../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo41.gif

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ביישנית!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני יכולה לעשות בקשר לזה? איך להתגבר על זה?

כמה עיצות

* תתאמני מול המראה איך לדבר עם אנשים. זה מאוד עוזר. תמציאי לעצמך שיחות עם אנשים, ותדמייני את עצמך במצב הזה. שחקנים אמיתיים עושים את זה. * תחייכי הרבה. גם אם זה מזוייף, אומרים שזה משחרר הורמון מסויים, לא יודעת... אבל כשאת מחייכת זה מקרין בטחון עצמי, ואנשים אוהבים חיוכים. ואם לא מחייכים חזרה, זה אולי קצת מעצבן, אבל לא נורא. תמשיכי לחייך זה בריא... * תסתובבי עם חברה שיש לה קצת יותר בטחון ותנסבי ללמוד ממנה. זה נורא עוזר... את יכולה להתנהג מלאת בטחון במקום שלא מכירים אותך בכלל, ותכייחי, זה משפר את ההרגשה האישית. * יופי חיצוני נותן בטחון - תשקיעי במראה שלך, תפנקי את עצמך בכל מיני שטויות... כולנו אוהבים לעשות את זה. זה יתן לך הרגשה יותר חזקה סורי לא יודעת מה עוד להגיד... מקווה שעזרתי!!

miss_t

New member
לא ידעתי שחיוך עוזר...

אני תומכת במה שנאמר פה, ומוסיפה שבאמת ללכת למקומות שלא מכירים אותך, שמה תרגישי בטוחה לעשות מה שבא לך... ומה עוד, להסתובב עם אנשים עם בטחון עצמי גבוה, זה עוזר ועזר לי נורא!

lighter

New member
אמממ

תתאמני מול המראה בלדבר...תדמייני שיש מישהו מולך ותדברי איתו... ותסתובבי עם חברה שיש להם המון ביטחון עצמי, זה עוזר...תאמיני לי...עליי זה עבד :)

בדיוק..

כל מה שאת צריכה זה להרגע... ומי כמוני יודעת שקל להגיד וקשה לבצע. אויש כמה שזה קשה.... אבל מנסים, נכשלים, ומנסים עוד פעם ואז מנסים, נכשלים, ומנסים עוד פעם ואולי... אחרי כמה פעמים זה יעבוד באמת.

nobodys girl

New member
אנשים..

לפחות בהתחלה נורא אוהבים שמדברים בשבילם.. ששואלים אותם שמתעניינים בהם... שמחמיאים להם... אני דווקא חושבת שאם אין לך הרבה ביטחון עצמי ואם גם בקרב אנשים שאת די מכירה קשה לך להפתח קודם כדאי לך להתמקד בלרכוש ביטחון עצמי ורק אז להתחיל להסתובב עם אנשים שעוד לא מכירים אותך בכלל..

יש לי שאני ליד אנשים שאני מכירה../images/Emo41.gif

אבל נגד שאני לא או אני לא מסוגלת להגיד למישהו שאני אוהבת אותו... מה לעשות בקשר לאהבה?

nobodys girl

New member
ניסית פעם להתבטא בכתב?

להעלות על דף את כל המחשבות שלך? לכתוב למישהו שהיית רוצה שתצאו או משהו זה כמעט בדיוק כמו לשאול אותו בפנים, רק שזה יותר קל אם את ביישנית?

nobodys girl

New member
תראי..

לדעתי סירוב זה דבר שחייב לקרות וזה לא קשור לכמה את ביישנית, זה יגיע בשלב מסוים כי ככה... זה פשוט קורה ואם יקרה שמישהו יגיד לך לא.. אז כן, זה יצבוט לך קצת בלב.. אבל את תראי שזה לא כזה נורא ובפעמים הבאות יהיה לך הרבה יותר קל ליזום ולשאול אנשים

היי ענבר!../images/Emo24.gif

מכירות מפורום דוליז... לא ? בקיצר... כדאי לך לבקש מחברה טופה מאוט שלך, שתנסה לברר לך פרטים.... תנסי לדבר איתו כמה שיותר... להיפרד בנשיקה בלחי... מכל הידידים... לצחוק יחד הרבה... לנסות ללמוד יחד למבחנים ולראות את התגובה שלו.... זה בקשר לאהבה... בושה בכלל... זה דבר שמתגברים עליו. יש לך למעלה בממלה השירשור ((
)הצעות מעולות ! ובשקר למין השני- זה קורה לכווווווווווווולם!!!!

adam thats all

New member
../images/Emo13.gif אני זוכר את זה כאילו זה היה ...

