skunk

drz400e

New member
../images/Emo5.gifskunk../images/Emo5.gif

הנה חויה קנדית שאף אחד לא היה רוצה לעבור.... שלשום בערב אנחנו נוסעים לנו הביתה מביקור חברים בצפון העיר, כשלפני צומת בט'רסט ואגלינגטון אני רואה את המכונית שלפנינו בולמת בחוזקה, ומספיק לראות משהו דומה לחתול שחור ולבן קטן מתגלגל בדיוק מתחת למכונית,למזלו בלי להפגע ממנה או מהגלגלים. בשלב הזה ,כשהיצור המקסים הופיע בגלגול מצידה האחורי של המכונית שלפני,הייתי כבר בעצירה מלאה,וישר אמרתי לאשתי "ואי ,תראי, סקנק(בואש),אף פעם עוד לא ראינו." , שהוא עומד מולנו ומנפח את הזנב. לא ממש חשבתי מה הוא עושה...או לא זכרתי...או פשוט עדיין לא חויתי כזה דבר בשביל לדעת איזה סימן הזהרה מטורף זה כשבואש עומד מולך ומנפח את הזנב. הוא לא הספיק עדיין לעלות על המדרכה כשזה הכה בנו.ריח מחליא בטרוף תקף אותנו מכל כיוון!מהאורוור ומהחלונות.ריח כל כך חריף לא הרחתי בחיים שלי. הרחתי זה אפילו לא הגדרה לחויה הזאת. מיד הרגשנו בחילה וממש צריבה בחיך ובאף. פשוט לא יאומן איזה עוצמה! ואנחנו עוד ברי מזל שהוא רק ריסס לפני המכונית ולא ממש אותנו.כך שניצלנו מהחויה בעוצמה מלאה. ....והם נראים כאלה חיות חמודות ולא מזיקות... פשוט לא יאומן. זה כל מה שיש לי להגיד. לא מאחל את זה לאף אחד.

drz400e

New member
שכחתי לספר

שאת יתר הדרך הביתה עשינו כמו כלבים- עם הראש מחוץ לחלונות והלשון מתנפנפת ברוח....

alon114

New member
../images/Emo6.gif למה אין אייקון של בואש?.

בהחלט סיפור מעניין.... זה מזכיר לי את הפרק של סיינפלד שהמלצר הסריח את האוטו עם הזיעה שלו ואי אפשר היה להפטר מהריח, עד שלבסוף הוא נאלץ לנטוש את האוטו. אל תשכח לעדכן את הפורום השכן. הם מחפשים שם כל סיבה לא להגר לקנדה

drz400e

New member
../images/Emo6.gifבאמת החברה בעבודה אמרו לי

שהדרך היחידה להפטר מהריח זה למכור את האוטו...אנחנו בנתים הולכים על הרבה פבריז ועצים בריח קוקוס...

Am and Am

New member
../images/Emo91.gifאיך להיפטר מריח של בואש?

אם אני לא טועה ושמעתי את זה לא פעם, לשפוך על עצמך מיץ עגבניות, כן מקלחת צוננת של טומטוס.. יעלים את הריח.....

drz400e

New member
זה באמת מה שמישהו אמר לי אתמול

נראה לכם שזה באמת עובד?

אתה יכול לחסוך לעצמך

פשוט עמוד ליד דוכן ירקון בסוף היום, תתחיל לנאום על נושא מרגיז כולם ישליחו עליך עגבניות ובמקביל הגש בקשה להיות שופט כדורגל. התוצאות זהות בעונת העגבניות כמובן.

Taz Mania

New member
גן חיות ../images/Emo110.gif

אחרי הסקנק כל מה שנשאר עכשיו זה לסלק רקונים מהחצר או פחי אשפה, להתרחק משועלים, להיזהר מצבי מים באגמים ליד הקוטז, ויתושים עם וסט נילס. היו שמועות שיש איזה קיודי נושח בהארל בארל פארק. לפעמים נדמה שאנו חיים בספארי...

alon114

New member
ספארי

לפחות אצלכם אין קוגרים בשכונה או זאבי ערבות במרכז הדאונטאון. בואשים פה יש גם יש. אז החלפנו ספארי אחד (ישראל) בספארי אחר...

למעלה