BaBy LiS

New member
../images/Emo5.gif

חושבת עלייך רואה את דמותך רוצה שוב לחוש את גופך כל הלילה לא עוצמת עיניים, ואתה איתה בינתיים... יומיים לא התקשרת, ואת ליבי כבר שברת.. לא יודעת מה לעשות עם עצמי.. כשאני יודעת שאתה לא איתי...
פאקיט.. לא דעת מה ישלי.... לא מצברוח רע.. קישטה קישטה..!!

BaBy LiS

New member
../images/Emo5.gif בואו אני יסביר

אני מאוהבת
בבנאדם שלא סובל אותי ושמת על שרמוטות והוא סנובי.. עכשיו תגידו "אוהבים אותך ליסה...." פאקיט...
למה מכל הבני אדם דווקא הוא
אופה איזה טיפשה אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spiritspirit

New member
../images/Emo99.gif אוהבים אותך ליסה../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

!
!|
|חביוק|

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

As היחידה

New member
הממ העצה שלי במקרה הזה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לשכוח אותו. נשמע קשה, אבל זה הדבר הנכון לעשות לדעתי. וגם נשמע שהוא לא ממש שווה את המאמצים שלך... זוכרת שאמרתי "הבנים אלא שצריכים לרדוף אחרינו" ? תנסי לזכור את המשפט הזה.... אני למשל כלפניים חודשיים באמת אהבתי מישהו, אבל קרה משהו שאני מאוד מאוד כועסת עליו, וזה היה דווקא בזמן שרציתי המ.. לא משנה אשאיר לעצמי ואני לא דברתי איתו, קרו דברים אבל שחכתי אותו. כאילו אל תקחי הכל קשה, עם הוא אחד כזה סנוב שלא שם עליך למה לך בכלל להעתאמץ להשיג אותו? תאמיני לי זה מוכר לי..

BaBy LiS

New member
../images/Emo5.gif

את צודקת אבל כמה פעמים אמרתי לעצמי אתזה וזה ממש לא עזר לי..!? =\

BaBy LiS

New member
אני מתעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אנשים אני מתעלפת אני מרגישה ת'לב דופקקקק חזקקק.. אני מתעלפת...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר מקרה?! רבנו רייט?! וחשבתי שלא נשלים... קיצקץ.. השלמנו..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתעלפת האלוהים אני מרגישה ת'לב דופק..!!!!!!!!! השיחה שלנו [משו בערך...] אני: כשתיתחבר אני צכה לדבר איתך... הוא: אני פה.. אני: תיראה.. נכון כל הקטע שהיה בינינו.. יענו.. איך שהתיחסנו אחד לשני.. וזה.. אז אני רוצה לפתוח דף חדש.. הוא: בסדר לא אכפת לי אבל אל תיהיהי מעצבנת אני:חח למה מעצבנת?! הוא: כי עיצבנת אותי אני:חח מייבי זה בגלל שכל הזמן אמרו לי אתה מרכל עליי שאני רודפת אחרייך וכלזה... הוא: לצאת משו בינינו.. לא יצא.. אני לא מרכל עלייך כי לא אכפת לי ממך כי לא הכרתי אותך.. אני: הצקתי לך כי פעם אהבתי אותך... אבל יצא מזה סיפור דפוק.. הוא: בסדררר עפתי ביי אני: בהביי חה אני שמחההההההההה!!!!!!!!!!!!!! עכשיו פתחנו דף חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 טנקס לכולם על העזרה!! מוואה ליסוש

BaBy LiS

New member
../images/Emo41.gif<<==אימצתי+ חייבת לציין משו

אני לא רוצה עכשיו קשר רציני היה לי מספיק שנפגעתי השנה... וגם הוא לא רוצה קשר רציני איתי... [פעם הוא אהב אותי ולא ידעתי בכלל שהוא קיים ומאז לא הייתה לו חברה רצינית והוא לא רוצה איתי עכשיו קשר רציני..] אז זייהו אני רוצה אותו רק בתור ידיד בינתיים =] מוואה=>>לכולם

למעלה