itaf10

New member
../images/Emo52.gif

ובהזדמנות זו...אבקש במלוא הענווה סליחה מכל אחת ואחד מכם שאולי נפגע ממני במשך השנה... איטף

ברק 188

New member
ראיתי את הסרט הזה שרה לה

וגם הביאו את השיר מהסרט ונתנה תוקף לפה רק אתמול אבל כפי שראית את הסרט הזה והסולחה המרגשת בין אב לבנו שווה עוד ועוד כול שנה לראותו אפילו היתי כותב -חובה

ברק 188

New member
סליחה...סליחה לא

ונתנה תוקף השיר אלא כול נדרי ולצד ניל אם אני לא טועה בתור האב משחק סר אולביה הגדול .

ניקו 45

New member
כל אחת/ד עם הסליחה/ות שלו/ה../images/Emo52.gif

יהודית רביץ חמדתנו , חביבת הקהל .... בשיר שכל כולו ... סליחות

ניקו 45

New member
בהחלט בהחלט בהחלט188 ושרל'ה../images/Emo70.gif

זו הסליחה ב- ה הידיעה שאי פעם ראיתי או שמעתי . התוודעתי אל התקליט הנהדר הנ"ל : זמר הג'אז לפני כ-30 שנה ומאז אינני מפסיק .... להתרגש כל פעם מחדש . נהגתי במשך שנים להביא את הקטע הנ"ל לכאן וכל פעם כאילו ... מחדש ... יפה נהדר סרט שיש לשמור בארון הסרטים הפרטי

ניקו 45

New member
תפילה בעלת ניגון משכנע אילנה../images/Emo45.gif

רק שמקצב הדיסקו כאן מפריע לי . מוצא עצמי שר ומפזם תפילה זו בסתם יום של חול ... אהבתי

ברק 188

New member
ורגע רוגע לפני כיבוי אורות ומחשבים

אספר לכם בקצרה שיום נפלא עבר עלי הקינוח היה חוך הים אי שם בבת ים חוף ריק ים שקט (יש שובר גלים טבעי) איזה אושר פינוק וכיף...מומלץ לפני בוא החורף וכת לשעת זו לילה טוב לכולנו גם להוא שנוחר אי שם בצפון להיא שלא מצליחה מגלל זה להירדם ומחבת כבר בידה לפני זריקה אז בלילה שכזה ארגיע אוותכם עם לה לניה שלצדי

ניקו 45

New member
ה"לזניה" שלך לא עלתה כלל 188../images/Emo3.gifוטוב שכך מפני

שזה נעשה שירשור של סליחות ואתה לא רק שהשמצת ובצדק את שוכן הצפון ואת טובלת האמבט(גיגית) של ארץ דן . גם שמת שיר שמוציא מהבפנוכו שלי בכל שעה ויום בשנה את הדבר הכי מנוגד ל... סליחות . והנה כאן הקישורים המתאימים שכן עולים : כחול מזעזע ... ואומרים וגם כותבים - ללנה ולא לזניה כפי שכתבת
ולזניה כידוע לך זו מנה איטלקית . וכאן השיר המקורי ששייך כמובן לדונובן אשר הבאתי אותו לכאן לא מזמן במסגרת : נשים בתולדות הרוקנרול . Donovan Lalena קפיש ידידי החונגרי ? ואכן נחרתי עמוקות בליל אמש

alondli

New member
../images/Emo51.gif על שני המתכונים המוצלחים של "לזניה"../images/Emo3.gif

