מה עושים?....

little mamy

New member
../images/Emo53.gifמה עושים?....

אולי יש לכם רעיון מה עושים במצב כזה: השיפוצניק ששיפץ את דירתנו העסיק עובד שעשה את עבודות האינסטלציה. לא עבר זמן רב מאז שאנו גרים בדירתנו (חצי שנה בערך) ונתגלו בעיות בצנרת. הבאנו בעלי מקצוע וכולם גרסו כי עבודת האינסטלציה שבביתנו גרועה ביותר וכי אנו נסבול תמיד מעבודה גרועה זו (דבר שכבר החל להתממש - פעם סתימה, פעם פיצוץ בקיר, ומדובר על בית ששופץ לגמרי). בעלי המקצוע השונים הציעו לנו לתבוע את השיפוצניק (כדי לתקן את כל העבודה הגרועה שלו נצטרך לעקור את כל המטבח ומדובר בעבודות שיעלו לנו אלפי שקלים). הבעיה היחידה היא: העבודה של השיפוצניק לא נעשתה עם קבלות. מה עושים במצב כזה? האם ישנה דרך לתבוע אותו בכלל? או שפשוט אכלנו אותה... תודה(-:

שיפוצניק בלי קבלות יותר פגיע דוקא.

בלי שום קשר לחשבוניות, שאם הוא לא הוציא זו בעיה שלו, אתם יכולים לתבוע אותו בתביעות קטנות. ןמלבד זאת, הסנקציה האולטימטיבית היא להלשין עליו לביבי, וזה כבר הרבה יותר בעייתי מבחינתו... יום נעים

Sundancer

New member
יש חוזה חתום?

כי אז הוא יכול לתבוע מנגד שלא שילמת לו כי אין לכם שום הוכחה ששילמתם. מסקנה, אדם ישר עושה עבודה טובה ולא מנסה להתחמק מתשלום מיסים ומי שמעסיק אדם שעובד בלי קבלות מסתכן. כדאי לנדנד לו עד שיבוא לתקן בעצמו. אם מישהו המליץ על על הקבלן הזה אז לפנות גם לממליץ.

little mamy

New member
אפשר לנדנד לו שיבוא לתקן

והוא גם בא פעם אחת לתקן. אבל האינסטלטור שלו פשוט מזעזע, הוא עושה עבודה גרועה, גם כשהוא מתקן. אני מעדיפה שמישהו מקצועי יעשה את זה.

amic

New member
הרי יש לך את הכסף של המע"מ שהעלמת

כדי לקחת אינסטלטור אחר-אז מה הבעיה??

בואו לא נהיה תמימים, שני הצדדים

מרוויחים פה ועוד לא נתקלתי בבעל מקצוע שסירב לעבוד עם קבלה אם מבקשים... (לא שהתכוונתי להטיף, גם אנחנו בכלל לא מלאכים...)

R o n D

New member
לצערי אין פתרון שאני יכול לחשוב

קשה לתבוע גם אם הייתם 100% בסדר. ככה זה בכלל נשמע בלתי אפשרי. אני חושש שתצטרכו למצוא בעל מקצוע עם מצפון, להגיד לו שהפסדתם המון כסף בשיפוץ ההוא ולנסות למצוא יחד איך אפשר לתקן במינימום נזק. באמת צר לי.

dekelsgi

New member
לא חייבים לפרק את הכל.

יש דרכים להחליף מערכת מים+ביוב ללא פירוק.אבל בד"כ פתרון בעיות =יקר יותר מביצוע ראשוני נכון.

למעלה