לפני הבחינה..

אלוׁנית

New member
די!

אני הלכתי לישון אתמול בשלוש לפנות בוקר. בבוקר לא התעוררתי מהשעון, מזלי שהעירו אותי. נתקעתי בפקקים, הגעתי לבחינה 20 דקות לפני הזמן והיו שם כבר אנשים ישובים. העפרונות, המחדדים, שלושת אלפים המחקים שלהם מסודרים על הכסא והם ישובים בדום. דקה אחרי שהתחיל המבחן קלטתי כמה כל הלחץ הזה מיותר. זה מבחן, בסה"כ מבחן. כמו עשרים אחרים שעשית. לא מוציאים את הציון שאליו שואפים? אז עושים שוב. כשיצאתי מהמבחן אפילו לא יכולתי לאמר אם הלך לי טוב או לא, כי תכלס' גם אם הלך לך חרא וגם אם הלך לך מצויין, אין לך מושג ביחס לציון, אחרי הכל אף אחד לא מסביר לך דרך איזו סטיית תקן הם מחשבים אותו. ישבתי עם ידיד שלי שגם הוא עשה את הבחינה, דיברנו, ומילה אחת לא הייתה על הבחינה. אם כך, אז למה בעצם הלחץ הזה? חבל, חבל, חבל, הוא רק גורע, בחיי.

עיפרון חודים hb נחשב?

אני יודעת שזה בסיסי והכל אבל מסתבר שאין לי מחדד בבית אז רציתי לדעת אם עיפרון חודים מתאים לדרישות המחורבנות של המרכז הארצי?

morethanwords

New member
למה???????????

מחר, חברה שלי הולכת לסיים עם הסיוט הזה, עם המספרים המרצדים בעיניים, עם המילים חסרות כל קשר לחיים, (האנגלית דווקא בסדר) ואני?????? אני מסיימת יום אחרי, אתם קולטים? יום שלם אחרי, יום שלם של מספרים מרצדים, נשימות מהירות ודופק שמפוצץ את המד. למה??????????????????

GreatRiver

New member
בהצלחה לכולם! ../images/Emo13.gif

אני מקווה שילך לכם כמו שצריך... אצלי (כמו אצל רבים אחרים, אני מתאר לעצמי) הבחינה מחר...

גג23

New member
הנקמה - מחר....

כידוע לכולכם מחר בבוקר תתרחש מלחמת העולם השלישית-הפסיכומטרי. אני מאחל לכולכם ולכל מי שכבר עשה היום הצלחה רבה רבה, ושהלוואי שכולנו נקבל לא 690 ולא 720 ולא 750 , אלא שכולנו נקבל בדיוק 700. מחר, במהלך הבחינה אל תיכנסו ללחץ משאלת פטל מחורבנת או מאנלוגיה שאין בה שום היגיון כמו כסא:פיל איטלקי (זה לא אמיתי, המצאתי את זה, אל תדאגו) ואל תתחילו להצטער שבכלל נולדתם. אני מאמין שכולכם למדתם הרבה, כמוני (20 בחינות) , ולכן אתם מחר תפיקו מעצמכם את המקסימום. אם מישהו יקבל לדוגמא 650 ויתבאס שזה לא 700 , אז שלא יתבאס כי זה כנראה המקסימום שהוא יכול להוציא מהבחינה. הקיצר, בלי הרבה בלבולי שכל, בהצלחה מחר ואני אוהב את כולכם!!!!! נ.ב אם למישהו יש עצות כלשהן מהמבחן של היום , נשמח לשמוע...

שלום לכולם, אני עושה מחר את הבחינה

בבר אילן, ורציתי לדעת אם יושבים שם בכסאות סטודנט, או במקומות נורמליים. אני למדתי לבד מספר של קידום, והסימול' קשות רצח. עשיתי מבחן לפני שנה בדיוק. ברצוני לדעת מה השתנה בשנה האחרונה. תודה רבה לעונים, ובהצלחה לכולם.

shayr69

New member
בעיה....אני לא מוצא את הת.ז שלי

אני רגיל להסתובב עם החוגר ומאז שהשתחררתי לא חיפשתי אותו אפשר להבחן עם החוגר מילואים?????????? תודה שי

Slalum

New member
מה נסגר עם העפרונות האלו?!

איזה עפרונות צריך? H2, HB2, B2, או כל עיפרון שיש בו 2?!?!

sepul

New member
שלום יש לי שאלה....

הפילוט אני אמור לזהות אותו כתוב אליו פילוט משהו או שהוא עוד איזה בחינה שאני א יודע אם היא הפילוט א לא? ובכלל יש עצות?? בל שרק אתמול גיליתי את הפורום הזה :((

323F

New member
הביטי באספקלריה קודם לכן

ובכל זאת את מבלה כאן גם עכשיו, לאחר כל הלחץ הזה, מזכירה תרגילים מתוכו ומדברת בהתרגשות כאילו הסיפור עדיין לא נגמר. את היית בלחץ לא פחות גדול :)

פינסקר

New member
רגע רגע רגע ... על איזה כביש ?!

אני הייתי תקוע על כביש 4 (אשדוד ת"א) שניה לפני המחלף לראשון ...! בניגוד אלייך - לי לא היה אפילו 20 דקות ... לעזאזל נאלצתי להפסיד 2 דקות מהמבחן כדי להשתין !

אלוׁנית

New member
כסאות סטודנט

בנוסף, גם באולם שבו אני נבחנתי, וגם בכיתה אחרת בה ידיד שלי נבחן, הכסאות היו מקובעים למקומם, כך שאין אפשרות לחבר שתי כסאות. האמת? הייתי בטוחה שזה יהיה נורא. התרגזתי מזה, אבל וואלה, חפיף, הבחינה עברה בלי לשים לב לזה בכלל. חוץ מהצוואר שנתפס

shayr69

New member
טוב מצאתי דרכון אבל הוא לא בתוקף ??

יעשו בעיות??????

אלוׁנית

New member
אני מניחה

שכל תעודה שמופיע בה מספר הזהות שלך ביחד עם תמונה, תתקבל. לא חושבת שאכפת להם שהדרכון לא בתוקף, אלא אם הם מתכוונים להטיס אותך מהבחינה

nosa85

New member
בקיץ שעבר קרה לי אותו סיוט../images/Emo26.gif

בלילה שלפני הבחינה בסביבות השעה 22:00 גיליתי שאיבדתי את ת.ז. שלי, חיפשתי בכל הבית עד לשלוש לפנות בוקר ולא מצאתי, בבוקר התקשרתי למרכז הבחינות אמרו לי שאם אביא את הדרכון יהיה בסדר, אבל הייתה בעיה שהתמונה בדרכון קצת ישנה, ואני השתניתי מאז, אז זה שענה על הטלפון אמר שאלך לחדר בקרה ונתן לי מיקום מדיוק ואציג את הדרכן בפיניהם לפני הבחינה ואם הם יאשרו אז אוכל להיכנס לבחינה, אם לא אבא התכוון לבוא לאונ. ול"זהות" אותי.. בסוף כל הסיוט נגמר טוב, הככימו שאיבחן עם הדרכון אבל החיפושים עד לאצע הלילה היה להם השפעה על התוצאה בסוף..

nosa85

New member
שכחתי להזכיר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|

אם הדרכון שלך לא בתוקף אז יש לי ספק אם יקבלו אותו.. כי שלי היה בתוקף, וכאשר התקשרתי שאלו אותי על כך ..

למעלה