שם לתינוקת - הזוי עד מוטרף

חשבתם אולי שגם אנחנו בחרנו שמות מקוריים?

אבל מי שנותן שם כזה, שיקח בחשבון את תגובות הציבור.

ellieg

New member
וסיפור של מבוגרת שניה

גם לי יש שם מקורי (מצטערת שלא באה לי לצאת מהארון עם השם) יותר משל טילי . וא. לא מזיק מעט צחוק בחיים. ב. כיום מאוד גאה עם השם שלי אבל בילדותי לא היה לי קל. ג. להורה שנותן שם שאין לאף ילד בכיתה, בשכבה, בעיר צריך לקחת בחשבון שיהיו שיחות כאילו וללמד את הילד להסתובב בגאווה כי שיחות כאילו לא יחדלו. ד. להכין את הילד לזה שלפעמים צריך לאיית את השם ולחזור על עצמו כי ככה זה שיש שם מקורי. לי אפילו לא היה את הכבוד לאיזכור שמי בשירשור הנ"ל.

לא פלצני אבל...

איתי בצבא הייתה בחורה שסיפרה שלאחותה קוראים שני. עד כאן הכל טוב ויפה עד שהתברר לי ששני זה ראשי תיבות של "שוב נולדה ילדה" להורים שנורא רצו בן. ומניסיון אישי - להסתובב עם שם מיוחד זה לא תמיד כיף...

אולה *

New member
יש אחד שאולי לא יצירתי, אבל ביזארי

אכזבה... (הורים ציפו לבן ונולדה להם בת).

חגיתלה

New member
יש לי כמה

מיגף - מרד יהודי גטאות פולין. אכזבה - בחורה אומללה שההורים שלה רצו בן אחרי 7 בנות ונולדה עוד בת ברוב עוונותיה. עמוסה - כי רצו בן לקרוא לו עמוס על שם סבא ולא יצא בן... דיתי - כי רצו לכבד את סבתא אבל מה לעשות שהיא עוד חיה אז קראו לה דיתי ולסבתא קראו יהודית. שונית - ההורים שלה מאוד אוהבים ים. תמה - מלשון תמימה ומקווה שלא פגעתי באף אחת

מכירה שם שמשאיר בשוק

למרות שאני עדיין לא מכאן תורמת לכם את השם ב.ה.מ.ה. יש ילדה שקוראים לה ככה= ברוך השם מלך המשיח מה את אומרת על זה?

m השנה

New member
אה! ואני מכירה גם אודם אחת

שיש לה אחות תאומה עם שם יותר סטנדרטי שאני לא זוכרת מהו. בכל מקרה, מדובר בבחורה מקסימה.

Honey Annie

New member
רק שלא תזהה אותי במקרה

פגשתי אמא מקסימה בדיאדה לפני שלושה שבועות שקראה לבת שלה "רון". לא רוני! תינוקת בת - רון. נשמע לי קצת טפשי

Honey Annie

New member
ומהמשפחה שלנו

פרדס (מזלה שהיא אמריקאית וגרה שם) ערה רמית, רננה,

למעלה