ברצלונה

החתולית

New member
../images/Emo53.gif ברצלונה

אנחנו נוסעים באוקטובר, ואני אוהבת את האופנה הספרדית, מישהי מכירה חנויות למידות גדולות בברצלונה ?

passioneta

New member
אז זה מה שמצאתי

ב-H&M יש ליין שנקרא BiB ב- C&A יש איזור שלם (הגזרות שם לא התאימו לי - יותר מתאימות לתפוח מאשר לאגס) בשני המקרים זו לא אופנה ספרדית אלא אירופאית שימי לב שהמידות הספרדיות שונות מהאירופאיות

החתולית

New member
תודה

חיפשתי באתרים שונים, אופנה ספרדית למידות גדולות, אבל לא הצלחתי למצוא בינתיים. אני נשבעת שראיתי בערוץ TVE הספרדי, נשים לא קטנות לבושות לגמריי לא רע (בלשון המעטה), ואני בטוחה שלא כל האופנה הספרדית מגיעה רק למידה 42 (עיינו ערך זארה ומנגו). עדיין לא ויתרתי :)

חפשי גם ברשת EL CORTE INGLESE

זו רשת בתי כל בו ענקיים שיש בהם מכל וכל. בככר קטלוניה, על רחוב פסיאו דה גראסיה יש סניף ענק- 11 קומות- ותחפשי במחלקת נשים את המידות הגדולות "TAILLES GRANDES". הבעיה שהאופנה במידות הגדולות קצת מבוגרת לטעמי שם. נסיעה טובה מיכל

החתולית

New member
בדקתי את האתר שלהם

והבגדים אכן די מבוגרים. אני אמנם בשנות ה- 40 שלי, אבל לא אוהבת את "בגרות" של הבגדים שלהם. באתרים של H&M ו- C&A לא מראים את המידות הגדולות (כנראה שמחביאים אותן), אבל כבר קיבלתי חוות דעת על החנויות ממישהי בברצלונה.

passioneta

New member
H&M לא מחביאים

אין באתר שלהם קולקציות אלא רק טרנדים אותם הטרנדים מופיעים במידות הגדולות (צבעים וסגנון)

החתולית

New member
דווקא מצאו בן בעיני הצבעים

המון כתום ויין ואלה צבעים שאני מאד אוהבת. (נכון נאווה ?). דרך אגב, מסתבר שגם בספרד, יש מגמה של הקטנת המידות הגדולות. בפורום באתר tripadvisor, סיפרה לי אישה מברצלונה שבכמה וכמה חנויות בהן היא נוהגת לקנות, מידות הנשים הצטמצמו מהשנה שעברה, וכמונו, היא נשבעת שלא עלתה במשקל. כנראה שהקטנת המידות היא טרנד בינלאומי. היא כותבת גם, שהיות והנערות בספרד הן גבוהות ומלאות יותר מאשר בעבר, יש מגמה של הגדלת מידות גם ברשתות הצעירות הרגילות - דוגמת זרה. אני משערת שהם מאריכים את המכנסיים ומגדילים מעט את המידות ל- 42-44, אבל לא יותר מזה (ואני, מה לעשות, עדיין מידה 48).

Honey Annie

New member
El Corte

Tailles Grandes זה קומה שלמה, יש שם שתי מעצבות למידות גדולות שלא סתם תלויות עם שאר המידות הגדולות - אחד זה של ליז קלייבורן - דברים מאוד יפים ולא מבוגרים מדי, ויש גם של הלנה מירו שהיא מעצבת מאוד מוצלחת לטעמי במידות גדולות. נכון שהמידות הגדולות שתלויות לא באיזור המעצבים מאוד מבוגרות. המחירים מאוד גבוהים. קניתי בשנה שעברה חולצת מעטפת במבצע שעלתה 35 יורו. המחירים בד"כ נעים בין 70-130 יורו. תהני ותבלי

החתולית

New member
תודה דרים :)

ותודה לכולכן - עכשיו אני רק צריכה לקוות שיהיה לי זמן לקנות בגדים.

למעלה