!

תמיר1991

New member
../images/Emo26.gif

אתה צם? אם לא, למה? אם כן, למה צריך לצום? לא. [כמה מפתיע...
]. למה לא? כי אני חילוני ואני לא מאמין באלוהים, ואין לי צורך לצום בשביל ישות בדיונית. צמתי בכיתות ח'-ט', כשעוד הייתה לי קצת אמונה. עכשיו היא לא קיימת, אז למה לי?
ממי היית רוצה לבקש סליחה ואתה לא יכול? (או בכלליות ממי תבקש סליחה) כרגע מאף אחד. ממי שהייתי צריך להתנצל בפניו כבר התנצלתי במועד המתאים. אני לא צריך את יום כיפור כדי להתנצל...
מי צריך לבקש סליחה ממך? אוהו... להתחיל לספור? חלקם נמצאים פה
האם באמת יש סליחות שצריכות להיות ביום כיפור? ז"א, האם מבחינתך עדיף לדחות סליחות ליום כיפור בגלל האווירה או משהו או פשוט להתנצל בכל זמן נתון? לא צריך לדחות שום דבר למועד/חג דתי. אני חילוני ואתאיסט, והמורשת היהודית שלי לא קשורה לדת היהודית המסואבת, שהמועדים שלה לא מעניינים אותי. אם אני רוצה להתנצל, יש לי בשביל זה עוד 364/5 [בשנה הבאה יש 29.2!] ימים... צום קל לצמים, וגמר חתימה טובה לכל מי שמשוכנע שהיישות ששמה "ה'" באמת חותמת לכם שם בספר למעלה... תמיר.

אתה מפחיד ...

בקיצוניות שלך. סתם שאלה אפילו לא 0.000000001% ממך לא מאמין שיש "מישהו" למעלה?

תמיר1991

New member
אתאיזם זה קיצוניות? למה אתם לא הקיצוניים

אלא אני, כי אני חושב אחרת? וכן, אני אפילו לא 0.000000000000000000000000000001% מאמין שיש מישהו למעלה. אני מאוד מצטער שאני לא נכנע לשטיפות המוח של ההורים שלי כמו כל המדינה הזו. למה, זה מפריע לך?

לא אמרתי שזה מפריע לי.

אני ל-א קיצונית במחשבות שלי . סבבה שיש לך דעה משל עצמך... רק שאלתי לדעת .

gurke

New member
למה מפחיד?

זה אפילו לא קיצוני.. פשוט לא מאמין. אין שום דבר פסול בזה.

זונע

New member
אבל מה כן קיצוני?

זה שהוא חייב להדגיש את זה כל כך כדי לצאת מאגניב או וואטאבר... זה גיי אחי, תפסיק עם זה. הבנו כבר שאתה לא מאמין, גם אני לא, אבל זה שאתה מזלזל באחרים כל כך לא עושה אותך טוב יותר.

תמיר1991

New member
תקשיב, אני לא מזלזל באף אחד. זה שאתה

תופס את ההודעה שלי כמזלזלת זה סבבה לך, אבל זו לא הכוונה שלי. יש דיון על סליחות אז כתבתי את דעתי. בטוח בצורה הרבה יותר הגיונית מהצורה שבה אתה כתבת את דעתך, שאתה לא מבקש סליחה כי אתה בחורה. מה אתה נטפל להודעה תמימה שלי? "הבנו"? אתה הבנת. אם יש דיון בנושא שאני מתעניין בו אני אכתוב בו את דעתי. אם זה מפריע לך אז אחלה, זו ממש לא הבעיה שלי, מעולם לא הכרחתי אותך לקרוא את ההודעה.

זונע

New member
אה לא...בכלל לא זלזלת

אם אתה חושב שההודעה שלך לא מזלזלת אז באמת חבל על ה-2 דקות שלי כדי לענות לך על שאר הדברים שכתבת עכשו, כי כנראה אתה מפספס את הנקודה. באסה.

תמיר1991

New member
אני באמת חושב שההודעה שלי לא מזלזלת,

זכותי להיות אתאיסט ואם זה מפריע לך אז כבר אמרתי לך, אתה יכול לדלג על ההודעות שלי בדיונים כאלה... ויותר טוב שלא תסביר.

זונע

New member
אז מה כואב לך להגיד

"אני אתאיסט ולכן אני לא צם". אתה חייב כאילו לתקוע את ההמשך כדי להרגיז אנשים ולעורר מהומה? שלוט בעצמך רבאק.

תמיר1991

New member
תגיד, אתה בסדר?

יש פה דיון, רבאק. יובל נתנה שאלות, עניתי עליהן. זה שאתה ענית בשורה אחת לא אומר שאני חייב לעשות את זה. זכותי להשתתף בדיון הזה, ולכתוב איך שאני רוצה ומה שאני רוצה, כל עוד אני לא מקלל אף אחד או יורד על אף אחד. ואת זה לא עשיתי.

מה מצחיק ב ../images/Emo163.gif

לזלזל בכל העולם, להתלהב מאתאיזם, לעצבן את כל העולם, והכל סתם כדי לצאת מגניב? זה הרושם שמתקבל. וזה אפילו לא מצחיק.

למעלה