• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo52.gif

על כי לפעמים מחקתי לכם הודעות, לפעמים זו לא היתה פרסומת וזו לא היתה אשמתכם שחשבתי שאתם כמו כל השאר, שרק רציתם לשתף בחוויה שעברתם וחשבתי שזו פרסומת, כאשר מטרת ההודעה שלכם היתה בעצם להעביר מסר שנהניתם ואתם רוצים שגם אחרים ייהנו כמוכם ובכלל לא לפרסם.
שלפעמים הייתי יכולה לתת יותר, במקום לנוח קצת ולחזור עם כוחות מחודשים אז נתתי פחות מעצמי כדי לשמור על הכוחות שלי, כאשר בעצם אני יודעת שאולי היה עדיף לכם (וגם לי כמובן) אילו הייתי נחה ואוגרת כוחות ואז העזרה שלי היתה יותר טובה לכם.
שלפעמים לא היתה לי סבלנות, לפעמים חשבתי על עצמי קודם ולא הבנתי בכלל את המצוקה שלכם ואולי עם מילה אחת טובה או שתיים הייתי יכולה להביא אתכם לידי חיוך רק במילה אחת פשוטה.
אם פגעתי או אמרתי מילה שפגעה, בכוונה או שלא, אבל עדיין פגעתי, מילה שאמרתי כי רציתי להעביר דרכה מסר אך הוא עבר בצורה לא נכונה או ברגע שלא התאים לכם עדיין להתמודד עם המצב כי לא הייתם עדיין בשלים לכך מספיק.
שלא עניתי מייד להודעות כשהייתם זקוקים לכך כל כך, אפילו לסתם הודעה, אפילו לסתם מילה, העיקר שאומר משהו, שלא חשוב מה, העיקר שאתייחס אליכם ורציתם יותר את היחס מאשר את המילה הכתובה.
על דברים שעשיתי ואני לא מודעת אליהם ועדיין הם פגעו בכם ואולי לא היה לכם את האומץ או העוז לפנות ולומר - היי פגעת בי.
מכל הלב, אוהבת אתכם מכל הלב שושי.

sweetdreams

New member
אנחנו סולחים לך ../images/Emo13.gif

ובאותה הזדמנות רוצים גם לומר לך

RossandRachel

New member
שושי,

את עושה כל כך הרבה מעשים טובים למענינו- אנשים שאת רובם את לא מכירה, שבאמת כל הדברים הקטנים הם שטויות! גמר חתימה טובה!

למעלה