• פותח הנושא ayana
  • פורסם בתאריך

ayana

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo121.gif

אני זקוקה דחוף לעזרתכן יש לכם בייס של בנים אמו-קיס? או בכלל בייס של בנים? בבקשה שרשרו

Hugs a Kisses

New member
ניצול שרשור!!!! יש לי כמה דוליז חדש

ות!!! ישר מהתנור!!! לא בדיוק אבל שיהיה אני אשים שלוש אחת אחרי השניה אוקיי הנה המצורפת, שהחברה הכי טובה שלי עזרה לעצב!

Hugs a Kisses

New member
והשלישית

והאחרונה לבינתיים! איך היא???אני התאהבתי במעיל שלה, חחח! הגיבו שלכן רותי

Hugs a Kisses

New member
נו- אנשושים=>

תגיבו! אני ממש השקעתי בבות האלה ואני ממש רוצה תגובות! בבקשה! שלכן רותי

Dracos Love

New member
כמה היערות

פסים רחבים לרוחב גורמים לדולי שלך להראות "רחבה" יותר, ויחד עם זה שהמעיל פתוח וחושף את הבטן, הדולי נראית במילים קצת בוטות דבה. ובאומרי "דבה" אינני מתכוונת לשמנמנות מעודנת, אלא לדולי רגילה שפתאום יש לה כרס ענקית כמו של הריון, וזרועות ובתי-שחי מרופדים. חוץ מזה השיער ממש יפה אבל השילוב צבעים לא משהו לדעתי.
הרמיוניDanger - לכודה ביוזר של אחותה
(כןןןן! כן אני רעה! איי קנוואו!)

your-destiny...

New member
גם אני אנצל את השירשור

כדי להראות לכן שתי דולויות שהן בבסיס אותו דבר...בקיצור מה דעתכן?

BliNky

New member
הבובות מדהימות../images/Emo70.gif

אהבתי את של כולכן אה ו...סיגל... מה זו התמונה הזו??? גם לי יש שתי בובות חדשות היישר מהצייר הראשונה

your-destiny...

New member
שתיהן מאוד יפות!

אבל... בראשונה שכחת לסיים את השיער (מצורפת תמונה)

your-destiny...

New member
אמממ...לא נראה לי שהבנת...

אני סימנתי עם העיגול שתקוע לה באמצע הראש איפה היא שכחה לסיים את השיער...

CrazyBitch

New member
המממ...

אני לא רואה שהיא
אולי זה רק הדמיון שלך? לא אהבתי את הצבעים, אבל זה רק אני... הדולית הראשונה עם השיער הלא גמור מגניבה לאללה! אהבתי נורא את הדברים שיש לה מהמכנסיים (זה כאילו פרום??) וגם את הדולית השנייה מהדוליות הדומות... אם הבנתם למה אני מתכוונת.. חחח... בוקר טוף!

BizzyD Girl

New member
למה שלכם יוצא כ"כ יפה

ושלי לא?! משהו כאן לא בסדר יש כאן מישהי שלא משתמשת בתוכנות לעשות את הדוליז? חוץ מהצייר כמובן.. ואם מישהי יכולה להסביר לי איך להשתמש בדוליז עם פיינט שופ פרו-זה יעזור לי מאוד כי שני הסברים באנגלית ממש סיבכו אותי טנקיו

למעלה