מה דעתכם על

../images/Emo45.gif הפעם אני נאלצת להסכים עם מסטיק

סין מסתמנת כהבטחה הבאה - בתנאי שהאיסלם הקיצוני לא יחרב לנו ת'עולם לפני זה (כי, לסינים יש זמן - אתם יודעים....)

אף מדינה לא חשובה יותר מאחרת!

כמו שלמשל יהדות לא יותר חשובה מנצרות (כמו שמציון בתנ"ך)

TaL53

New member
בטח גאון

תואר בהיסטוריה אבל הוא לא יודע דברים בסיסיים. כמו ששאלו אותו פעם מה שמו של מנהיג פקיסטן ועוד כמה דברים. וזה שהוא ההי טייס (במשמר הלאומי) זה אבא בוש סידר לו. תראי את פרנהייט 9\11. זה מתואר שם מצויין. מה שכן בוש ממה לא טיפש בכול מה שנוגע למניפולציות ולאיך לעשות כסף מהקשר בין הון לשלטון.

TaL53

New member
ח"ח על הרוסית:)

אני לא יודע מי יותר חכם, חרושצ'וב היה סתם איכר- פקיד סטליניסטי אפור שהתחבא מספיק זמן כדי שסטלין לא ישלח אותו להתאחד עם טובריש לנין. מצד שני גם קנדי לא היה מציאה כזאת גדולה- הוא זה שהביא למשבר הטילים ב1962 בכך שהתעקש לנסות להפיל את קסטרו "מפרץ החזירים". דווקא פוטין ובוש נראים לי מנהיגים יותר סולידיים. בוש אומנם לא גאון אבל יש לו מטרות ברורות. ופוטין ברור כבר מה הוא רוצה.

../images/Emo4.gif צ'טערת - גם פוטין וגם סטלין לא מופלאים

בעיני - שניהם מחרחרי מלחמה ומה ששניהם מייצגים מפחיד אותי.

../images/Emo6.gif ../images/Emo192.gif מה קרה? נגעתי לך בפוטין?

גם תגובתך זו וגם התגובה התגובה הזו מצביעות על כך שאתה ממש לא נותן לעובדות להפריע לך... שים לב - לא טענתי שבוש אינו מחרחר מלחמה. אבל, זה לא אומר שפוטין הוא "משכין שלום" גדול... כשפוטין מאיים להציב טילים נגד אירופה וכשפוטין מאשר למכור נשק לסוריה ולאיראן שהן מדינות טרור - אזי הוא מחרחר מלחמה. להבנתי - בינתיים מבין השניים, מי שמסכן יותר את קיומה של ישראל הוא דווקא פוטין... אז, למען הכרת המציאות אתה מוזמן לעיין בכתבות הבאות:
סכנת הבריון הרוסי וחולשת המערב (שים לב למשפט: "מיליון רוסים בישראל? תזכירי לי למי בדיוק זה אכפת?")...
נשק תמורת השפעה

הצחקת לי את הפוטין../images/Emo6.gif

"כשפוטין מאיים להציב טילים נגד אירופה " וכשארה"ב מתעקשת על "מערכות הגנה" שיכוונו לרוסיה, זה למטרות שלום? " וכשפוטין מאשר למכור נשק לסוריה ולאיראן שהן מדינות טרור " מדינות טרור? לפי אותו הגיון גם ישראל היא מדינת טרור. או שאת מתכוונת לתמיכתן של סוריה ואיראן בטרור? אהה. אבל אז גם ארה"ב היא מדינת טרור, כי היא מכרה ומוכרת נשק למשטרים דיקטטורים אפלים הרבה יותר מהאיראני ומהסורי. ויותר מכך, היא הגדילה לעשות וחימשה מילציות טרוריסטיות בקולומביה, אינדונזיה ובכל מקום אחר שידה משגת. אבל אז יש לנו בעיה.. מוסר כפול קוראים לה. אז או שכולם מדינות טרור, ואז התמיכה של רוסיה במדינות טרור לגיטימת בדיוק כמו תמיכתה של ארה"ב במדינות טרור, או שזה לא נחשב כלל לתמיכה בטרור?.. בעיה קצת, לא? ולגבי מיליון הרוסים שבארץ. עזבי פרשנות אישית. תפקחי עיניים ותגידי לי, בכנות, מה הקשר בין אותו מיליון עולים למדיניותה של רוסיה? הם זנחו את רוסיה ורוסיה זנחה אותם. או כל מילה או ביטוי אחר שתרצי להשתמש בו. "הפרוזדור" הרוסי בארץ הוא חסר כל השפעה על מדיניות החוץ של ישראל וחסר כל קשר למדיניות החוץ של רוסיה.

