דחוף!

e-magine

New member
../images/Emo53.gif דחוף!

אני מקבל הודעת fatal alert odb.c, line 2019 could not create new option database reset. אני עושה ריסט רך, חוזר לאותו דבר. עושה ריסט קשה, מוחק הכל, עובד. עושה סינכרון, שוב אותה שגיאה. מדובר על פאלם 3xe

לדעתי יש בעיה באחת התוכנות

או הדטה-בייז ואכן אפשר לראות את זה כבסנכרון החדש, ברגע שהתוכנה/דטה-בייז מעתיקה את עצמה מה-BackUp היא גורמת לאותה בעיה. נסה ללכת שלב שלב ולסנכרן חלק חלק. לפני כן, גבה פעמיים (ע"י העתקה) את ספריית שם המשתמש שלך בפאלם

e-magine

New member
מחקתי מהדסקטופ את התוכנה

שחשבתי שגרמה לבעיה. לא עזר. אני מצטט מתעודת האחריות התקפה שיש בידי מטעם הראל מחשבים ותקשורת בע"ם: מחשבים ומחשבי כף יד: האחריות אינה חלה על מערכות הפעלה. תמיכה טלפונית עד 30 יום מתאריך ההפניה הראשונה ללא חיוב. (טרם פניתי) טלפון לתמיכה טלפונית למחשבי כף יד, טל´XXXXXXXX א´ - ה´ 09:00 - 17:00 הנה כי אני מתקשר, בשעה 16:00 היום יום ה´, אין קול ואין עונה.

eff7

New member
יש לך מספיק זיכרון פנוי?

אולי הוא (מי שזה לא יהיה) לא מצליח ליצור את הקובץ בגלל חוסר זיכרון?

יש לך, כנראה...

אכן בעיה באחת התוכנות. תנסה לסנכרן בשלבים, קודם כל תסנכרן רק את היומן/טלפונים ורכיבי ה-DESKTOP תוך בחירה באופציה Desktop overwrites handheld אח"כ... תשנה את שם הספריה של ה-PALM למשהו כמו PALM_OLD... תתקין מחדש את ה-Desktop. לספריה PALM. כעת תסנכרן את ה-PALM עם אופציה HandHeld overwrites desktop ע"מ לשמור את היומן והטלפונים בספריה החדשה. כעת כנס לספריה PALM_OLD, תחת שם המשתמש שלך נמצאת ספריה בשם backup תחתיה נמצאות כל התוכנות שלך. תתקין אחת אחת ורק את החיוניות לך באמת, תנסה לדלל וזה אמור לפתור לך את הבעיה. במידה וזה לא עזר, אז כפי הנראה יש לך בעיה באחד מקבצי היומן/טלפון כתוב בפורום ונשמיל לעזור לך

לדעתי יש לך, כנראה

אכן בעיה באחת התוכנות. תנסה לסנכרן בשלבים, קודם כל תסנכרן רק את היומן/טלפונים ורכיבי ה-DESKTOP תוך בחירה באופציה Desktop overwrites handheld אח"כ... תשנה את שם הספריה של ה-PALM למשהו כמו PALM_OLD... תתקין מחדש את ה-Desktop. לספריה PALM. כעת תסנכרן את ה-PALM עם אופציה HandHeld overwrites desktop ע"מ לשמור את היומן והטלפונים בספריה החדשה. כעת כנס לספריה PALM_OLD, תחת שם המשתמש שלך נמצאת ספריה בשם backup תחתיה נמצאות כל התוכנות שלך. תתקין אחת אחת ורק את החיוניות לך באמת, תנסה לדלל וזה אמור לפתור לך את הבעיה. במידה וזה לא עזר, אז כפי הנראה יש לך בעיה באחד מקבצי היומן/טלפון כתוב בפורום ונשמיל לעזור לך

e-magine

New member
../images/Emo51.gif הפאלם סודר

כנראה היתה איזו תוכנה קטנה בשם kar_kare עשתה את הצרות. (אתם רואים אני מסוגל לכתוב גם על פאלם) אני מקווה שהקו הנוקשה מרשה את השימוש במילה תודה בהודעות מקצועיות.

למעלה