מה דעתכם על

TaL53

New member
מה כול כך מופלא בזה?!

רוסיה הייתה מעצמה, הרוסים חושבים שגורבצ'וב (גורבי) וילצין (דוד בוריס) מכרו את המולדת לארה"ב. אז בררו שפוטין רוצה הלחזיר עטרה ליושנה. מי שלא יודע אז לפני כחודשיים יזמה רוסיה הקמת ברית כתשובה לנאט"ו- הסכם בייג'ינג שכולל את סין, רוסיה, אירן הודו(כחברה חיצונית) ומדינות מרכז אסיה הפוסט-סובייטית. הצחיק אותי איך בוש ענה היום לשאלת העיתונאים בעניין פוטין- "אני אגיד לו..וולדימיר, אני קורא לו וולדימיר...":) ממש אחוות אחים יש שם:)

../images/Emo4.gif מי אמר שזה מופלא../images/Emo35.gif זה פשוט

מפחיד - מצד אחד
"סטלין קטן" ומצד שני
"טמבל גדול" וכל
העולם באמצע... ברררררר.... פשוט מפחיד....

גם אצלנו נושבות רוחות מלחמה... ../images/Emo121.gif

יש אימונים מאוד מאוד אינטנסיבים ברמה"ג, וזה נראה כאילו עוד מעט הולכת לפרוץ כאן מלחמה גדולה...

TaL53

New member
אז מאיפה סוריה

מקבלת נשק? דרך אגב, סוריה חייבת לרוסיה 10 מיליארד דולר על הנשק שברה"מ סיפקה לה בזמנו באשראי.

נשק כי רוסיה מעוניינת שסוריה

תשתמש בו נגד ישראל, או נשק כי רוסיה מעוניינת ב'הכנסה מהצד'? מצדה של רוסיה הגרוטאות האלה יכולות להמשיך ולהעלות חלודה באדמת סוריה..

TaL53

New member
נשק כי רוסיה

רוצה לחזור למעמד\ה במזרח התיכון. ומאחר ומצרים ועירק שהיו הBEST FRIENDS של המחנה הסוציאליסטי עברו צד נשארה רק סוריה בתור הכבשה השחורה שעוד ניתן לשים עליה את ההימור של החזרה הרוסית לאזור.

TaL53

New member
נווו..זה לא חדש

לא התכוונתי מופלא כמו פלא אלא כי כולם מתחילים להתפעל ולשאול איך זה קורה:) אז כבר לפני 40 שנה היה לנו את חרושצ'וב הגאון שדפק עם כפכף על שולחן המליאה של האו"מ. קיצר, זה הכול מאבקי עוצמה בין המדינות. אבל אני לא חושב שמשהו באמת יתפרץ שם. שניהם יותר מדי זקוקים אחד לשני.

../images/Emo10.gif צודק... רק שאז היה בצד השני מישהו קצת

יותר שפוי ואילו היום יושב בוושינגטון איזה טמבל שחושב ש"ולדימיר" הוא "סחבק" שלו... למה אני דואגת? כי "טובריש ולדימיר" קצת יותר מפחיד מחרושצ'וב (דרך אגב - איך הרוסית שלי?
) ואילו בוש הוא לא בדיוק חכם - בטח לא ברמה של JFK... אוףףףףףףףף נמאס כבר מכל הטמבלים שמנהלים את העולם....

OnlyNick

New member
בוש גאון

בעל תואר בהסטוריה מאוניברסיטת ייל, היה טייס F-102 ובעל תואר שני במנהל עסקים של אוניברסיטת הרווארד... ובנוסף הוא מנהיג המדינה החזקה ביותר בעולם.. ככה שכן, יש לו זכות לחשוב שהוא מלך העולם- הוא הרוויח את זה.

OnlyNick

New member
כן?

תצייני לי מדינה בודדת אחת שיותר חשובה מארה"ב...

למעלה