GN250 מול MZ >>>

• פותח הנושא ROCKr
  • פורסם בתאריך

ROCKr

New member
../images/Emo53.gifGN250 מול MZ >>>../images/Emo92.gif

GN250 מול MZ ETZ301 או ETZ251 אמינות ? זולות ? סחירות ? יופי ? מהירות סופית וכמה זמן אפשר לנסוע איתה ? חלקים ? טיפולים ? זלילת שמן ודלק ? תודה

SHMOOPI

New member
יש TU 250 שמור מאוד במטרו

כמו חדש יד ראשונה תתקשר ל 097665555

ROCKr

New member
זה השוואה בין שני האופנועים הללו >>

בלי שום קשר לאופנועים אחרים

נתן.ל

New member
רק MZ רק MZ רק MZ רק MZ

אמינות של MZ = בלתי מוגבלת. זולות(מה זה המילה הזאת בכלל) - בערך אותו הדבר+חלפים של MZ זולים יותר מסוזוקי. יופי = מתרגלים להכל
מהירות סופית = עם ה251 שלי אני מגיע ל130 בירידה ובדר"כ נמצא על 110-120, אני עוקף מלא GNים בכל נסיעה שלי. חלקים = מה איתם ? טיפולים = כל 5000 ולא יקר בכלל (אבל רק במוסך אחד) דלק = אני ממלא 20 ליטר (דגם פאן 250) כל 370 קילומטר, תעשה את החישוב. שמן = כן, הוא אוכל שמן(בערך ליטר כל 1000 קילומטר), אבל זה שתי פעימות, על זה הוא חי. החיסרון בMZ (תתפלאו אבל יש כזה): * ויברציות, אבל מתרגלים. * רק מוסך גדליה מטפל בהם, זה מונופול. * עשן - אבל רק לאחור לא עליך. * כל מיני חסות חושבים שאתה לא רוכב על אופנוע - אני אישית מגיע לכל מקום עם הMZ, הייתי בכל מקום מרמת הגולן עד ערד בנגב (יש כאלה שהדרימו עד אילת
).

ROCKr

New member
לגבי ביופי >>> וגם

אם צובעים את כולו בשחור ומעקמים את האגזוז כלפיי מעלה זה נראה מאוד יפה אבל זה בדגם 301 פשוט בלי מסיכה אכשיו אני מקווה לשמוע על GN ?????? ואם MZ נוסע 120 אז כמה זמן הוא יכול לנסוע כך בלי להתפרק ?

נתן.ל

New member
נוסע על 120 מיליון שנה ועוד יומיים.

אבל לא יותר, אחרי זה הוא כבר צריך לתדלק.

ROCKr

New member
בעקרון אני מאוד >>>

רציני בקש לשאלות הללו ומקווה לתשובות רציניות עדיין לא שמעתי על GN ???? יש למישהו תמונות של הMZ 301 נאי נעדיף אותו על ה251 רק בגלל חוסר המסכה תודה

barakhalla

New member
../images/Emo12.gif שכחת שזה לא צ'אט?

חכה קצת לשעות הערב המאוחרות אני בטוח שתקבל תשובה...

M.Z

New member
התשובות של נתן רציניות לחלוטין

תקרא נכון ותראה שתקבל את כל המידע שרצית. אולי שפת הכתיבה הומוריסטית אבל תוכל להשוות עם חוות הדעת שלי ותראה שהוא כותב דברים רלוונטים. מוזר לי שאתה שואל על יופי כל פעם, אתה מחפש שהפורום יגיד לך שאופנוע כזה או אחר יפה? יש כאלה שחושבים שדיאלים ליברטי זה גם יפה- מישהו יכול להגיד שלא?

אני דווקא הייתי ממליץ לך על משהו

אחר. אולי במקום לצבוע אותו בשחור ולעקם את האגזוז,תצבע אותו בכחול(תזרוק לים) ותעקם את האף???

M.Z

New member
קבל מידע בתימצות:

הM.Z - אופנוע אמין מאוד, אולי מהאמינים ביותר בשוק הישראלי. זולות- החלפים שלו זולים משל הסוזוקי, אך מצד שני לא ניתן לקבל מבחר חלפים תחליפיים. סחירות - לא מי יודע מה בלשון המעטה, אבל לא נתקלתי במישהו שנתקע עם האופנוע, יש לציין שהיום במיוחד אין מצב כמו בשנות ה-80 שרק היית מפרסם אופנוע טוב והוא היה נמכר, יש לא מעט כלים שנתקעים אצל המוכרים, אבל בגדול מדבר לאוכלוסיה ספציפית. יופי - תלוי במסתכל , אני אישית לא אוהב קסטום ומה שמזכיר קסטום, ובייחוד הGN לא נראה לי יפה, לדעתי הM.Z יפה יותר. מהירות סופית - 130 קמ"ש, שיוט 120-125 קמ"ש. טיפולים - בניגוד לGN ניתן לטפל בM.Z לבד (אין שסתומים, אין פילטר שמן) החלפת פלאג לבד, והחלפת שמן גיר - אין צורך מיוחד מעבר לזה (הכותב מתייחס לאופנועו שלא ראה טיפול מסודר מזה שנתיים אם לא יותר) זלילת שמן? דו"פ עובד על שמן אין מה לעשות קילו שמן עולה 22 ש"ח אצל היבואן ומספיק לי לחודש, בGN אם זולל שמן=מנוע גמור. דלק- 1-18 . עוד מידע שיכול לעזור? עכשיו שיעלה בעל GN ויתן לך מנסיונו

ROCKr

New member
תודה אבי אבל את זה אני יודע >>>GN

דיברתי גם עם רב הפורום והוא לא יודע מה לאמר לי ניא דווקא מעדיף את יופיו של הGN אבל רק אם לצבוע 301 וגבר סיפרתי לך מה לעשות לו הוא יפה לדעתי הMZ הוא מתחרה רציני בשבילי אבל אני גם רוצה לשמוע עוד על הסוזוקי בבקשה ואם יש תמונות של MZדים בבקשה

ROCKr

New member
יופי זה בעיני המתבונן >>>

אני כבר דיי יודע על ה MZ ומספיק לי עליו אכשיו צריך שמישהו יודה שיש לו GN ויספר לי עליו כי אם לא אז יש מצב שאני מצטרף אליך אבי למועדון הMZ

נתן.ל

New member
יודע מה - לך תקנה GN ../images/Emo11.gif

רק אל תבוא לבכות לנו אח"כ. אגב - דגם ה301 של MZ הוא קצת יותר בזבזני בדלק, חוץ מזה שיש דגמים רגילים (ללא מסכה) גם בנפח 250.

ROCKr

New member
זה אני חייב לאמר חדש בשבילי >>>

לא ידעתי שיש 250 שנראה כמו 301

למעלה