חד משפחתי

אלהין

New member
../images/Emo53.gif חד משפחתי

הוזכרו פה ושם משפחות חד הוריות. כן, קשה לגדל ילד לבד אז פונים לעזרה מבחוץ אך בטרם אכניס את היד ,לכיס הפרטי שלי, הרשו נא לי לשאול שאלה או שתים. (הרי זה כספי שאתם מבקשים). - למה? - האם אותה משפחה חד הורית יצרה את החד משפחתיות מתוך רצון לחיות כך? - האם ההורה היחיד עובד ב"שחור" על מנת לא לאבד את הקיצבה? - האם נתבקש ה"חצי השני" בעסקת הילדים לממש את הורותו (בשקלים)? - מדוע ילדו של אחר חשוב מילדי? עד כדי כך שאקרע מפיו של ילדי ואתן לאחר? (כל ביטוי בלשון זכר יש לקרא גם בלשון נקבה וההיפך) אשמח לשמוע את התשובות לפני שאכניס את היד לכיס.

טאKילה

New member
היי אלהין..../images/Emo12.gif

אל תכניס\י את היד לכיס הפרטי,אתה\את לא ממן\ממנת חד הורית, זו תפיסה מעוותת לחשוב כך,אתה משלם כדי לקבל אותם קקיצבת זיקנה הם יחזרו אליך בעתיד,בטוח לא תגיד למדינה לא תודה יש לי בבנק,,נכון??? כמו שכבר אמרתי בשירשור אחר,החד הורית תרמה למדינה, בעבודה שעבדה בעבר ושילמה מיסים,חד ההורים משלמת ילדי עתיד לשמור עליך,ועלי בצבא הגנה לישראל,מה אז תגיד?? שהוא פחות חייל מהבן שלך?? שטוב לך שהוא יהיה חייל עם דאגות,כי אין אוכל בבית??? תתעוררו אתה\את ושכמותך אתם לא משלמים מכספכם על אף חד הורית או ילדייה, לאותה חד הורית יש זכויות כמו חובות,בטוב וברע,כשהיה לה טוב היא נתנה, עכשיו רע לה המדינה צריכה ומחוייבת להכיר בזכות קיומה וקיום ילדייה. אל תכניס\י את היד לכיס,אל תתן\תתני בלב חצוי כלום, החד הוריד לא הושיטה לך יד לבקש חסדים. מספיק דיי להמעיט בערכה של אישה שהזמן לא עמד לצידה, מספיק לצייר אותה כאוכלת פת ילדייך. מספיק לפשפש באפשרות שהיא עוסקת בעבודה בשחור,ואם היא מקבלת עוד כמה שקלים,יש לך קושי לראות אותה עם חיוך על הפנים?? רוב העשירים במדינה נבנו משחיתות וכסף שחור שהולבן,הרי לא כולם נתפסים רק חלקם. האנשים הקטנים מממנים את העשירים,המינוס בבנק חוגג,הבנק גובה מהעני להגדיל ולהטיב עם חסכונות העשיר. הנה גם החד הורית קורעת את הכיס מהאין לממן עשירים..זה כנראה הדדי גלגל החיים כזה. שיהיה לך יום נעים..

Mוניk

New member
אלהין!

לא בקשו ממך להכניס ת'יד לכיס היד שלכם ארוכה מאוד גם ככה ולמה צריך בכלל לעשות הכללות נכון ישנם משפחות חד הוריות שאולי מרוויחות בשחור אבל הן חלק קטן מאוד, ולא לפי זה הממשלה צריכה לפעול ולמה ילד אחד צריכ לאכול קצפת שנשפכת לו מכל הכיוונים (בא לו להקיא) ואחר חסר פת לחם, יש היום כל כך הרבה ילדים רעבים אני לא מאמינה שאותה אמא או אבא ירעיבו את ילדיהם אילו היה להם לתת לו ולא פת לחם. אז די להיות קרים כמו קרח די להיות אטומים, די לחוסר הרגישות המדינה שלנו מאבדת צלם אנוש בגלל אנשים שחושבים כמוך בגלל ממשלה שאוכלת את יושביה ומי זה בכלל שר האוצר זה אחד שגדל עם כפית של כסף בפה מה לא ולחרפת רעב, מה לו ולמשפחות במצוקה איפה הרגש האנושי האם זו מדינה של יהודים? הלוואי ויכולתי לעזור לכל ילד הלוואי ויכולתי לשנות משו אצל חסרי הרגש האנושי אם כן אז יש אלוהים

אלהין

New member
הערות

שלום לכן. איני מבין מדוע מכל מה שכתבתי קפץ למול עינכן הביטוי להכניס יד לכיס? קראו שוב את שנכתב. שאלו את עצמכן בכנות את השאלות ששאלתי. לאחר מכן הביעו דעה שונה בנושא. גם דעתכן עד עתה היא חשובה. כאחד אשר מציץ בפורום הזה בקביעות לא ראיתי התיחסות מרובה לנושא. ולשאלה שלא נשאלה על ידכן. לא! אין אני תושב של העשירון העליון. גם לא של האמצעי. להפך אני תושב של העשירון הנמוך מהאמצע. לכן חורה לי הדבר שישנם לא מעט מקרים אשר מחליטים לחיות ללא בן זוג (זכותם המלאה) אך מבקשים ממני לממן את ילדהם. לא נראה לכן קצת מעוות? לי כן.