אתמול.... כעצה מבן אדם שביישן לא ראית כמותו... את פשוט מונעת מהמחשבות שלך להגיע לראש:) ועם כל העובדה שהגוף שלך רועד את ניגשת אל אותו אדם שאת "אוהבת" כביכול ותגידי לו משהו שרצית להגיד... :) או שתלמדי כדרך הביישנים... אבל ייקח לך הרבה זמן וכאב מהידע של לדעת מה הפסדת... תתגברי על זה... תחשבי לעצמך בראש מה את יכולה להרוויח לעומת כולה מה שאת מפסידה...

CRaZySweeT

New member
טוב.... הגזמת קצת, אתה לא חושב?

זה נראה כאילו אתה חושב שאתה יותר טוב מאיתנו... מה זה "יועץ הוא זה שמראה את כל האפשרויות ולא בוחר לך אחת"?

זאת דעתי...../images/Emo58.gif

זאת בעיה של בטחון עצמי... לא של בישנות... קודם תפתחי לך בטחון עצמי... אבל מהבסיס! לא סתם! ואז תראי איך גם הבישנות יורדת... ואגב... זה לא דבר קל=/ אז אל תצפי שזה יבוא לך בקלות או משהו... קחי נגיד דוגמא שלי... רק היום דיברתי על זה עם כמה ילדים! אנשים שלא מכירים אותי ממש ממש טוב! בטוחים שיש לי בטחון עצמי בשמים! אני מאלה שתמיייייייד מחיכיים! תמיד נראים בכאילו הם בטוחים בעצמם ובכל מה שהם אומרים! תמיד הולכים זקופים כזה! אם את תבואי ותתחילי לדבר איתי.. אני ידבר איתך חופשי והכל! אני מסוגלת להתחיל לשיר ולרקוד לך באמצע הרחוב! בלי לדפוק חשבון! אבל מי שמכיר אותי ממש ממש טוב... יודע שהבטחון שלי נמוך רצח! ובגלל זה אני כ"כ בישנית! (בישנית יעני בקטע שאני לא ילך ויתחיל עם בנים או משהו... אבל אם יבואו לדבר איתי... חופשי) אז הכל זה יעני הצגה... ואני לא ממש משקיעה בהצגה הזו... אני פשוט עושה מה שבראש שלי... ובגלל זה אנשים בטוחים שיש לי בטחון... אבל זה לא מה שאת צריכה להשיג... (וכן זה גם משהו שאני צריכה לשנות=/) את צריכה שבאמת יהיה לך בטחון... ולא סתם... וכאשר באמת יהיה לך בטחון... את תראי שהבישנות תעלם מעצמה... ולמה כתבתי את כל המגילה הזאת?! בגלל שראיתי שאנשים אחרים נתנו לך עצות וטיפיים למה שיש לי... בטחון עצמי מזוייף... שזה דבר שכ"כ לא טוב! וממש לא כדאי!

nobodys girl

New member
רגע..

זה שאנשים חושבים שיש לך ביטחון עצמי גורם להם לכבד אותך, לא? זה לא נותן לך הרגשה יותר טובה עם עצמך? שחושבים שאת בנאדם ששלם עם עצמו?

אייל eyal

New member
צודקת

אין כזה דבר בטחון עצמי מזויף אם מישהו הולך עם גב זקוף ועושה דברים שדורשים אומץ, אז מן הסתם יש לו אומץ כי מישהו בלי בטחון עצמי לא היה עושה את זה כי אין לו אומץ כמה שבילבלתי את עצמי עכשיו....

למעלה