T z L i L a

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo7.gif

ראיתי את האולסטאר[המדהימות] האלה באייבי: מכיוון שאני לא מתמצאת בגרוש באתר, ואין מצב שיקנו לי אותן מהאינטרנט. למישהו יש מושג האם יש אותן בארץ? ואם לא, אז בארה"ב?[אחי טס] תודה תודה תודה![למרות שלא נראה לי שמישהו ידע.]

limmay

New member
פולעעעע

זאת את נכון?!>< אני בטוחה שזאת את... כן זאת את...

OiSH

New member
את מוכרת את האולסטארס האלה?

כי אני אולי רוצה גם... או אולי אפשר לקנות אותם בחנות ואת יודעת איפה? כי אני מאוד חושבת שאני רוצה אותם. ואי! 6 בבוקר! אני צריכה ללכת לישון כבר!!!!!

Noa Tsror

New member
תחפשי בחנויות של אלוף הספורט,

אני ראיתי גבוהות עם משובץ סקוטי יפווותתת באלוף הספורט בבאר שבע בביג ולא היה לי עלי מספיק כסף, וכשבאתי כמה ימים אחרי כבר קנו אותם... עקרונית נראה לי שבארה"ב בטוח יהיה אותן יש שם מבחר גדול... אולי לא עם אותם שרוכים אבל את יכולה להחליף...

Noa Tsror

New member
וחוצמזה את יכולה להכנס לפה

אמנם אין פה בדיוק אותה דוגמא אבל עדיין דברים מגניבים לאול סטאר, כאילו מעצבים לבד מה רוצים, אבל אפשר לקנות את מה שעיצבת בארה"ב ואם אח שלך שם...

לא ראיתי בארה"ב../images/Emo2.gif

בקושי הצלחתי למצא את שלי, שגם הן די מיוחדות. בכללי, לא שווה לקנות אולסטאר בארה"ב, זה עולה בערך 35 דולר וגם פה יש דגמים מעניינים, לא?

Noa Tsror

New member
נכון, רציתי לכתוב ששם זה יותר יקר א

אבל לא הייתי בטוחה, כי זה נשמע מוזר, אני חושבת שבארץ אפשר למצוא דגמים ממש מגניבים.. פשוט צריך ללכת לראות מדי פעם דברים חדשים, כי יוצא הרבה פעמים שמביאים קצת מאותו דגם, ולפעמים אתה בכלל לא יודע שהדגם הזה קיים...

Noa Tsror

New member
אין לי מושג אבל הוא ממש יפה!!!

אם יבוא לך למכור תמיד יש לך לאן לפנות

a lost seashell

New member
כמה אני מחפשת אותו...><

זה תוצרת אמריקה לא? [ארה"ב...למשנה..?] סבתא שלי טסה עם דודה שלי וסבא שלי טס שבוע אחרי! יש מצב שהם ימצאו כאלה?????

כתוב שזו תוצרת סין

יש סיכוי שהם ימצאו, אבל הבעיה היא שזה "מהדורה מוגבלת". אני חיכיתי קצת כדי לראות אם ירד המחיר (לא שירד
), וכשבאתי לקנות כבר לא היה ברוב המקומות. לאן בארה"ב הם טסים? אני חושבת שיש מצב למצא בסוהו במנהטן כאלה.. בכל מקרה, יש המון סוגים של נעליים יפות בארה"ב
תודה על המחמאות לנעליים
ירדן, את יודעת כמה הן עולות בארץ?

למעלה