התנצלות

drz400e

New member
../images/Emo52.gifהתנצלות

הנהלת הפורום מתנצלת על העיקוב במחיקת השרשור שהיה פה אתמול ותקף אישית את אחד מחברי הפורום. לרענון, כמה ציטוטים מתקנון הפורומים: "אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום." "אין להעלות לפורומים תכנים שמטרתם לפגוע או לשבש מטרת הפורום או משתתפיו." "פגיעה במזיד או שלא במזיד במשתמשים אחרים... תגרור סילוק המשתמש. כמו כן, החברה שומרת לעצמה למנוע מהלקוח זכות שימוש נוסף בפורום." "כמו כן, מצהיר המשתמש כי אין פגיעה בזכות אחרת כלשהי של צד שלישי, וכי אין בתכנים שום דבר הפוגע או העלול לפגוע בגורם כלשהו, בהוראות חוק עוולות מסחריות, התשנ"ט - 1999 ובהוראות חוק הגנת הפרטיות, התשכ"א- 1981. " "להנהלת הפורומים זכות מלאה למחוק תכנים כאמור או שנוצרו תוך עבירה על החוק או הפוגעים בהתנהלותו התקינה של הפורום." "כל משתמש שהורחק ע"י החברה לא יוחזר גם לא בשם משתמש אחר." אתם מוזמנים לשוב ולקרוא את התקנון שעל פיו פועל מנהל הפורום בנושא מחיקת הודעות וחסימת משתמשים. התנהגות לפי כללי הפורום תעזור ליצור מקום חיובי, תורם ותומך. את הקהילה שלשמה הקמנו את הפורום הזה. תודה, דודו.

danylulav

New member
אני מעלה לדיון

האם צריכים או לא חברי הפורום לדעת האמת על מי שמפרסם עצמו בפורום?

ההאמת היא בעיני המתבונן

האם הוצאת דיבה היא אמת? ובמקרה האמור אני לא זוכרת מקרה בו האדם בו מדובר (ואנא, השתדלו כמוני לא לציין יותר פרטים), פרסם את עצמו, כן. האדם המדובר סיפק לכולנו מידע על המקצוע שלו בטורונטו, אבל מעולם לא פרסם את עצמו. להוסיף על זה אדם התורם מרצו יידיעותיו לפורום גם אם הוא בר מקצוע מסוים הוא קודם כל חבר פורום ורק אחר כך איש מקצוע. אני מבקשת לשים דברים במקום הנכון ושוב האמת שאחד מביא אינה דומה לאמת שאחר מביא ומכאן שלא נגמור את ההתעסקות בזה לעולם. בואו נניח דהשמצות. ונעסוק בדבר לשלמו התכנסנו כאן.

drz400e

New member
אני קוטע את הדיון באיבו

בשאלה מי בדיוק פרסם את עצמו בפורום? אשמח לראות את אותן הודעות פרסום כביכול של אותו אדם שהותקף. כמי כקרא כל הודעה מהיום הראשון של הפורום,אני יכול להגיד לך שהחבר המדובר מעולם לא פרסם את עצמו, וחוץ מלהתתף חברתית ולעיתים רחוקות להציע עיצה מנסיונו לא עשה דבר שיכול להתרפש כפרסום, וגם מי שכבר מכיר את אותו אדם,ויודע כבר מה מקצועו לא יכול לחשוב כך. שנית, בשרשור שנמחק לא היה מאומה חוץ משמועה שנמסרה ע"י מכר של מכר. האם זו נראת לך צורה הגיונית, ישרה והוגנת להביע תלונה על אדם שאפילו לדברי כותב אותה הודעת דיבה הוא עצמו לא עשה איתו עסקים? לא לחינם אני משתמש במילה דיבה. יש לה משמעויות משפטיות , וכשמשתתף בפורום בא להתלונן או להזהיר כנגד אדם או חברה הוא חייב לקחת אותם לתשומת ליבו. בעבר כבר מחכתי סיפורים קורעי לב של אנשים שאני אישית האמנתי לסיפורם, אבל נכתבו כך שלאדם נשוא ההודעה לא היתה יכולת להגיב או להתגונן, או בצורה(כמו השרשור המדובר)שבו לא סופר שום נסיון מר או פגיעה בכותב אלא סתם הערה כללית"הוא אתם לא טוב","תזהרו ממנו" או משהו דומה. לכן בדיוק הפנתי את מי שזה מעניין אותו אל תקנון הםורומים. אכן, יש מקום להזהיר ולחלוק מנסיונכם אם נפגעתם ממישהו בנושא הנוגע לפורום, אבלרק תוך התנהגות בקווי תקנון הפורומים, וההגינות והמוסר האנושיים.

formersusan

New member
לדעתי

אין מקום לרכילות מרושעת מכל סוג בפורום. כי רכילות היא אף פעם לא מועילה, אבל היא תמיד פוגעת.

למעלה