האישה שאיתי

עמבה.אף אחד לא שכנע אותך.ההיצע

בשוק הוא רק מלאכותי. אתה צריך לעבוד על עצמך. אסור לך להיות פזיז. גם אני במקום אשתך לא הייתי מפרגן לך, אני חושב שיש לך אשה נפלאה, הבעיה היא אצלך, בדמיון שלך, קשה מאד להיות חד הורה. קשה מאד גם מבחינה כלכלית, גירושים רבים גורמים לנזקים בריאותיים קשים נזקים שלא ניתנים לתיקון, אתה חייב ללכת לייעוץ זוגי לבד וביחד. לנסות גם גישור. כל התהליך של הגרושים ואחריו ירוקנו אותך מבחינה כלכלית תהיה בלחצים נפשיים קשים מאד, תהיה בניכם מלחמת כסח שתשבור אותך ותמרוט את עצביך וכוחותיך. המלחמה עם אשתך תבריח לך את כל הבחורות שהיו קשורות אליך. בסוף תשאר לבד במערכה. לא תוכל להחזיר את הגלגל אחורה. המרויחים העיקריים מכל העניין ,יהיו עורכי הדין שירוששו את שניכם, הבריאות שלך תדרדר ואתה עלול לחטוף מחלה קשה ללא מרפה. גם לאחר הגירושים תמשיך להיות נרדף על ידי האשה. השופטים יגזרו עליך דמי מזונות קשים. אם לא תשלם בזמן אז תמיד תהיה לך הרגשה שהמשטרה מחפשת אותך. אין גרושים קלים. ההפסד כולו יהיה שלך. אל תעשה שטויות הבחורות סתם מסובבות לך את המח מסובבות אותך וסתם מנצלות אותך כלכלית. אם יש לך ילדים , כל התהליך והמצב כרגע יפגע בילדים גם אם הם גדולים אולי ירצו לשכוח ממך אתה תהיה בודד וערירי.

אביגל ג

New member
תתבייש לך!

אישה שלא מפרגנת?! במה אתה רוצה בדיוק שהיא תפרגן לך? בזה שאתה בוגד בה? הצחקת אותי.

gil1603

New member
הכוונה הייתה הפוכה

אני בכל אופן התכוונתי לשכנע אותך שלרקוד עם אישתך ולהגיע איתה להרקדות, רק יחזק את הקשר הזוגי ביניכם. למה לפרק מסגרת שיש כל כך הרבה אנשים שכמהים לה? דע לך דבר אחד "הדשא של השכן לא בהכרח ירוק יותר" ו"לא כל הנוצץ זהב" נראה לך שהשוק רחב וההיצע מגוון, כך שברגע שתודיע שאתה פנוי כבר תעמודנה כל הנשים היפות בתור כדי לרקוד איתךולקינוח גם ייסעו איתך הביתה. אז דע לך זה לא כך!! אם הקשר בבית טוב ויפה הרי שכדאי להוסיף ולתפח אותו ע"י נושאים שיעניינו את שניכם. שיהיה לך שבוע נהדר

תראה...

אני מנחשת שאתה רוצה להמשיך להיות נשוי, אך כמו אנשים נשואים רבים וטובים (גברים ונשים) זקוק לריגושים. נישואין (בהכללה,כמובן) הם משהו שמנוגד לטבע האדם... מצד אחד זקוקים למסגרת, ליציבות ולחום של משפחה מצד שני אתה רוצה עדיין להרגיש אדם בפני עצמך, בלי הצורך להיות חלק מזוג. אי אפשר להלחם בצורך לריגושים. זו דעתי. לכן, מה שאני מציעה לך, רקדן,(ואני לא מאמינה שבתור אישה, אני אומרת את זה ...) הוא פשוט לפעול בחכמה - אישתך בפירוש לא צריכה לדעת על מה שאתה עושה עם בנות הזוג שלך לריקוד. ספק את הריגושים שאתה צריך בחוץ אבל במקביל תראה יחס לאישתך פנק אותה ותשקיע בה. אל תגרום לה להפגע ממך, רקדן. תלמד להנות משני העולמות...

אהבתי את שכתבת ../images/Emo141.gif

הצעתי לאשתי הצעה שהיא סירבה על הסף - נישואים פתוחים - עושים מה שעושים וחוזרים הביתה. היא סירבה באופן מוחלט, לכן ההצעה שלך סבירה בעיני. המילה צריכה להיות - דיסקרטיות -. יש בך גם אהבה והרבה מילים טובות.

