../images/Emo53.gif דחוף!!!
היי... אני יודעת שלא כתבתי כאן הרבה זמן פשוט הייתי עסוקה מאוד... אז....... מה שלומכם אנשים?!? הכל אבל לא רק חלק טוב??? אני מקווה שכן... בכל מקרה, לא ראיתי כל כך בני כמה אתם אבל אני מקווה שיש כאן כמה צדיקים בסדום שקוראים לעצמם מדריכים ומוכנים לעזור למדריכה נורא נורא לחוצה שצריכה להגיש מערך לטיול פסח יום שישי והיא תקועה... אז אלה הדברים שאני צריכה:
יום א'- יום השרדות.. כל המסלול והכל יהיה כמו הסדרה- תחרויות ומשחקים ומי שמנצח מקבל חסינות מסויימת. עכשיו, זה המקום להגיד שיש לי שני חניכים בנים בכיתה ד' שיוצאים. אני צריכה כל מיני תחרויות משונות שיעניינו אותם (דברים עם מרץ, שיוכיחו כמה מצ'ואים הם..). עשיתי כבר- תחרות שתיה, תחרות איסוף זבל, קריאת קטע מקור על המקום שאנחנו מטיילים וחידון על הקטע, תחרות קרם הגנה- שמים לכל חניך כמות שווה של קרם הגנה והראשון שאין עליו אפילו נקודה לבנה מנצח. בקיצור, אני צריכה עוד תחרויות אבל שיהיו יותר מדליקות כי כל התחרויות שעשיתי בינתיים היו בשביל לענות על המטרות של המערך אז הן לא יצאו מגניבות...
סיכום יום- אני צריכה דרך מקורית לעשות משוב- שוב, בעייה קלה- יש לי שני חניכים. אני רוצה משהו מקורי כזה.. לא משוב מנטוס או משהו, משהו מפציץ.
ערב שיא- אנחנו עושים ערב פסח. אני צריכה רעיונות למשחקים שמתקשרים לארבעת הבנים.. כאילו, מה שאנחנו עושים זה שיש 4 מדריכים שהם הבנים ויש כל מיני משחקים שכל בן מעביר. נניח הרשע מעביר כל מיני משחקי התעללות כאלה (קנגרו, הזבוב, כיפה אדומה, בדיחה במשבצת), התם מעביר NEVER וכאלה, זה שאין יודע לשאול מעביר מלך הטריוויה וכו'. אני צריכה עוד קצת משחקים שמתקשרים לזה ובמיוחד שמתקשרים לחכם (ורצוי לא חידונים כי כבר אנחנו עושים מלך הטריוויה).
יום ב'- חושים. כל המסלול אני עושה פעילויות שיחדדו את החושים שלהם בטבע והכל. אז עשיתי כל מיני דברים נחמדים אבל אני צריכה בעיקר דברים שמתקשרים לשמיעה ולריח כי אין לי הרבה כאלה. וזה אמור להיות כאילו משחק אבל שיתקשר לאחד החושים.
סיפורי טבע- אני פותחת כאן שירשור סיפורים ע-נ-ק!! כל מי שמכיר סיפור על צמח/עץ/שיח וכו' בבקשה לכתוב לי כי אני צריכה מלא כאלה ואני גם בטוחה שעוד כמה פה צריכים את זה. גם חניכים- תכתבו דברים שסיפרו לכם..
למי שיעזור רק ממש חשוב לי שזה יהיה לפני יום שישי בערב כי אני כבר צריכה להגיש אותו. ואם מישהו צריך עזרה במערך אני ממש אשמח לעזור.. יש לי ניסיון הדרכתי של שנתיים ואני ממש יכולה לתרום למערך שלכם.. ועוד משהו, מנהלת יקרה, אולי לקראת הטיול כל מדריך כאן יפרסם את המערך שלו ונעשה מעין ספריית מערכים שתעזור כאן לאנשים בעתיד?? מה את אומרת??
,
ושוב,
רוני, שבט עומרי, הנהגת מרכז.
היי... אני יודעת שלא כתבתי כאן הרבה זמן פשוט הייתי עסוקה מאוד... אז....... מה שלומכם אנשים?!? הכל אבל לא רק חלק טוב??? אני מקווה שכן... בכל מקרה, לא ראיתי כל כך בני כמה אתם אבל אני מקווה שיש כאן כמה צדיקים בסדום שקוראים לעצמם מדריכים ומוכנים לעזור למדריכה נורא נורא לחוצה שצריכה להגיש מערך לטיול פסח יום שישי והיא תקועה... אז אלה הדברים שאני צריכה: