ברק 188

New member
שרה'קה...

השיר ענק ואהוב עלי ואני אוהב את הגרסה של סגול כהה מהתקופה של הסגול שלי בשנות השישים והוא כמובן לא מתקשר ליום יום כיפור וסליחות פשוט היה לילה וללניה על אותו משקל ומתאימה לי למה אני עדין לא בשרשור סליחות ובכן זה הרומני הצפוני אמר בעצם כתב חכה עוד עם הסליחות וכדומה...אני מחכה לאישורו את יש מבינה ? או כמו שהוא כותב קפיש . בינתיים ונתנה תוקף מביא לכם בשלוש גירסות תבחרו את הביצוע שאהוב עליכם ושמעו עוד פעם חזרתי אחה"צ מהדלקת נרות נשמה בפ"ת אצל אבא בהרצלייה אצל אחי, ומחר אצל אימא פה בראשון ובכך שברתי מסורת שאת כולם פקדתי ביום ערב כיפור זה קשה כול הסיבוב הזה ביום קצר שכזה ואני כבר זקן בימים וכול רפוי כן בלילות יצאתי לכפרות אוותם עורך גיסי כמידי שנה לכול המשפחה כמובן גברים לחוד נשים לחוד להשת'100

ברק 188

New member
לקראת יום כיפורים חברות וחברים שלי פורום נכבד

לכותבים פה ללא יוצא מהכלל אחד אחת וכל בני ביתם, בגיל, בחיל ורעדה, לרגל הכיפור תשע"א הבא עלינו מערב מחר אנו הברק ובני ביתו מאחלים לכם גמר חתימה טובה ותיחתמו בספר החיים הטובים ולצמים צום קל אנוכי בינם שנה מלאה בשפע סייעתא דשמיא. מעומקא דליבא, ברק 188 ונתנה תוקף בביצוע נוסף שלא שמעתם של הפייטן זמר חיים זלצר

לקראת----

מצטרפת אליך ברקלההה לברכת חתימה בספר החיים ומוסיפה גם את ספר האושר והבריאות את ברכתי המלאה אמסור לקראת הצום רק טוב!!!

alondli

New member
"לקראת יום כיפורים.."(2) מצטרף למילותיך..../images/Emo8.gif

באיחולים לכולם מכאן מאלון עם הדלי ובני ביתו.. למעט הקטע עם חיים ז., ששוב לא נפתח לי..

ברק 188

New member
אלון את ניקו בע"מ הקישורים חושבני שלא נפתחים

היות והייתכן ואתם גולשים בשיטה השועל הינו בלעז Firefox ואכן נתקלתי בעצמי בתוכנה זו יש בעיות במספר קישורים בעלי סיומת שלה לא מוכרים חזרו לשיטה הרגילה והטובה אומנם קצת יותר איטית אבל בלי סיבוכים להשת'100

alondli

New member
ברקי, יש לי בבית חתול, לא שועל..../images/Emo3.gif

והוא עדיין יושב על "חלונות" ולא "שועל האש" ..
ובנסיון נוסף, אכן הצלחתי לפתוח את הקובץ הנ"ל, אבל אל בצורה אוטומטית/מיידית.

ברק 188

New member
alondli יודע אני שיש...

לך חתול בבית ואם זכרוני לא טועה בי יש לך עוד חייה בבית
חמודה ושמח שיש לך חלונות ואם קצת מאמץ נפתח לך אוטומטית/מיידית מזה הדבר הזה ?

ediana

New member
../images/Emo24.gifכל הביצועים מרגשיפ עד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מחזיר לימים אחרים, לבית ההורים,סבא וסבתא, ביה"כ בילדות גמר חתימה טובה לך ולבני ביתך
גמר חתימה טובה לכל החברים/חברות

עלווה

New member
גמר חתימה טובה

סליחה זו לא מילה האמורה להשכיח את הנעשה כי כולנו טועים כלפי עצמנו כלפי חברים כלפי הסביבה, במילים, במחשבות, בעשייה ולעיתים באי עשייה... סליחה באה לתקן את שיהיה, שנבין ונתנהג אחרת. סליחה באם חשבתי, עשיתי ואמרתי משהו שפגע, הכעיס או הביך מי מהאנשים שאני מכירה מהעבר ההווה והעתיד. וזה מה שנקרא סליחה למפרע....
צום קל וגמר חתימה טובה לשנה טובה וברוכה

למעלה