אני גם רוצה עגיל בפיטמה!!!

אבל הרבה אמרו לי שזה לא יפה לבנות למרות שאני עושה תמיד מה שבא לי...אבל איבדו לי את העגיל הרפואי שלי ואין לי כוח להשקיע 180 שקל על עגיל חדש...

La Vicomtesse

New member
אוי שוצקה....../images/Emo54.gif

לכי על כיוון הקעקועים, שיהיה למרלין חבר. ואם לא אז....האמת שיתאים לך עוד אחד באף, זה פשוט דורש! נקודה מעל גברי, באותו צד כמובן.

pompii

New member
שוצי, כפרע עלייך../images/Emo25.gif

אם תעשי עגיל בפטמה, יש לציין רק למען הפרוטוקול(וזהו) שאני אסגוד לך לפחות חודשיים על המעשה(הנורא, דרך אגב
). אבל אאוץ' לעזאזל, לא חסר מקומות לחורר בגוף, דווקא הניפל המסכנה שלך???? תתקעי יתד בראש וזהו! בקיצור, עזבי אותך מעגילים, אני עם זאת שמעליי... הרבה יותר יפה. אז תשקיעי קצת כסף ותעשי לך מרלין אמיתית

sHotZy M

New member
אוי אתם כאלה חמודים!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

טוב, חשבתי על מה שרשמתם (ולא אין לי קעקוע לצערי, אבל אני רוצה לעשות... או של אשה או של פיה....) וצמצמתי את האפשרויות ל-2:
פיטמה (ואני עדיין חושבת שזה סקסי בטירוף..) אבל זה עולה 180 ש"ח?
לשון.... ואני מאמינה למי שאמר שזה לא פוגע בכלום... אבל, עכשיו נותרה השאלה, מי ינצח?! באמת תודה על התמיכה... זה כמו שרועי הסתפר וכולם הגיבו... איזה כייף! איזה פורום תמיכה יאללה!
ושלומפ ומאיה... אישתי- אני יעשה קעקוע ברגע שאני אבחר מה לעשות וברגע שיהיה לי כסף.. שלומפ- בפיטמה זה שולט! חוץ מזה, הכאב זה הדבר האחרון שירתיע אותי... עברתי כאבים חזקים מזה...
(ולא, זה לא קשור לסאדו מאזו! סוטים!)

La Vicomtesse

New member
טוב נו....../images/Emo54.gif

אז שיהיה בפיטמה. אבל אני עדיין חושבת שזה יותר יפה לגברים!

sHotZy M

New member
../images/Emo123.gifשלומפ....

ואני מצטטת...: "יש לציין רק למען הפרוטוקול(וזהו) שאני אסגוד לך לפחות חודשיים" איזה "וזהו" ואיזה בטיח יפה שלי? את תסגדי לי למשך חדשיים באמת! ואת תהני מכל דקה
וחוץ מזה, את יודעת שאני אוהבת לנסות כל מני דברים (את טוענת שאני מוזרה פור גאד סייקס של הכל הסייקסים..) ואני חושבת שעגיל בפטמה יהיה ממש מטורף וסבבה... יואו זה כל כך סקסי.... אם יהיה לי חבר עם עגיל בפטמה נראה לי שאני אהיה חרמנית תמיד!

../images/Emo110.gifבשפה זה ככ יפה!!!

יאאאו זה מהמם (אני לא עושה כי אני לא חושבת שיתאים לי..) כזה חישוק, אבל באמצע!לא בצד.. ולדעתי- לבנים עגיל בפיטמה יפהההה אבל לבנות לא! וגם יפה בסנטררר אבל פחות לבנות..קיצר, אם נראה לך שיתאים לך לדעתי- בשפה באמצע! (ו"נק' חן" זה בעעעעעעעעעע)

משו שיגרום לך לא לעשות עגיל בפיטמה

ידיד שלי עשה עגיל בפיטמה כי הוא חשב שזה נורא מגניב..חחח סתם בקיצר הוא עשה עגיל בפיטמה ואיזה חבר של צבט לו בפיטמה ולא זכר שיש לו שם עגיל והוא תלש לו את העגיל ועשיו יש לו פיטמה מפוצלת! בעעעעעעעעעעעעעעעעע! בקיצחר..עגיל בלשון זה שולט וזה גם כיף!

sHotZy M

New member
אמאל'ה!!!!../images/Emo5.gif

די! לא נכון! אני לא עושה עגיל בפטמה... בעצם.... אני לא יודעת אני ממש רוצה לעשות כי זה ממש סקסי, אוף! אני לא יודעת מה לעשות.....

the iron fairy1

New member
אל תעשי!!

תעשי בלשון!!! בלשון גם זה כיף.. כי תמיד שמשעמם יהיה לך עם מה לשחק.. לעומת בפטמה שבפומבי יהיה לך קצת קשה להתחיל לשחק עם זה...חח וגם שחבר שלך יהנה!!

למעלה