אתה יודע כמה זמן לקח לי להבין למה כתובים לך כל המספרים האלה בניק ניים?
N NoWords New member 10/10/05 #20 אתה יודע כמה זמן לקח לי להבין למה כתובים לך כל המספרים האלה בניק ניים?
° °•°B®onX Girl°•° New member 11/10/05 #34 |יד|אהההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו הכל מובן וברור...
° °•°B®onX Girl°•° New member 12/10/05 #36 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif
N NoWords New member 10/10/05 #27 כל כךךךך הרבההההה זמן עד שהגבת להודעה מסכנה מוזרה את תמיד אמרנו וחכי חכי מחר יהיה לך כיףףףף!!!
O oren456 New member 10/10/05 #19 מזל טוב לליאת ולאיתי מי יתן שיתגשמו כל משאלות לבכם . שיהיה לכם רק עושר אושר בריאות וכושר פרנסה טובה וזיווג הגון.
מזל טוב לליאת ולאיתי מי יתן שיתגשמו כל משאלות לבכם . שיהיה לכם רק עושר אושר בריאות וכושר פרנסה טובה וזיווג הגון.
I Itay101088 היחיד New member 11/10/05 #32 ליתי../images/Emo70.gif קודם כל מזל"ט ענק ממני לא יצא לי ליהיות מספיק זמן במחשב כדי לכתוב לך ברכה ארוכה אז סליחה אם זה באיחור: שיהיו לך חיים מאושרים ושכל מה שאת מאחלת לעצמך ייתגשם, שתשארי הליתי שכולנו אוהבים, מצחיקה ושנונה, ותתחילי קצת יותר לתפוס מעצמך כי יש לך הרבה מה לתפוס ובאמת רק אושר ועושר
ליתי../images/Emo70.gif קודם כל מזל"ט ענק ממני לא יצא לי ליהיות מספיק זמן במחשב כדי לכתוב לך ברכה ארוכה אז סליחה אם זה באיחור: שיהיו לך חיים מאושרים ושכל מה שאת מאחלת לעצמך ייתגשם, שתשארי הליתי שכולנו אוהבים, מצחיקה ושנונה, ותתחילי קצת יותר לתפוס מעצמך כי יש לך הרבה מה לתפוס ובאמת רק אושר ועושר