sHotZy M

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo12.gif

טוב... לא קשור לפורום אבל אני בכל זאת צריכה עזרה... יש לי עגיל באף (חישוק כסף קטן ומקסים ששמו בישראל- גבריאל או בשם החיבה-גברי
) ואני רוצה לעשות עוד עגיל א-ב-ל אני לא יודעת איפה לעשות! איפה הכי יפה לעשות? חשבתי לעשות בפיטמה
אבל זה נראה לי כואה מדי ונפוח מדי...
למרות שזה סקסי בטירוף... (אני לא אתנגד אם לחבר שלי יהיה עגיל בפטמה...
) אז אנשים יפים שלי, איפה אני עושה עגיל??? תודה על השתתפותכם.... את הפתקים נא לשים בתיבה שמאחורי וילון מס' 2...

Kremboim

New member
אמממממ... בלשון:)

בקשר לגבריאל! יש לי ילד הכיתה שמו גבריאל קורדה,הוא והמישפחה שלו כל היום סביב בבאלכוהל והויסקי! :) הוא באמת אחלל גבר! מזיין אמון ! (כוס אמק איפלו על המיטה שלי הוא עושה את זה פעם,אבל קניתי חדשה).... חחחחחחחחחח.. אז בקיצור... בפיטמה לא ממש ממולץ :) אני ממליץ בלשון!:)

sHotZy M

New member
בלשון?../images/Emo3.gif

אבל אומרים שמאבדים את התחושה בלשון אחרי כמה זמן שהעגיל נמצא שם... חשבתי דווקא לעשות בלשון אבל בסוף לא עשיתי. אולי אני יעשה בשפה? או בגבה?

booly16

New member
לא מאבדים שום דבר

קצת מציק בימים הראשונים אבל הכל עובר :)

בדיוק ההתלבטות שלי!!!

יש לי נזם ופירסינג בטבור... ואין לי מושג איפה לעשות עוד...אני בחורה שמטורפת על פיסינגים וכמה שיותר -הרי זה משובח! בכל מקום בגוף לא אכפת לי! הקטע היחידי הוא שבלשון אני לא מתכוונת לעשות- המקום היחידי בגוף שאין לי אומץ...למרות שזה עגיך דבסט... ובגבה אני לא אוהבת...=/ ככה שאלו שני המיקומים שאני לא הולכת לעשות.. אז חשבתי לעשות בטבור אבל למטה... אתם יודעים שיהיה אחד למעלה ואחד למטה וא לחבר מוט בינהים...=)) בפיטמה גם אני חשבתי אבל הגבר לא רוצה...=/

כן חשבתי על זה...

או על "פלולה".. אתם יודעים בצד כזה.. אבל זה אגרסיבי מידי.. אני בכלל רוצה ספטום אבל אם אני יעשה ספטום זה יהיה שנה הבאה ברגע שימלאו לי 18...

the iron fairy1

New member
אהההה..

יש בעיה עם זה.. זה או יכול להיות מדהיםםםםםם אלייך! או שזה יכול להיות גועל נפש.. אז תשקלי היטב לפני :)

N E Z E K

New member
הבעיה עם זה מתחילה ברגע שאת מצוננת

... אז כל השנא'זל יוצא יחד עם העגיל.. באופן אישי אני לא סובלת ספטום... אבל כל אחד בטעמו..

the iron fairy1

New member
ברורררררררררררר..

שבלשון!!! זו הפנטזיה שלי... יו זה כל כך מושלם !! ואת לא מאבדת שום דבר.. לאחותי יש עגיל בלשון כבר יותר מ6 שנים לפחות והיא לא איבדה שום דבר...חח ועגיל בפטמה זה איכסה -הופכים אותך לשרמוטה ומבקשים לראות כל הזמן..חח לסיכום.. בלשון זה מצויין..

לי היה...

בפיטמה....היה לי פעמיי ת'אמת וזה כאב נסבל זה לא כזה כואב....ועכשיו אני רוצה לעשות בפיטמה השנייה...

ל י מ ו ן

New member
או איזה כיף לכם יאלה...

אני עוד בשלב של הכמיהה העצומהההה לנזם.... איי איי..כבר איזה שנתייים... איך איך משכנעים את אמא ואבא.......בררר...

הדר...

לא יהיה יפה לך ספטום יש לך פנים עדינות מדיי...יהיה יפה לך סמיילי...וואיי יהיה יפה לך סמיילי רצחחח!!!!!!!!!!!!!!!!

booly16

New member
סמיילי

http://www.bmezine.com/pierce/05-lips/A30927/high/smiley2.jpg ויש סאד סמיילי שזה בלמטה

כן כן גם חשבתי על סמיילי

או על אנדרגראונד אבל...לא יודעת! זה נראה לי כואב הכייי ואם אני יעשה אותם אז ...לא יהיו לי יותר חברים! מהספטום שאני רוצה לעשות הם חרדים! אז סמיילי? o_O הם יפוצצו אותי! וניצן- ספטום כואב??? o_O דווקא חשבתי שלא...=/ למרות שאיזשהי ביץ' אמרה לי שזה כואב אבל חשבתי שהיא אמרה את זה רק כדי שאני לא יעשה...=/ לא משנה בכל מקרה.. האפשרויות שלי (כרגע - לא לעתיד הרחוק...אני מתכוונת להמשיך עם מסורת הפירסינגים!) הם: פיטמה או בטבור למטה... כי יש לי כבר אחד למעלה... ואז או שלהמשיך שיהיו לי בצדדים (4) אבל אני כבר חושבת שזה יותר מידי! אז רק שניים... כיאלו ממש בא לי ללכת על הפריסינג הזה! אוף אבל אני רוצה ספטוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ורותם אהובתי...זה לא מתאים לכל אחד אבל אני חושבת שזה יתאים לי...

../images/Emo123.gifתקשיבי לי ותקשיבי לי טוב!

חחח סתם אין לי ממש כוח לקרוא את כל התגובות... אבל קראתי משו על ספטום וסמיילי... היה לי כל עגיל אפשרי נראה לי (אממ... בצורה מוזרה- חוץ מבלשון...) אז ככה- ספטום זה העגיל שהכי כאב לי לעשות בחיים והוא היה ממש מכוער עם הנזם וגם כאב ובלעע אז הורדתי אותו די מהר, בפיטמה זה לא כ"כ כאב דווקא, והוא היה יפהפיה, סתם הוא נפל לי ולא היה לי משו להכניס אז הוא נסתם אחרת הייתי משאירה אותו... ממליצה לך בטירוף! אבל שימי חישוק קטן! אממ סמיילי זה נראה לי בלעע... גם אותו לא עשיתי בעצם, ומה עם בגבה? אני מתה על העגיל שלי, הוא מדהים ואף פעם לא עושה בעיות... אני ממש רוצה לעשות עכשיו בלשון אבל אני חוסכת לקעקוע אז מתישהו כבר... :) תהני לך! ותודיעי מה את עושה בסוף! ואם יש לך שאלות כי נראה לי שסתם חירבשתי ללא הקשר אז אני פה:) בה ביי

למעלה