דחופה

החדשה

New member
../images/Emo53.gif דחופה ../images/Emo92.gif

אחותי מתחתנת בעוד חודש. חשבתי שאצליח לרדת במשקל קצת לקראת החתונה, אבל לא הצלחתי
מכל מיני סיבות (מתח, חגים, אירוח ועוד ). השבוע התחלתי לחפש בגדים, מתאים לי חבל"ז לא כדאי להיכנס לשם כי זה נראה לי למידות של דוגמנית ולא של שמנות,< מקווה שלא התבלבלתי ומתאים לי אמרו להיות לשמנות, נכון?!?!>.. הייתי באישה אישה אין כלום, בלילית ורדה, גם מה שיש נורמלי, רק במידות קטנות 3 הכי גדול (אוףףףף אמרתי כבר?!?!?).. איפה אני יכולה למצוא בגד נורמלי ויפה לחתונה?!?!?!? או אולי יודעים על מעצבת טובה ולא יקרה, ושתספיק לתפור עד לחתונה? אני גרה באזור המרכז (רחובות, ראשל"צ, תל אביב, רמלה)
, הגעתי לסף ייאוש, שאם לא אמצא בגדים פשוט לא אלך לחתונה, או שאלך אם מה שיש לי!!!

רעותי 22

New member
היי החדשה

גם אחי מתחתן עוד חודש וחצי אני שמנה הלכתי לחנות של מעצבת מראשון לציון לחנות קוראים אטי יעקובסון יש לה דברים יפיפיים היא מעצבת ותופרת לך לפי המידה שלך המחירים לא בשמיים כמו בחנויות של מידות גדולות אם תרצי אשמח לתת לך עוד פרטים מקווה שעזרתי רעות

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif

אז עכשיו נכנסה חזק אטי יעקובסון בפורום, היא גם כותבת קצת בפורום כך שאולי תוכלי לברר איתה במסרים. הכתובת שלה זה הרצל 44 ראשל"צ אני אישית ממליצה באיזור ת"א על מתוקה בכניסה לנחלת בנימין חנות נפלאה עם אישה מדהימה שעושה דברים יפים ובעלי אורך חיים מעולה. הכי חשוב שיהיה המון

silvey

New member
יש לי כאן הזדמנות להמליץ על חנות

קטנה ומיוחדת שביקרתי בה השבוע. היא נקראת "מגנט" - אופנה יחודית בסגנון רומנטי, ברחוב יהודה המכבי 54 בת"א. הטלפון:- 03-6045710 יש להם בגדים עד מידה 52-54 , גם של ששון קדם , של פרידה...(שכחתי)...ועוד. החנות צבעונית ובעלת החנות לא רזה! המחירים לא זולים אבל יש בגדים מיוחדים ששווים הצצה. בהשוואה לרובנס, שביקרתי בה בשבוע שעבר והאופנה בה, לדעתי, היא די "שָׂקית" ולפי מיטב הבנתי באופנה כבר ראיתי לפני שנים את הדגמים האלה...והם ממש לא זולים, אם תזדמנו לצפון ת"א, אזור שכונת בבלי, תקפצו. מעניין יהיה לשמוע את דעתכן.

shlomit36

New member
אני ממליצה לך על "הגרה" בראשל"צ

חנות חדשה בכניסה לאזור התעשיה הישן בראשל"צ, ליד "אל גאוצו" יש שם גם קולציה חדשה יפה , אך לא זולה וגם מציאות מעונות קודמות במחירים טובים.

rachel1234

New member
את יכולה לברר גם אצל ניקול - נאוה

מהפורום. היא מוכרת מדי פעם בבאזרים שהיא עושה יופי של בגדים.

אזור הצפון הצפוני

מישהו מכיר משהו שווה ולא רשת דורסנית באיזור הצפון הצפוני? (ולא של תל אביב רבותי של הארץ?)

תראי ליאורה ורינה זו רשת צפונית....

לגבי המחיר אני לא יודעת כמה התכוונת להשקיע, אבל אמא שלי קנתה לחתונה אחותי חצאית וחולצה - 1600 ש"ח נראתה פיצוץ

אם לא מאוחר מידי אולי תתפרי לעצמך

שמלת A זו גזרה שמאוד מחמיאה לנשים מלאות.. או מכנס מחוייט וגופיה סקסית.. מציעה לך לחפש חברות אופנה מלאה בגוגל ולבוא עם רעיון לחייט, לדעתי זה ייצא אפילו יותר זול מהחנות..

למעלה