכישוף אבל אפשר לחפש באיטרנט.

shineing moon

New member
מצאתי את הכישופים../images/Emo140.gif

היי יעל מצאתי בשבילך את הכישופים אני מקווה שהם באמת יצליחו לך ה-4 לדעתי הוא מה שיתאים לך ביותר בהצלחה
נ.ב. הבאתי לך את כל הכישופים הלבנים אבל כדאי שגם איתם תיזהרי כי לבן הוא לא תמיד טוב כמו שהוא נראה

למעלה