האישה שאיתי

ספיקטו ידידי החביב ושאר חברי הפורום

כדי שיהיה ברור ,תסבירו בדיוק למי אתם עונים ,גם אם זה אחרי הנקודה. גם ככה לא תמיד מבינים אחד את השני. לעיתים קרובים אפילו מבינים את ההיפך. אני אומר את זה מתוך נסיון רב של 4 שנים בפורום . לפעמים מחמאה מתפרשת כהעלבה, ושוב אני אומר, זאת לא שיחה ב-4 עיניים.

אירציה

New member
ברור שימשיך....

ואם זה לא יהיה בהרקדות כי אישתו תגביל אותו... אני בטוחה שהוא ימצא הזדמנויות אחרות מחוץ להרקדות. מי שמחפש... ימצא בכל מקום...

ודדוקא בהקשר לשאלתך

יש לי סיפור מעניין על לקוח חביב. הבחור, (ללא שם כרגע. אני מקווה שהוא יכתוב את סיפורו לאחר שביקשתי ממנו והוא הסכים לעיין בדבר) התחיל לרקוד בינואר השנה ומספר בהתלהבות איך ריקודי העם (בעיקר ריקודי הזוגות) שינו לו את החיים והפכו אותם למעניינים הרבה יותר. האיש מנהל בכיר בחברה גדולה, הוריד 10 ק"ג ממשקלו מאז התחיל לרקוד וזאת לאחר ששנים הפצירה בו אישתו שילך לרקוד והוא סרב. אשתו רוקדת כבר למעלה מ-20 שנה, אך תמיד חזרה הביתה מוקדם כי לא רקדה את ריקודי הזוגות. מאז התחיל לרקוד הם רוקדים יחדיו וחייהם השתפרו ללא הכר (גם בזוגיות וגם בהרגשה הכללית). הוא מגדיר זאת - "ירח דבש". הנה יש גם סיפורום יפים וזה סיפור אמיתי, חלקי ביותר. אני מקווה שהוא יכנס ויכתוב בעצמו (הוא קורא בפורום אך עוד לא כותב).

למעלה