באהבה.מה שאת אומרת זה נכון,אבל

איך הוא יכול לדעת ,אם אשתו לא שכרה בלש פרטי לעקוב אחריו. הבלשים יודעים טוב מאד את העבודה שלהם. לכן אם היא תמשיך לחשוד בו ,כמו שהיא מכירה אותו, בטח שהיא תשכור בלש פרטי. תבוא לבית המשפט עם הוכחות חותכות תתגרש ממנו ותשאיר אותו רק עם הבגדים שלו, חייו יהרסו. הוא אולי יכל לעשות את מה שאת מציעה, אם אשתו לא היתה יודעת עליו את כל מה ששמעה. לכן ההצעה שלך מסוכנת ולא באה בחשבון.

עזרא

הוא יקח את האופציה הזו בחשבון יהיה מוכן לקראתה ואם היא תקרה הוא יתמודד כמו גבר. למנוע מעצמך משהו שאתה חייב לגוף או לנפש בגלל פחד - מתסכל. תראה עזרא, גם אני לא בעד בגידות אבל מצב כמו שנמצא "רקדן עמבה" הוא מצב נתון שאי אפשר לשנות אותו. אם באופיו הוא לא גבר של אישה אחת, לא יעזור שום דבר. אי אפשר להלחם בתשוקה לנשים אחרות וגם לא יעזרו נסיונותיה של אישתו להגביל אותו להפך, היא רק תשיג את המטרה ההפוכה. אישתו צריכה לקבל את בעלה כמו שהוא או להפרד ממנו.

aviva51

New member
בטח תסכים בתנאי שתלך איתה לכל

החוגים שלה בתקווה שיש בינהם גם חוג תפירה

אביגל ג

New member
כמה דברים יש לי להגיד בעניין:

1. עד כה שמעתי שהגברים עושים זאת לנשים. (לא מסכימים שירקדו עם גברים אחרים) אז אני שמחה לשמוע שגם הנשים התחילו לעשות זאת לגברים. (אל תיקח זאת אישית) 2. אם השמועות נכונות זו כבר בעייה שלך. אתה הגעת למצב הזה "בזכות" מה שאתה עשית...אז...תשלם על זה. 3. אולי תשכנע את אשתך להתחיל גם לרקוד? אם היא לא בכוון של הריקודים היא תפרוש מהר. בכל מקרה,
בהמשך...

איגל,שלום לך.אשתו רוקדת בהרקדה

אחרת. אני חושב שיש לו אישה נפלאה ולא קנאית. לכן הוא צריך להיות מאושר. הבעיה של ענבה שבנות הצליחו לסובב לו את הראש. בסוף הוא יהיה כרח מכל הכיוונים. נראה לי שקשה לתקן אדם שבוגד. הוא ימשיך לבגוד.

ספיקטו

New member
הבעיה שהעלת אינה מיוחדת לעמבה

לגברים רבים בהרקדות, מסתובב להם הראש והם בוגדים בבנות זוגן, ולא מרצון לפגוע, פשוט זה קורה וזו עובדה !!!!!!!!!

ספיקטו

New member
ממש לא מסכים

לא קרה לך אף פעם שהרגשת "זרם חשמלי" למישהו שהוא לא בעלך? ואם זה קורה משני הצדדים? אין מה לעשות ! במצבים כאלו, לא חושבים בהיגיון..וקורה מה שקורה.

אם זה קורה לך כל הזמן

(ואני לא אומר שלי זה לא קורה...
) הרי זה כבר לא "זרם חשמל" אלא "מכת חשמל" ואתה יודע שממכת חשמל מתים בקלות...

gil1603

New member
../images/Emo216.gifלמה יש לי הרגשה שאתה מפנטז../images/Emo35.gif

אתה יודע, אני עוקבת אחרי כל השרשור הזה ומשום מה נראה לי שאתה פשוט מפנטז שאמנם זה מה שיקרה!! הריגושים האסורים, אם אין לך יותר ריגושים בבית, דבר עם אישתך תנסה ליפתור את הבעיה, אל תחיה בפנטזיה מתמדת! ואם אתה רוצה נשים אחרות אז קודם תסיים את הקשר עם אישתך. חבל לפגוע בה ע"י בגידה או שמועות שתגענה אליה!!

ספיקטו אפילו אם קורה , לא צריך

להיכנע לפיתויים , יש לנו מחיבויות למשפחה , לאנשים שיקרים לנו ולפעמים צריך לחשוב על מה שעושים כדי לא לפגוע בהם , ולא לעשות ולהצטער אח"כ בוא אני יגלה לך סוד " אם מישהו מחליט בראש שהוא לא עושה דבר מסויים אז הוא לא יעשה ויהיה לא יותר כוח לעמוד בפיתויים פיתויים זה לא סיבה מספיק טובה בשביל לבגוד, פיתויים תמיד יש, אבל אנחנו בני אדם נאורים וצריכים לדעת את הגבולות , ולא להיכנע לכל פיתוי

למעלה