שם לתינוקת - הזוי עד מוטרף

כולם ממשפחה אחת..היכונו...

איב ראיין שון קייל אלו הם הבנים הבת...סקיילר פרנצ'סקה ההורים ישראלים לחלוטין,גרים פה ללא כוונות הגירה...מי יודע מה עובר להם בראש... הכל אמיתי,מכירה אותם באופן אישי. עוד שם שהשאיר אותי עם פה פעור...ילדונת מתוקונת ששמעתי את אחותה הגדולה קוראת לה בבריכה...שבותי כשהעזתי ושאלתי קיבלתי הסבר שזהו שם חיבה ל....שבות עמים!!

TALIATELA1

New member
שמעו משהו הזוי אבל אמיתי!!! ילדה בשם תפה-TAPE

האות "פ" עם סגול. ונחשו איך קוראים לאחיה (2 בנים)? לאחד- ניס (קיצור של ניסים) ולשני תום ואם מחברים את השמות יחד מה מקבלים??? ניסתום ת'פה מטורף, הזוי אבל מהמציאות

TALIATELA1

New member
מכירה אישית: ענן, מטר,

אחים בנים בשמות סחף וחץ (חץ לילד, לא לכלב!!!) אחיות בשם אייל ואייר (כשהאחרונה לא נולדה בחודש אייר) בת בשם לילה (LAILA) בת בשם אסיא (בארמית=רופא) שם לילד- סיתר (SITAR) = כלי מיתר תאומים (בן ובת) עברי וחמדת (בזכות עברי לידר, השם נשמע פחות נורא). ולסיום- אחים בשמות: טומי, לי, ג'ונס נו טוב... זו כבר המצאה שלי אבל לא אתפלא אם תתברר כקיימת.

סוכריה- נראה לי שזה עניין מאוד "מגזרי"

ואני אפילו לא מדברת על דתיים מול חילוניים, זו חלוקה הרבה יותר עדינה, ובחירת שם מן הסתם מושפעת מהמצוי בחברה הקרובה. ברור לי שהרבה אנשים מרימים גבה למשמע השם של אמונה שמחה, אבל דווקא בקוביה אליה אנחנו מתוייגים בחברה הישראלית זה ממש לא נחשב לשם מוזר. למעןן האמת עכשיו שאני אמא בעצמי הרבה פחות שמות נראים לי מוזרים.......

סוכריה- אני חושבתת שזה עניין מאוד מגזרי

ואני אפילו לא מדברת על דתיים מול חילוניים, זו חלוקה הרבה יותר עדינה, ובחירת שם מן הסתם מושפעת מהמצוי בחברה הקרובה. ברור לי שהרבה אנשים מרימים גבה למשמע השם של אמונה שמחה, אבל דווקא בקוביה אליה אנחנו מתוייגים בחברה הישראלית זה ממש לא נחשב לשם מוזר. למעןן האמת עכשיו שאני אמא בעצמי הרבה פחות שמות נראים לי מוזרים.......

בעיני הכי פלצני - "סחלב" לבת....

בתור אקס קיבוצניקית נתקלתי בהמון שמות פלצניים. לדוגמא: זיוון לבת. תארו לעצמכם מה קורה ששוכחים את אחת הווים... אלין - להורים בלתי צרפתיים בעליל. שיזף - לבת דני - לבת לאחרונה נתקלתי בעוד קורבנות היוניסקס. בנות בשם רועי וגלעד... אבל סחלב נשמע לי בזמנו כל כך הזוי ופלצני, שכך קראתי לעובר השלישי, שהיה מיועד לדילול והרופא לא ידע להגיד לנו מה מינו/מינה...

ellieg

New member
דני לבת

המון פעמים קיצור של דניאל, דניאלה ודנית (מכירה אחת כזאת ולא הדניאל שלי)

מעיןבר

New member
לא הכי מודרניים

אבל הכי הזויים שנתקלתי בהם: שלט לחתונה בדרך לעבודה, שם הכלה המיועדת "עקבית". אמא של חבר של זיו: שרביטיה. יש הרבה שמות שהם לא לטעמי אבל אני לא בטוחה שהם הזויים: קסם, גפן, קשת, יהלום (כאן באחד הפורומים).

יופיופ6

New member
סוכריה

אם רק היית מחכה עם השאלה הזו לשבוע הבא.... היית זוכה בתחרות.

MAMALY

New member
ישלי משהו זהזוי וסליחה אם יש כזה בפורום...

טוב - אל ובנוסף ראי-טוב אריה (בקמץ - אריה של אופרה) א ו י' בקמץ (דוןוקא אישית התלהבתי מהשם) דולפין ברורית עזרתי<?

נטעטע

New member
איך שכחתי

פייקה (paika) מקווה שכתבתי נכון. אמיתי לחלוטין, אמרו לי שזה שם מאיזו סדרה מצויירת.

baby4me

New member
אני מכירה קרנית

ע"ש החלק הזה בעין ולא מלשון קרן....

טילי2

New member
גם אני מכירה אחת כזאת ושמה הוא תרגום משמה

הפולני קרולה. היא בעך בגילי ובחורה מקסימה ומוצלחת מאוד.

הבן החדש של אביב גפן: "דילן"

כשלעצמו לא שם מיוחד או פלצני (אם נולדת בניו ג'רסי), אבל תודו שההקשר עושה אותו הכי פלצני שיש. התשובה שלי לא תעזור לסוכריה (מצטערת
), אבל זה שרשור כזה מקסים ומשעשע שלא התאפקתי. אני הכרתי שם לבת: "תכלת". לא מצלצל לי פלצני, סתם קצת מוזר.

גוליגל

New member
"נפאל" (זו בת)

אני לא אכתוב את השמות של האחים האחרים במשפחה הזו כדי לא להעליב... די לומר שחלקם כבר הוזכרו פה כמובן

למעלה