אלהין

New member
../images/Emo52.gif תיקון ../images/Emo52.gif

במקום "הביעו דעה שונה" צריך להיות "אולי תביעו דעה שונה" איתכן הסליחה.

Mוניk

New member
אלהין

הכוונה ליד לכיס לא מכוונת יישר אליך ואף אחד לא מבקש ממך שתממן את ילדיו. אבל יש המון חלאות במדינה הזו ובמיוחד בממשלה, שם יש אוכלי חינם שם זה מתנהל בשיטה של חבר מביא חבר יענו כל מי שקרוב לצלחת אוכל לשובע אותו הדבר בראשויות מקומיות ראשי ערים דואגים לעבודה רק למקורבים אותו קרוב מביא את בן דוד אחד וההוא מביא עוד וככה הם בונים מגדל של שחיטויות. מתחיל להיות פו כמו מדינה קומוניסטית רק המקרובים זוכים לאוכל, לחינוך ולשאר מותרות טוב עזוב אפשר לדבר על בלי סוף אבל הכל נופל על אוזניים אטומות. אגב אני לא אם חד הורית ולא מהשכבה התחתונה אבל מזדהה עם כל מה שקורה לאותם ילדים לאותם הורים שאין להם כלום, אפילו לא אוכל זה מזעזע אותי הלוואי ויכולתי להשפיע

טאKילה

New member
אלהין..נדון גם בזה..

לגבי אימהות חד הוריות,נשים רווקות שילדו מחוץ למסגרת נשואים. חלק מהחברה הזו ילדו ילדים מתוך בחירה,חוסר אימון במוסד הנשואין. חלקן היו בזוגיות שפרחה נעלמה עם הוודע דבר ההריון הלא רצוי, וכאן באה החלטה ללדת או לא ללדת,חלקן כן יולדות,חלקן עוברות הפלה. ישנה עוד קבוצת נשים שבוחרת ללדת בגלל גילן המאוחר,והן מאוד רוצות לחוות את טעם האימהות וללדת,או מגנבת זרע [סטוץ]או לחילופין מבנק הזרע. אנחנו לא אמורים לשפוט אותן על היותן אמהות חד הוריות,אנחנו כחברה המתיימרת להיות נאורה אמורים להכיר בנשים האילה ובקושי לגדל ילדים מקיצבאות נמוכות ועוד הוסיפו והקטינו את היכולת שלהן לגדל ילדים בכבוד, אתה עדין לא האיש שממן את אותם ילדים,אתה משלם מיסים כמו בכל מדינה, גם האם חד הורית משלמת מיסים,אין כלום בחינם. אתה ממן מנהלי בנק ששכרם עולה על 100.000 ש"ח אתה ממן חברי כנסת ששכרם עולה על 30.000 ש"ח לחודש,על מכוניות השרד שלהם,על הניירת הפזורה ברחובות ,על שילטי החוצות בכל בחירות. על טיסות חינם של חברי כנסת ברחבי העולם. על המשתה וארוחות השחיתות בכל ישיבה לדון בגורל המורעבים לפת לחם, על הסכינאים שחותכים בבשר החיי,עליהם אתה מוציא מכיסך.

אלהין

New member
מימון

כאשר אני משלם מיסים נלקחת ממני הזכות לומר לאן מועבר השקל שנלקח. כך שאין אני מסכים איתך בנושא זה. מנהל הבנק שלי, לא מקבל את שכרו ממסים. הוא מקבל את שכרו מבעלי המניות שלו.(גם אם אני חושב ששכרו גבוה מדי הרבה אין בידי לעשות מלבד אולי לעבוד עם מזומן בלבד).מסכים לדעתך לגבי חברי הכנסת. אך נשאלת השאלה הפשוטה. "מה את עושה למען הענין?" לגבי בחירת לידה ללא בן/ בת זוג. שוב אני חוזר על מה שאמרתי תחילה ולמען הענין אקצין. מי שאין ביכולתו לגדל יותר מילד אחד שלא יעשה זאת. אין לאף אדם רשות לפזר ילדים מקיר לקיר ללא אבחנה ולאחר מכן לילל שאין ביכולתו לפרנסם בכבוד. מה פשעו אותם ילדים שמביאים אותם למשפחה שאינה מסוגלת לתת להם מינימום? לגבי קיצבת זיקנה. כל חיי אני משלם לביטוח הלאומי דמי ביטוח על מנת שבבוא יומי אוכל להנות קצת מפרי עמלי. אלו כספים שאני מקבל כי קניתי את הזכות הזאת. אומנם לםי חוק, אך בכל זאת זאת זכות קנויה. לא זכות שניתנה לי על פי חוק או תקנה כל שהיא. בביטוח הלאומי ישנם כ-13 סעיפים שדרך התשלום החודשי נרכש ביטוח עבורם. כמדומני, אין שם שום סעיף האומר דבר מה לגבי זכות קנית ביטוח לקיצבה עבור חד משפחתי. אשאלך שאלה קטנה מדוע הסתפקת במספר הילדים שהולדת? מדוע לא יותר או פחות? מעבר לוכוח ולדעה האישית אני רק מקוה כי יבוא שלום לאזורנו ושנהיה רק בריאים.

