לסטרייט

לירונר

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif וברוך הבא יקירי

תצטרף אלינו לכוס
עד שהוא יוגש אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך.

Shy Guy

New member
אין בעד מה../images/Emo70.gif

זו לא ההודעה הראשונה שלי פה, את ההודעה הראשונה שלי כתבתי לפני קצת יותר מחצי שנה אבל לא ממש השתתפתי... בכל מקרה, אני אציג את עצמי שוב, אני נמצא כאן בתור קורא יום-יומיים לאחר שהפורום נפתח, בן 17, בארון (מלבד ידידה אחת שיודעת כבר 4 שבועות
), מראשון לציון.. ונראה, אולי עכשיו אתחיל להשתתף קצת
תודה על ה-

hatul

New member
ברכותי על הפתיחות ../images/Emo13.gif

נעים לקרוא שסיפרת לידידה שלך, והרבה אושר והשלמה בהמשך הדרך

לירונר

New member
חיפשתי הודעות שלך,

אבל טווח החיפוש היה קטן מחצי שנה
על היציאה מול הידידה, אני מקווה שהיא קיבלה את זה הכי טוב שיש.

Shy Guy

New member
תודה!

את האמת, דיי הופתעתי מהתגובה שלה.. שבוע לפני שסיפרתי לה היא אמרה שהיא יכולה להבין לסביות ודו-מיניים אבל הומואים לא... קצת חששתי שהקשר שלנו ייהרס בעקבות זה שאספר לה, מכיוון שהיא מאוד חשובה לי.. אך כשסיפרתי, היא אמרה שלא משנה לה מה אני, היא יודעת, בניגוד לחברים אחרים שלה, שאני חבר לחיים
מאז אנחנו קרובים מתמיד

לירונר

New member
חלק מהחברים שלי יודע עלי...

והם דיי שינו את יחסם לגבי הומואים (לסביות הם תמיד אהבו
) כשהם ראו שזה אני, ושאני עדיין אותו אחד - הם הבינו שאין בי משהו שונה. כשאיזו אחת שאלה אותי "אז רגע, לירון - אתה הומו
" ידידה טובה שלי קפצה ואמרה לה "כן, אבל אני עדיין מתה עליו וזה לא אמור לשנות לך"

Shy Guy

New member
שמח לקרוא שהחברים שלך מקבלים אותך

ואני מניח שאם כתבת שהם הבינו שאין בך משהו שונה, יחסם כלפיך לא השתנה - שזה טוב מאוד!
אמממ.. אני מאמין שהיחס של החברים שלי (שמורכבים מחבר טוב מאוד וכל השאר ידידות טובות) כלפי לא ישתנה, מה גם שלפחות חצי מהידידות שלי הן "חובבות הומואים", לכל השאר אין בעיה מיוחדת (מלבד אחת שהיא הומופובית.. אבל אני עובד על זה
). אגב, מצטער על התגובה המאוחרת (בזמן הזה השרשור כבר הספיק לעבור דף
), אני דיי עסוק בימים האחרונים...

לירונר

New member
ברוכה הבאה יקירתי ../images/Emo70.gif

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך (אנחנו מופתעים) בנוווווווווווווווווות יש פה עוד סטרייטית (
), תעשו לה הכירות... ה
החם עלי (לא, לא על הבגדים
)

SimsY

New member
האנשים המוסמכים לכך בסימסניישן

שואלים את אותה השאלה

שאלה לכווווווווווווווווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו בכלל בדק את הכרטיס אישי שלו ? מישהו סתם פתח כרטיס אישי חדש, הציב את ההודעה הזאת והלך... טוב, לפחות יש לנו לאן לשרשר הודעות חדשות

למעלה