מחפש צבעי !!!!! איפה אני מוצא צבעי אמין לסיוד דירה כולל הורדת "טפתים" ?? באזור המרכז תודה
R ronen503 New member 4/7/05 #1 ../images/Emo53.gif מחפש צבעי !!!!! איפה אני מוצא צבעי אמין לסיוד דירה כולל הורדת "טפתים" ?? באזור המרכז תודה
../images/Emo53.gif מחפש צבעי !!!!! איפה אני מוצא צבעי אמין לסיוד דירה כולל הורדת "טפתים" ?? באזור המרכז תודה
D dekelsgi New member 4/7/05 #2 צבעי? 800 ש"ח לחדר כולל תיקונים ותקרה.. 375 ש"ח לדלת+ משקוף.טפטים דורשים קילוף +שפכטל החלקה לכל הקירות 1450 לחדר אם מעוניין צור קשר
צבעי? 800 ש"ח לחדר כולל תיקונים ותקרה.. 375 ש"ח לדלת+ משקוף.טפטים דורשים קילוף +שפכטל החלקה לכל הקירות 1450 לחדר אם מעוניין צור קשר
P patrik tal New member 5/7/05 #3 צבעי שלום שמי טל ואני צבעי במקצועי לפרטים 050-5250338. www.graphic-magic.co.il
E eaglemoti New member 5/7/05 #4 אל דאגה.... אשמח לתת לך הצעת מחיר מפורטת ללא שום התחיבות מצידך ,אני דור שני בעבודות בנייה . כול טוב ובהצלחה ...מוטי
אל דאגה.... אשמח לתת לך הצעת מחיר מפורטת ללא שום התחיבות מצידך ,אני דור שני בעבודות בנייה . כול טוב ובהצלחה ...מוטי