טאKילה

New member
הענה לך על שאלה אחת,,שאהבתי..

מצוטטת את שאלותיך.. מדוע הסתפקת במספר הילדים שהולדת?? מדוע לא יותר או פחות?? אהבתי את השאלה הזו
את הבת הבכורה שלנו ילדתי אחרי 7 שנים של עקרות, בהפריית מבחנה בפעם הרביעית הריתי וילדתי אותה,אור ואושר בא אל ביתי. זמן קצר עלתה בראשי מחשבה,רק בת אחת???שאלתי את עצמי,ועניתי לעצמי היא תשאר אחת זה קצת לא סימטרי,לא הוגן לתת לה להשתעמם בלי אח או אחות נוספת.. ואז גמלה בליבי ההחלטה למרות שזה ממש לא פשוט וקל,הלכתי להפריה נוספת הריתי מיד כשתינוקת בת חצי שנה בזרועותיי.. הלכתי לאולטרסטונאונד בשבוע השמיני נדמה לי,רגע לפני הלב ניבא לי ששוכבים ברחמי יותר מעובר אחד,וכך היה ילדתי את האח שרציתי לביתי, ואיתו קיבלתי בונוס כמו בסופר מרקט 1+1 ,רציתי שני ילדים ואלוהים העניק לי במתנה תאומים,אז בשבילי כן יש אלוהים,ויש לי שלושה ילדים. הנה הם כשהיו קטנטנים,איך יכולתי לוותר עליהם?..אני מתמוססת לפניהם..>

אני האמנם לא אמא עדין טאקי אבל...

אף אמא אבל אף אמא שבעולם שאני מכירה לא תוותר על הרצון שלה להיות אמא ועל החוויה שלה להיות הורה לילד ולהעניק לו את מה שיש לה בלב פנימה אך לצערי יש אמהות שזונחות ומזניחות רעות ומכשפות שלא יודעות מה זה להיות אמא במלא מובן המילה אלא במובן המילה הפיזית בלבד אבל התמזל מזלי שנפל בחלקי להוולד לאמא שלי וכן בשבילי יש אלהים בשמים שהביא אותי לאמא שלי שהיא מפעל הפיס שלי ואני מפעל הפייס שלה

אלהין

אענה לך על שאלותיך אחת לאחת. - למה כספך? כי רק אתה נשארת לנו. - אם בשאלתך לחיות כך התכוונת שלחיות כמשפחה חד הורית , אז כן, יש כאלה המתכננות ויודעות מראש שיחיו כמשפחה חד הורית. אם הן מתכננות להזדקק לסיוע? אני לא מאמינה שיש כאלה הנהנים מזה, נראה לי שזה בא מכורח המציאות ,המפילה את היושבים בתפר ,ומכריחה אותם להיחשף כך ולבקש סיוע. - אכן הרבה עובדים "בשחור". יותר מידי. לכן צריך לאכוף את תנאי מתן הסיוע וכשתופסים אחד כזה להענישו למען יראו וייראו. זה לא נותן לגיטימציה לזרוק את כל היתר, אלה הזקוקים באמת, לכלבים. - בדרך כלל ה"חצי השני" דהיינו ההורה הביולוגי, מתנער מחובתו לדאוג (בשקלים) לילדיו. אני מתארת לעצמי שהוא מתבקש אך לא נענה. ואז מה??? - חלילה וחס, ילדך חשוב לך יותר מילדי האחרים ולנו הוא חשוב בדיוק כמו ילדי האחרים. ואם אתה צריך לקרוע מפיו כדי לתת לילד אחר, אל תעשה זאת. יחד עם זאת, עם יש לך קצת יותר ממה שדרוש לו למד אותו להתחלק בזה עם ילדי האחרים, ואתה מרוויח גם "חינוך לערכים"
. שיהיה לך ולכולם בוקר נהדר ויום נפלא.

למעלה