../images/Emo51.gif על שני המתכונים המוצלחים של "לזניה"../images/Emo3.gif
לא יודע מה יש ל" לוחש לברקים" הזה שרוב קישורי המוסיקה שלו ..בעייתיים..
אבל אתה, שם מהצפון הרחוק, תיקנת את המסלול והצלת את מעופה של מעבורת ה"לזניות"..
עם שתי הגירסאות המצויינות לשיר נפלא זה
. ובזדמנות זו אבקש סליחה מכול מי שפגעתי בו, פוגע בו/בה זה עתה, אפגע בו-או בה- ..בוודאות גם בעתיד.. ..חושב לפגוע אך טרם הזדמן לי... ... מתכוון לפגוע אבל לא רוצה לחלוק זאת עם אחרים כאן.
אההה...איזו דת נפלאה שמאפשרת כול זאת.. " יורים ובוכים" , מתפללים קצת.. ויוצאים מזה צחים כשלג.. וכל שנה מקבלים מחדש מורטוריום על השנה החולפת, מקסימום..נו-נו-נו מלמעלה עם אצבע אלוקית ו..עוד שנה "עבודות שרות", בבית.. נכון, יש סייגים, יש הסברים... חלקם פסיכולוגים..לא בכול מצב זה "עובד"...לא הכול נסלח..זה לא בא במקום חוקי מוסר מקובלים וכללי התנהגות טובה בין אדם לאדם ובין אדם למקום..אנחנו הרי לא ברברים.. אבל.. העקרון קיים.. ולא כולנו באמת קוראים את האותיות הקטנות של מאות דפי החוזה הקדום.. בעיקר כאשר העיקרון הוא כול כך מוצלח , הכותרת כול כך מפתה.... והוא כבר הבטיח לנו, בסעיף אחר ,שאנחנו העם הנבחר.. מעניין, יש עוד דתות בהן פעם בשנה..תפילה מסויימת, ביום מסויים , הצהרה כללית גורפת בנוסח " סליחה מכול מי שפגעתי בו" , צום קל של יממה שנותן את האווירה הנפשית הנכונה.... ויד נעלמה "שם למעלה" מוחקת לך את כול דף ההרשעות מהשנה שחלפה..? וזה ..קצת מתחבר לי לעובדה- אולי גם אתם שמתם לב- שכאשר עבריינים, גנבים ורמאים מגיעים לפני בית המשפט.. פתאום כולם הפכו לדתיים.. על ראש כולם צצה כיפה.. לעתים גם זקן עבות..?! איזה שני חרדים מסתובבים איתו , לתת לו סעד נפשי.. פתאום כולם שם מגלגלים עיניים למעלה.. "בעזרת השם"..אומרת המשפחה " הוא יצא זכאי..הוא ילד ( בן 46 )טוב...רק מעידה קלה..זה בגלל החברים ( הכנופיה ) שלו.." נו טוב..אסיים פוסט זה שהתכוון להיות משעשע אבל יצא גם ציני..
אולי זה כי המאורר מעלי הפסיק פתאום לעבוד ואני מתחיל ממש להזיע.. אולי בגלל הכותרות על נפילות בדרום שמרמזות..אולי..על סיבוב נוסף, בלתי נמנע.. אולי כי בדיקת ה PSA השנתית שוב יצאה..קצת גבוה מהרצוי , ואולי בכול זאת.. בגלל יום הכיפורים.. שוב התמונות והשידורים החוזרים הצפויים בטלווייזה על המלחמה ההיא, לגביה החלטתי כבר מזמן להשאירה מאחור..אבל היא עדיין מזנבת בי, לפחות פעם בשנה.. אני צריך לזכור לגבי השנה הבאה..לארגן לעצמי בתקופה זו איזו הפלגת חו"ל, או "רק" נופשון יבשתי פעיל באיזו בירה אירופאית תוססת..
בפעם הבאה...
.."וסליחה ממי שאולי פגעתי בו השנה.." נ.ב. אני עובד על כתיבת רשימת נפגעים מסודרת..אבל אם לא אסיים אותה עד מחר... אז בעוד שנה יש הזדמנות נוספת..