לא יודע מה יש ל" לוחש לברקים" הזה שרוב קישורי המוסיקה שלו ..בעייתיים..
אבל אתה, שם מהצפון הרחוק, תיקנת את המסלול והצלת את מעופה של מעבורת ה"לזניות"..
עם שתי הגירסאות המצויינות לשיר נפלא זה
. ובזדמנות זו אבקש סליחה מכול מי שפגעתי בו, פוגע בו/בה זה עתה, אפגע בו-או בה- ..בוודאות גם בעתיד.. ..חושב לפגוע אך טרם הזדמן לי... ... מתכוון לפגוע אבל לא רוצה לחלוק זאת עם אחרים כאן.
אההה...איזו דת נפלאה שמאפשרת כול זאת.. " יורים ובוכים" , מתפללים קצת.. ויוצאים מזה צחים כשלג.. וכל שנה מקבלים מחדש מורטוריום על השנה החולפת, מקסימום..נו-נו-נו מלמעלה עם אצבע אלוקית ו..עוד שנה "עבודות שרות", בבית.. נכון, יש סייגים, יש הסברים... חלקם פסיכולוגים..לא בכול מצב זה "עובד"...לא הכול נסלח..זה לא בא במקום חוקי מוסר מקובלים וכללי התנהגות טובה בין אדם לאדם ובין אדם למקום..אנחנו הרי לא ברברים.. אבל.. העקרון קיים.. ולא כולנו באמת קוראים את האותיות הקטנות של מאות דפי החוזה הקדום.. בעיקר כאשר העיקרון הוא כול כך מוצלח , הכותרת כול כך מפתה.... והוא כבר הבטיח לנו, בסעיף אחר ,שאנחנו העם הנבחר.. מעניין, יש עוד דתות בהן פעם בשנה..תפילה מסויימת, ביום מסויים , הצהרה כללית גורפת בנוסח " סליחה מכול מי שפגעתי בו" , צום קל של יממה שנותן את האווירה הנפשית הנכונה.... ויד נעלמה "שם למעלה" מוחקת לך את כול דף ההרשעות מהשנה שחלפה..? וזה ..קצת מתחבר לי לעובדה- אולי גם אתם שמתם לב- שכאשר עבריינים, גנבים ורמאים מגיעים לפני בית המשפט.. פתאום כולם הפכו לדתיים.. על ראש כולם צצה כיפה.. לעתים גם זקן עבות..?! איזה שני חרדים מסתובבים איתו , לתת לו סעד נפשי.. פתאום כולם שם מגלגלים עיניים למעלה.. "בעזרת השם"..אומרת המשפחה " הוא יצא זכאי..הוא ילד ( בן 46 )טוב...רק מעידה קלה..זה בגלל החברים ( הכנופיה ) שלו.." נו טוב..אסיים פוסט זה שהתכוון להיות משעשע אבל יצא גם ציני..
אולי זה כי המאורר מעלי הפסיק פתאום לעבוד ואני מתחיל ממש להזיע.. אולי בגלל הכותרות על נפילות בדרום שמרמזות..אולי..על סיבוב נוסף, בלתי נמנע.. אולי כי בדיקת ה PSA השנתית שוב יצאה..קצת גבוה מהרצוי , ואולי בכול זאת.. בגלל יום הכיפורים.. שוב התמונות והשידורים החוזרים הצפויים בטלווייזה על המלחמה ההיא, לגביה החלטתי כבר מזמן להשאירה מאחור..אבל היא עדיין מזנבת בי, לפחות פעם בשנה.. אני צריך לזכור לגבי השנה הבאה..לארגן לעצמי בתקופה זו איזו הפלגת חו"ל, או "רק" נופשון יבשתי פעיל באיזו בירה אירופאית תוססת..
בפעם הבאה...
.."וסליחה ממי שאולי פגעתי בו השנה.." נ.ב. אני עובד על כתיבת רשימת נפגעים מסודרת..אבל אם לא אסיים אותה עד מחר... אז בעוד שנה יש הזדמנות נוספת..

ניקו 45

New member
הרגת אותי מצחוק../images/Emo6.gifאלונדלי

לא רק שאתה מבקש למפרע סליחה בעבור חטא שאולי תחטא מחר , אלה אתה יודע בוודאות שמתעתד לחטוא חטא כי יכול אתה לבקש סליחה למפרע . זו המצאה יהודית/רומנית שעדיין לא שמעתי עליה .
ולהבדיל אלפי הבדלות : יודע הפושע המועד והמתעתד לפשוע , שיכול הוא לפגוע בקשיש , לפגוע בתומותה של ילדה , לכייס קשישה ניצולת שואה ועוד ... כי המחיר שישלם בגין רשעותו ונשמתו החוטאת הינו עונש קל וזול שאינו עומד בשום פרופורציה . רשמתי לפני אלונדלי שזה אחד הפוסטים המחוייכים יותר שלך . אהבתי

../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אלנודילהההה לצד כל השירים הנפלאים שקישטו את השרשור הזה אני מוצאת את עצמי חופנת בשתי ידיי את המילים שלך מאמצת אותן ומחייכת עד לשורשים אין בקשת סליחה יותר ציורית ומיוחדת ממה שכתבת כאן
אני אם זה משנה משהו סלחתי על ה---כל!
רק טוב!!!

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifמצחיקון..

ואוי זה כואב עד כמה זה נכון
כך שאל תבקש ממני סליחה..
ובמקביל גם לא אסלח לך
לכל היותר עוד יזדמן לנו ל"פגוע" ו"להפגע.." וכי למה יש חברים אההה???
ומה שבטוח לא אסלח לך..ללא משוא פנים באים לא תכתוב לשנה הבאה..את רשימת המפגעים
מאד מעניין

חחח... אלונדי תיאטרליות במיטבה... רק שהכיפה

הזמנית על הראש... חייבת להיות לבנה... שכחת? ואי אפשר להתחרות איתם (למי שזה מעניין אותו) באומנות הגילגול. ככה היא מצטלמת הכי טוב בטלויזיה. אי אפשר לפספס אותה... והיא מסנוורת שופטים ממקום מושבת. וכמה טוב שחודש הרמאדן... " יושב טוב " אצל השכנים... (ושציפוי השוקולד של העוגות הצליח לי)
תמיד ידעתי... שאני בדת הנכונה.

ש ר ה לה

New member
שיר ענק ברקי! סגול כהה נפלאים! המקור כמובן של

דונובן כפי שאמר הגלילי ניקו... לי הלינק של ברק כן נפתח...... טרם הבנתי איך זה בדיוק מתקשר לנו עם יום כיפור.....

למעלה