../images/Emo26.gif זה ממש מעורר רחמים איך שאתה

עושה שמיניות באויר כדי להצדיק את המדיניות של רוסיה למרות שזו מאיימת על בטחונה של המדינה בה אתה חי ולמרות טענתך שהעולים מרוסיה "זנחו את רוסיה ורוסיה זנחה אותם"....

למה שמיניות באויר?

אני בסה"כ מצביע על המוסר הכפול שאת מפגינה. אני לא טוען שרוסיה משכינה שלום, אבל רוסיה 'מחרחרת מלחמות' הרבה פחות מאשר ארה"ב. אין פה בכלל מקום להשוואה בין מדיניות החוץ הרוסית, שאפילו היום, בעידן של 'פוטין הרודן' היא נייטרלית למדי, בניגוד למדיניות החוץ הנפשעת של הדוד סאם.

../images/Emo2.gif סליחה - אולי "שמיניות באויר" זה לא הביטוי

המתאים... נראה שזה בא לך באופן טבעי... לי אין שום מוסר כפול ואני לא יודעת על מה אתה מבסס את הטענה. אני פשוט נזהרת מכל מי/מה שמאיים על בטחוני ובטחון המדינה בה אני חיה... אתה יודע, זו מן תכונה לא גלותית שכזו...

לדבר בכנות? כן, כנראה באמת זה בא לי טבעי..

על מה אני מבסס? על זה שאת חוסכת ביקורת, או בכלל מעלימה עין על התוקפנות של ארה"ב, אבל עושה קרנבל על כל פיפס של רוסיה. זה מוסר כפול, אפילו צביעות.

../images/Emo26.gifיאללה, בוא ונעשה חשבון פשוט

ארה"ב מממנת חלק נכבד מתקציבה של מדינת ישראל ובשום אופן ודרך לא מאיימת על בטחונה של מדינת ישראל. לעומת זאת - רוסיה תומכת מורלית וגם בטחונית באויבותיה המרות ביותר של ישראל (סוריה ואירן). אתה צודק בדבר אחד - מבחינתי אין כאן שום סימטריה. מדובר ביצר הישרדות טהור. אז, אם מישהו עושה כאן קרנבלים - זו ממש לא אני... ואתה עוד מדבר על מוסר כפול?... הבעיה שלך אינה כשל לוגי - אלא פשוט כשל הישרדותי... וזה מה שמעורר רחמים כל כך. זהו. אני הולכת לישון, אז לילה טוב...

../images/Emo6.gif את ממש מצחיקה

מענין שהיצר ההשרדותי שלך כולל בתוכו גם יצר להתעלמות מפשעים, יצר להצדקת עולות ועוד כל מיני יצרים כאלה. אז אני שמח שיש לי כשל ביצרים הנאלים שלך כי כנראה בזכות הכשל הזה ניחנתי בתכונות ממש תמהוניות כמו 'מוסריות' ו'כנות'..

הנאמנות העיוורת שלך לרוסיה ממש מרגשת...

אתה בוחר להתעלם מכל הטיעונים והנתונים ששמתי על השולחן וכל הזמן מנפנף בתוקפנות האמריקנית. אז, חבר - אם היית טורח לקרוא את דברי היית שם לב שזה שלא שאין לי ביקורת על אמריקה. לאף אחד מאיתנו אין מונופול על המוסריות ולא על הכנות - לא לך ולא לי... אבל, מי שאפילו לא טורח להקשיב ולבחון את הטיעונים של הצד השני לא יכול לנפנף בתכונות אלו ולהפריחן באויר כססמאות ... בטח ובטח לא מי שבטוח שהוא יותר מדי חכם בשביל להקשיב לטיעונים שלא מתאימים ל"תבניות" שלו... צ'טערת - בעיני זו גישה מעוררת רחמים...

למעלה