לסטרייט

בנות!!

בדוגרי שלוש דברים שאתם מסתכלים על בנות אני - חזה תחת ועינים ובאופי שלה אז זה שתהי חמודה מצחיקה וחרמנית כמוני!

maayan1986

New member
שאלה:

בתור בת(אני מקווה שזה בסדר לשאול את זה פה כי בכל אופן זה פורום לבנים בלבד,ובנות כנראה לא כל כך רצויות פה) ,בכל אופן רציתי לדעת משהו ביחסי בנים ובנות, אז אוקיי הנה השאלה: מה לדעתך בנים מעדיפים בנות שהן יותר ליידיות או בנות שהם יותר באופי שלהם(שהן משחקות כדורגל, כדורסל, נו, מן ספורטאיות שכאלה)?בנות שיש להן פלפל או בנות שאין להן פילפל אלא סוכר? או קצת מזה קצת מזה, או כמו שאומרים מתובלת הייטב אז, תשרשרו את תגובותיכם

לירונר

New member
יקירתי -

בנות רצויות פה, אבל הבעייה היא שרוב חברי הפורום הם הומואים, ויחסי בנים-בנות לא ממש מוכרים לנו
אבל אני אישית מעדיף נשים עדינות, נשיות...

InMyHead69

New member
מעיין קחי תשובה

אז ככה : קודם כל בחיים אל תשני את עצמך בשביל גבר..כי בנינו..הם רק רוצים סקס:) (שזה לא רע לפעמים) וגם הם לא מסדרים גבות ותמיד לובשים משהו נוראי.. אז ככה אל תשני את עצמך בשביל אף אחד..ואם לא רוצים אותך כמו שאת שילכו לחפש... נו, נו אני יהיה פסיכולוג טוב?

והנה עוד אחת../images/Emo70.gif

אז כמו שאמר מר בראש שלי 69, אל תשני את עצמך לטובת אף גבר, זה לא שווה את המאמץ. עכשיו חוץ מזה אני מניח שיש מי שאוהב את המתוקות יותר ויש מי שאוהב יותר את אלה עם הפילפל, עניין של טעם. כמובן שכמו תמיד להיות יותר מידי מתוקה/חריפה זה לא טוב כל כך כך שזה תמיד טיפה שילוב בין בשניים. מקווה שעזרתי... אגב, בראש שלי 69, אתה יכול להיות פסיכולוג מצוין, קצת לימודים ויהיה לך שם עולמי

maayan1986

New member
תראה

אני לא אשנה את עצמי בשביל אף אחד, אפילו לא בשביל בראד פיט, טוב נו אוליי כן...:) עכשיו ברצינות, אני לא התכוונתי שאני אללך ואשנה את עצמי ואתאים את עצמי אלא סתם רציתי לדעת באופן כללי... מקווה שהבנתם

אאממםםם

בשביל שאלה כזאת אני ממליצה לך לפנות לפורום "אהבה ורומנטיקה" יש שהם אחלה אנשים שיענו לך על העניין... יש להם יותר ניסיון בנשים :)

hatul

New member
מי אמר שאי אפשר להוריד? ../images/Emo98.gif

א. התמונה נמצאת כבר במחשב, צריך רק לגשת לקבצים הזמניים ולאתר את התמונה (באקספלורר - temporary internet files) ב. אם להוריד בדרך רגילה, אז באקספלורר אפשר לגרור את התמונה לשורת הכתובת, ואז היא נפתחת לבד ובגודל מלא. מה שנותר, לרשום שם ולשמור. אקספלורר = interned explorer

זורבבל

New member
סתם לידע כללי

כדי שאתרים שמתנהגים לא יפה (כמו האתר הנ"ל) יאפשרו ללחוץ קליק ימני יש לכוון את האקספלורר כמו בציור. בתום הגלישה באתר הסורר רצוי להחזיר את זה למצב הקודם כדי שאתרים אחרים יעבדו כמו שצריך.

לירונר

New member
../images/Emo14.gif

בשביל מה המתכנתים של מייקרוסופט שוברים את הראש והשיניים לתכנת את זה בעברית
עברי
- דבר עברית

למעלה