רווית53

New member
../images/Emo52.gif

אני חושבת שאחת המעלות הגדולות של האדם היא להודות בטעותו וזאת אחת ממעלותי..... בדקתי עכשיו בעולמות ונכון צודקים הנפגעים ממילותי... ת.הולדתי לא מוזכר שם. אתכם הסליחה ......... ..

רוית.....מה מענין?

חשבת על זה שיתכן שאנשים עובדים ולא ליד המחשב? למה לחשוב בצורה שלילית שלא מגיבים לך במכוון. מאחלת לך בריאות טובה וחשיבה חיובית למען הבריאות ושמחת החיים . חשוב להיות מודעים למעשינו [חשבון הנפש היומי] ולמה שאנו אומרים.בכל קושי שיש לנו בחיים אף אחד לא חייב לנו משהו .גם לא ילדינו .כל מה שעושים נעשה מרצון ומהלב. זוכרת את המילים של בעלי המנוח לאחות שטיפלה בו בבית כשהוא על ערש דווי.כואב וחרד מהסוף "את נהדרת".ואני חשבתי לעצמי איך נמצא בו הכוח לפרגן ולעשות טוב לאחות המסורה במצבו. המשך יום נעים.

אחותי נו???באמת???מאיזה מאפיה את??.

האיטלקית? הרוסית? אלפרון? אברגל?חלאס עם הסחיטות....צ'ארי פה אתנו...ותקבלי מלאן אהבה שתזרום טיבעי...לא בסחיטה...

רווית53

New member
חוצפה לשמה

ערדניקית מכיוון שאינך מכירה אותי וטוב שכך אני חוששת שבתור אחות(כאילו) את צריכה להיות יותר קשובה ופחות ביקותית לסיכום חבל שכך הם פני הדברים......

תלמדי לכתוב תגובות בשרשרת המתאימה

את זה כתבתי לך בשרשרת של יום ההולדת את רוצה תשומת לב זה העניין ? ספרי מה מציק לך, אז נשתדל להבין אותך ?

רווית53

New member
שום דבר לא

מציק לי... אני מרגישה די טוב בהתחשב בנסיבות(בריאותי) אבל ....אני חושבת ש_כמו שמיהרו לתקוף אותי אפשר גם באותה מידה לפרגן.........לא????

גאיה ק

New member
../images/Emo32.gif

מה שמזכיר לי שמיקי בת לא היתה פה הרבה זמן. אם את שומעת אותי..הכל בסדר מיקי? ויש עוד כמה שלא מגיבים כלל למסרים. שרק יהיו בריאים כולם. רק טוב !!

s h o o s h a

New member
לפרגן לך??

על שום מה ולמה? הרי אנו אדישים ואנטיפטיים... לא חוכמה לעלוב בזולת ואחר כך לבקש סליחה אנמית ועוד לזעוק שלא מפרגנים ולדרוש בתוקף פרגון. איך היו אומרים הילדים שלי על התנהגות כמו זו? איכס!

רווית53

New member
אני לא צריכה את ה

ברכות שלכם ב"ה יש לי בשפע אשר לכל אלה שהתיחסו למטה מיכל בקורת אני מציעה להן לבדוק טוב טוב עם עצמם ...... בושה......{[[[[[{[[[[

רווית53

New member
ואם ....

אני לא טועה היית מנהלת הפורום אין מקום לאלימות לא? התנצלתי..... וציפיתי לתגובות חיוביות ..... באמת ....בגלל זה החברה שלנו נראית כמו שהיא........

צלליתה

New member
ושוב אני מתנצלת בפניך

הפעם על שלא הגבתי במהירות הראויה להתנצלות שלך. יש לי סיבה מצוינת, ואני אפילו יכולה להביא לך אישור, אני בעוונותי נאלצת לעבוד לפרנסתי ואני לא ליד מחשב כל היום. זה מאוד נוח לי שלא הייתי כאן כי אילו הייתי כאן מן הסתם הייתי עונה באנטיפטיות הרגילה שלי. כי תראי רווית, יש לי מין תכונה כזאת, כשמכנים אותי בגינויי גנאי, כמו אנטיפטית, זה הופך לנבואה שמגשימה את עצמה ואני הופכת באמת לאנטיפטית. אבל מתוך האדישות והאנטיפטיות אני בכל זאת שמחה בשמחתך, שיכולת לנצל את ההתנצלות כדי להאיר לנו את תכונותיך המופלאות ולהדגיש שיש לך מן המעלות הגדולות ביותר שקיימות אצל האדם. לי לצערי אין מעלות, רק אנטיפטיות, וגם אדישות. אולי אם היו לי מעלות לא הייתי בעבודה היום והייתי מגיבה לך בזמן. נב ראיתי שכן הגיבו לך, בנמוס ובנעימות. ואת הגבת להודעה בתלונה גדולה. עוד נב אני לא נעלבתי מכך שלא ציינת בעולם שלך את תאריך יום ההולדת שלך. נעלבתי מהכינויים. ועל כך טרם שמעתי התנצלות אז אם אכן יש בך את המעלות הנעלות, בואי נשמע אותך....

כאשר אני קוראת את כל חילופי המילים האלה אני

לא בטוחה אם זה מצחיק או עצוב. מה קרה הפכנו להיות ילדים קטנים??? אותי לימד איש חכם פעם שהאדם מחליט אם לכעוס ו/ או להעלב. בשביל כבוד צריך לעבוד. די אין מספיק דברים רציניים להתעסק איתם???? שיהיה לכולם שבוע נפלא מלא אור ואהבה

ben 911

New member
רווית ברוכה השבה..../images/Emo140.gif לדעתי כל מה שהיה

היום בפורום... מהומה על לא מאומה... או סערה בכוס (!) מים.
צר לי לשמוע שבילית בבי"ח... מאחל לך רק בריאות ואושר.

רווית 53

New member
בן חביב../images/Emo45.gif

אתה איש חם ולבבי תמיד אומר את הדבר הנכון בזמן הנכון מאחלת לך רק אושר ובריאות

למעלה