danna8

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo122.gif

מה אני יכולה לעשות נגד אנמיה (בלי לאכול בשר)? תודה מראש-דנה

eisvogel

New member
לקחת כדורים של אבקת טחול

ספיגה של 100% בגוף ואפקטיבי יותר מכל שאר האופציות הקונבציונליות

avorly

New member
eisvogel,

נאמר בפירוש בלי לאכול בשר, אז למה להציע אבקת טחול? עדיף לקחת B12במציצה, עם חומצה פולית.

eisvogel

New member
לא לאכול בשר

לבלוע אותו בתוך קפסולות. יש גבול לזלזול בבריאות. צמחונות? טבעונות? הכל נחמד כשמשעמם אבל כשיש צורך להתמודד עם בעיה שעלולה להדרדר עד כדי חיסול אנשים חפים מפשע על הכביש רק כי איזה אנמי התעלף על ההגה, עושים מה שצריך לעשות וקפסולות של אבקת טחול הן הטיפול האולטימטיבי לאנמיה.

ומה לגבי איזה אחד שנרדם בגלל

הצטברות הכולסטרול שלו מאכילת מזון מן החי? המחלות הנגרמות מעצם אכילת כל מזון מן החי רבות ושכיחות. לעומת זאת, עוד לא שמעתי על אדם שחלה בעקבות אכילת מזון מן הצומח. (וודאי שאי הקפדה על צריכת אבות מזון חיוניים תביא לחסרים, בין אם האדם צורך בשר ובין אם לאו) אין צורך בטבליות טחול. על-פי רוב, טבליות ה-B12 של סולגאר מספיקות. במקרים חמורים יש צורך בזריקות. את כל שאר המרכיבים ניתן לקבל בכמות ראוייה ממזון צמחי.

eisvogel

New member
לא לפסול רק

כי לא מכירים או מבינים את התועלת. כל אחד לוקח מה שנראה לו. זריקות? למה לסבול דקירות אם אפשר לקחת כמה קפסולות? את מביאה קונטרה בדוגמה של אכילת מזון מן החי.האנשים שצורכים מזון מן החי צורכים גם את כל השאר.האנשים שצורכים רק מזון צמחוני או טבעוני, לא צורכים מזון מן החי וזו קיצוניות ולזה התכוונתי.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשמצה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

צמחונות כשמשעמם ??? אני מציע שתחזור בך מלהכתים אוכלוסיה שלמה שמסרבת להיות אח"מ (אוכלי חיות מתות..)

ממש לא גולשים../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

כשאת/ה מאשים צמחונים שהם :"בעיה שעלולה להדרדר עד כדי חיסול אנשים חפים מפשע על הכביש "...זאת השמצה קשה ! (ביחוד שאנחנו אפילו לא מחסלים בעלי חיים חפים מפשע בבתי מטבחיים.....) אני חוזר ומבקש שתחזור/תחזרי בך...

תסלח לי

א אבל אני ממש לא משועממת אבל אני צמחונית לעומת זאת 15 שנה ואני לא רוצה לאכול בעלי חיים אני לט רואה בזה שום דבר רע ובטח לא משעמם

danna8

New member
אתה יכולך להרגע...

אני צעירה מכדי שיהיה לי רשיון.

דנה

נגד אנמיה לעתים קרובות נותנים כדורים של ברזל. אבל זה עוזר רק אם האנמיה שלך אכן נגרמת מחוסר ברזל. האם רופא קבע שאכן זו הסיבה לאנמיה שלך?

יש עצה...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

קודם כל והאמיני לי קודם כל יש להוועץ ברופא !!! בשבילך זה הם קיימים... אבל... ניתן לקרוא את המאמר הבא הדן ב - B12 - תשובות לשאלות נפוצות והפתרון שלי ?? ב מ ב ה מכיל טונות של B12 .הבעיה ?? משמין...אז צריך לדעת לא להגזים...

במבה לא תועיל.

בניגוד למה שאנשים חושבים, במבה זה מזון מאד לא בריא, בדיוק כמו כל אחיו המעובדים. לא נשאר דבר שהגוף יכול לספוג לאחר כל התהליכים העוברים על חומר הגלם. גם המקור הטבעי- בוטנים- לא יועיל בעניין ה-B12. (אבל פחות יזיק, בהשוואה לבמבה
) בעבר חשבו שיש B12 בבוטנים אך התברר שמדובר בתואם B12 שאינו עוזר לגוף. ומדברי הצדיק אמנון: "אין אף מוצר מזון שהוא מקור אמין ל B12. המקור ל B12 הוא חיידקים. בתנאי ההגיינה הנהוגים כיום, לא ניתן לקבל B12 מהמקור הטבעי וגם אינני ממליץ לחזור לתנאי ההגיינה שהאדם חי בהם בעבר." בקיצור- סולגאר!!!

אך...במבה..במבה..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

קודם כל את צודקת...מה שאמרת מופיע גם במאמר שהפניתי אליו... חוצמזה שזה טעים (לי...) זה עוזר לי "לרמות" לפני תרומת דם, כי אני , כצמחוני, תמיד חושש שרמת ההמוגלובין שלי תהיה נמוכה ולא ירצו לקחת...אז...שקית במבה 10 דקות לפני...ויש לי רמת המוגלובין תקינה... אגב...(וזאת בדיחה...) מצאו את המקור להשמנה : לשמנים יש בעיה בתאים...הכל טעים להם... (משחק מילים...)

למעלה