עזרה

בשמחה מתוקתי../images/Emo23.gif

בזכותך הערת את הפורום מתרדמת מתמשכת
שיעבור חלק....

הסדרי הראיה

נקבעו בהסכמה. בהתחשב בכך שהקטנה בת 3 כנראה ההסכם די טרי... למה הסכמת אז ועכשיו את מתחרטת? בניגוד לאלה שקראו לך לשחרר, את מתארת מצוקה של הבנות. לא ברור כמה מזה מצוקה שלהן וכמה משה מהווה השתקפות של המצוקה שלך. הייתי מתחילה בהסכמי ראיה מסודרים שבוע-שבועיים, בוחנת יחד איתו את תגובת הבנות ואז מחליטה לגבי הלינה. חשוב גם לוודא שלינה אצלו באמצע השבוע תאפשר להן סדר יום רגיל ותקין (הכולל הגעה למסגרות החינוך בזמן בלי לקום בחמש לפנות בוקר) . אם תשדרי להן שזה בסדר - זה יהיה בסדר.

ההסכם

נחתם כאשר הגרוש היה בארץ והראה כוונות רציניות להתנהל לפי הסדרי הראיה הללו שהוא דרש. אני רציתי הסדרי ראיה מוגבלים יותר והוא רצה לפוצץ על זה את ההסכם. ויתרתי וראה זה פלא שום כלום מתוך הסדרי הראיה לא מתקיים. לגבי הבנות...את לא מצפה שאני אחשוף כאן הכל נכון? תסמכי עלי שאני יודעת להבחין מה שלי ומה לא....אהבתי את הזלזול הגורף של חלקכם באינטיליגנציה הרגשית שלי..... אין לי אפשרות להתחיל בהסדרי ראיה מסודרים שבוע שבועיים כי הגרוש נמצא רק שבוע בחודש בארץ בממוצע, גם זה לא סדיר, לא קבוע, לא ברור מתי הוא נוחת ומתי הוא ממריא עד הרגע האחרון...עכשיו יותר מובן למה הבנות שלי ובמיוחד הגדולה (בת 6!!!) מרטיבות בלילה מהרגע שאבא שלהן נוחת ועד שהוא ממריא? זה לא קשור למה שאני משדרת להן זה קשור למה שהן משדרות לי. !

את יכולה

לנסות להקשיב ואת יכולה להמשיך להשתבלל בתוך עצמך. תגידי, שבוע בחודש - מה את מצפה? שבזמן הזה הוא ינסה לחנך אותן ולהגדיר גבולות, יגמול אותן מהרטבה, ילמד איתן למבחנים ויהיה אחראי על הקשר עם הגננת? את מעדיפה שהוא לא יהיה בכלל? אם מערכת היחסים שלך עם הגרוש היתה טובה, הבנות היו מקבלות תמיכה והיו נהנות מהשבוע-בחודש עם אבא. כן. אבא קייטנה. עדיף מאשר להיות בלי אבא בכלל. אם מערכת היחסים שלכם היתה הטובה, הוא היה קשוב להן. ולך. ויחד איתך מגדיר משהו שהיה מתאים לשניכם. אבל את עסוקה בלתלות בו את הבעיות של הבנות. איזה כיף שיש את מי להאשים. שאלת: מה עושים? התשובה שלי: תתרכזי בשאלה איך את הופכת את הזמן שלהן איתו לזמן שהן מייחלות לו, הולכות אליו הכי בכיף וחוזרות משם נינוחות ככל האפשר. זו טובת הבנות.

ye44

New member
../images/Emo45.gif " אושרית " את מודחת מהסגנות ל YE ../images/Emo88.gif

מתחילה כל פעם מחדש
כל מילה YE

פששששש

חבורת סוד מוחלט בהחלט מכה שנית. תשמע, שאני הצלחתי לעשות לך כאן לובי בפוסט אחד. אין. אין עלי

ye44

New member
שאת מתדרדרת מרגע לדודלי ../images/Emo8.gif

מה את מצפה מה X עובד בחו"ל זאת הפרנסה שלו משם הוא משלם לך מזונות ואולי גם משלם לזונות
אבל לפחות הוא משתדל לדאוג לקורת גג לילדות שלו כשהוא נמצא כאן ,אז " אושרית " עלית על עץ אני נותן לך סולם לרדת ממנו לפני שיבצעו בך לינץ' וירטואלי תגידי " וואלה אתם צודקים אני צריכה לשנות פאזה "

ye44

New member
מה בתפריט ?

מנה ראשונה " דיבור מלוכלך "
מנה שנייה
מנה עיקרית S.M
ולקינוח

ye44

New member
פחחחח שאת פולניה ../images/Emo8.gif

גם זה לא מספיק לך כבר חשבתי שיש רטיבות על הקירות
כנראה שאת צריכה בקבוק של ואן גוך בלי רד בול

ye44

New member
" אושרית " הנאצית את לא מכירה ?

תעשי שעורי בית
זה ששמתי לך
זאת אומרת שאת מלכה אלא אם את בסגנון של " ירון כהן " הבנת " גיסתנו "

אמא'לה

אושרית, ירון כהן... אני לא יודעת על מה אתה מדבר. יש לי הנחה שזה קשור לטלויזיה.. לא הצד החזק שלי. 'צטערת. אבל כל עוד אני ה
אני מרוצה.

ye44

New member
כ" שהבורר " יחזור נצמיד לך דמות ../images/Emo88.gif

מרוצה זה עניין זמני תשמרי על עקביות

או איזה יופי

ואת?...תולה את כל הבעיות בי. גם זה נוח מאד לא? קטונתי מלהמשיך ולהסביר. אין בשביל מה. מוותרת מראש.

חמדתי, אם יש משהו שלמדתי בדרך הקשה

זה שהפתרונות נמצאים בידיים של הרבה אנשים. אבל רק באלה שבידיים שלי - אני שולטת לא כל הבעיות אצלך אבל את יכולה להשפיע רק על החלק שלך. אין לי ספק שיש לו חלק במצב הבנות הן גם שלו אבל מה תעשי עם זה? ספק אם היתה לך השפעה כאשתו כגרושתו - ודאי שאין לך. עשי מה שאת יכולה מהצד שלך. את יודעת מה? אני חוזרת בי מאמירתי "בניגוד לאלה שקראו לך לשחרר" אני מצטרפת אליהם. שחררי!! שחררי את עצמך מאחריות על משהו שאין לך עליו כל שליטה. האבה של הבנות שלך.

Rtitan

New member
לגמרי! ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

שלי, תני לו ולבנות את הזמן והאפשרות לבנות מערכת יחסים ביניהם - גם אם זה לא בול מה שאת רוצה, וגם אם בדרך יהיה קשה (ויהיה קשה, והן תרטבנה בלילה, והןן יהיו קצת מטורללות עד שהדברים יתייצבו - שלא יהיה לך ספק) תני להם לבנות כבר מערכת יחסים ביניהם ואל תיכנסי פנימה. זו הטריטוריה שלו ושלהן - לא שלך.

למעלה