visioning exercise

1haam

New member
לא רצת רחוק מדיי |מרתון|

זה מה שיפה בפורום הזה - באתי לחפש אתונות (אנגלית) ומצאתי מלוכה (ערבית) אתה צודק בהחלט: חשבתי לכתוב ش וכתבתי س זה מרוב התלהבות מהמקלדת הווירטואלית
ותודה שהארת את עיניי. (חכו, חכו שאתחיל עם המקלדת המדעית
)

1haam

New member
בעצם, למה שלא אנסה עכשיו?

x ∫x²=x³/3 נו, מילא, מאמר מדעי אי אפשר לכתוב עם זה...

Eldad S

New member
מה זאת אומרת?

בגוף הטקסט סביר שתראה ריבועים סתם, אבל אם תעביר ל"תצוגה מקדימה" או תעלה את ההודעה לפורום, הסימנים יופיעו על המסך. האם לזה התכוונת?

לא בדיוק

אני שם את הסמן בגוף הטקסט ובוחר את המקלדת המדעית. כאשר אני לוחץ על תו מדעי כלשהו, הוא לא מופיע בגוף הטקסט, אלא בכותרת בלבד. ואז אני צריך לגרור אותו משורת הכותרת לגוף הטקסט. יכול להיות שזה קורה בגלל שלפני כל הפעולה אני הופך את כיוון הסמן לאנגלית ואת כיוון הטקסט באמצעות "תחילת הדגשה"?

Eldad S

New member
עכשיו הבנתי...

לא, זה לא קורה רק אצלך - אלא אצל כולנו. כשאני משתמש במקלדת וירטואלית (בדרך כלל בערבית), הסימנים נכנסים לכותרת, ואני מעתיק אותם משם לגוף ההודעה. דרך אגב, הוא הדין באייקונים, לא? כשאתה מעתיק אייקון מלוח האייקונים, הוא נשתל בכותרת. אתה יכול להעתיק אותו משם לגוף ההודעה. למזלנו, לאייקונים יש גם קיצורי דרך בצורת מילים/מנמוניקות, כך שאין צורך להעתיק אותם לכותרת ומשם להודעה...

ססילי

New member
אלדד וסוס כסוף, יש שני מקומות לפתוח

את לוח האייקונים, ולפתוח את המקלדת הוירטואלית. [סמיילים וסימנים לנושא] מפיק אייקונים בנושא. [סמיילים וסימנים לתוכן] מפיק אייקונים בתוכן. שניהם במקום בו נמצא הסמן. ה [מדעית] העליון ידביק את התוים בנושא ה [מדעית] התחתון (מתחת להודעה) ידביק את התוים בתוכן. !Rock it out

Eldad S

New member
אח, כמה טוב לומר את זה שוב:

כמה טוב שיש ססילי
תודה, אף פעם לא שמתי לב למערכת הכפולה של הסטים, ולשוני ביניהם. זה יעזור לי מאוד, במיוחד בכתיבת הערבית. (אבל אני מנסה בזמן הקרוב למצוא מקלדת וירטואלית שבה לא אצטרך להשתמש בעכבר, אלא אוכל להשתמש במקלדת שלי, כי אני כבר מתחיל לזכור את מיקומי האותיות בצורה די שוטפת - ואז אעתיק את המילים משם לפורום). תודה רבה, ססילי

Eldad S

New member
כן, מקלדת וירטואלית

לערבית, כזאת שלא צריכים להצביע על התווים במקלדת שעל המסך בעזרת העכבר, אלא אפשר ללחוץ על התווים של המקלדת שלנו, והם יופקו על פי סדרם במקלדת הווירטואלית. נדמה לי שמצאתי כבר מקלדת קירילית כזאת, להקלדה ברוסית, אבל... טוב, אנסה לבדוק מחר או מחרתיים (אני חושב שהיא הייתה באתר www.translit.ru). ברגע שמעלים אותה על המסך, המקלדת שלנו פועלת כמו מקלדת קירילית - ואני מחפש דבר כזה גם עבור ערבית.

אם אין אני לי ססי לי ../images/Emo6.gif.

אז הבה ננסה את הפטנט החדש - אמרה מן החיים בלבוש מתמטי
∫ex = f(u)ⁿ​
מי מזהה מה כתבתי כאן?

Fanja

New member
הו, הללויה! סופסוף יש משהו שאני לא

אשמה! תמיד חשבתי שזה שהאייקונים נתקעים בכותרת זה בגלל שלא הבנתי עדיין מה עושים ......

למעלה