על הפורום!

MayRosen

New member
המספר הוא מקרי לחלוטין

הפורום יעלה נושאים מגוונים לדיון וינסה לפתח אותם ביחד עם חברי הפורום. נושא אחד שהועלה כבר היה בהודעה: ברלה ברלה צא החוצה. אתה מוזמן להגיב גם.

צאנופיש

New member
כנראה הפורום הזה נפתח בקומבינה..

כי הנהלה שפויה לא היתה נותנת לכזה פורום חסר מהות להיפתח...

meandmeandme

New member
בתפוז יש פורום על כל דבר קטן

לדוגמה: פורום ארווזיון, פורום קפה. אני לא אומר שהפורום הזה אידיוטי, זה דווקא רעיון נחמד, אני פשוט מציין שאם הפורומים האחרים לא הפתיעו אותך אין סיבה שזה כן.

נקודתית

New member
הממ, חולקת..

תראה, גם לי היו בהתחלה ספקות לגביי הפורום, ונראה לי מרגיז שאנשים עם קשרים אישיים יכולים להפעיל קצת פרוטקציות ולקבל פורום אישי. אבל עברתי עליו קצת, ועקבתי אחרי ההודעות (לא שהיה הרבה אחרי מה לעקוב, לא התחלף אפילו דף אחד..), וקראתי מאמרים ונכנסים ללינקים..... ואני חושבת שמגיע לבחורה צ´אנס
בלי התלקקות או משהו, סתם נראה לי שיכול לצאת מהפורום הזה משהו חביב, הוא רק צריך ת´פוש שלו.. זהו. -יעלי-

עצוב עצוב...

לראות עיניים גדולות אצל אנשים קטנים. מי שלא מוצא חן בעיניו מתכונת הפורום הנוכחי, לא חייב להכנס ולכתוב. מי שמוצא פורום זה מיותר, לא חייב להתוודע אליו. מי שמאוד רוצה פורום פרטי ולא נותנים לו, שלא יתייאש. ובמקביל ינסה לפתוח במקום אחר. מי שסתם רוצה לפתוח את הפה שיזהר מזבובים חסרי אחריות אשר עלולים לטעות אל מורד פיו.

meandmeandme

New member
מישהו פה מודע

שקיבלתם את המספר 666? מספר מזל... כן בטח... סתם לידע אותכם כי נתקלתי בפורום הזה בזכות המספר...

מזל טוב לפתיחת הפורום

בדרך כלל אני מתרגזת כשמפרסמים אצלי בפורום בלי רשות. אבל ההודעה שלך היתה כל כך מתוקה.. ש... את מוזמנת לפרסם גם בפורום תיאולוגיה. בהצלחה, יפעת

MayRosen

New member
ואני לתומי חשבתי שקראת כתבה והתלהבת

אם תקראי אז אנא הגיבי

מיצמי

New member
../images/Emo140.gifמאי, אחלה פורום../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

היי מאי,והיי לכוווולם..! סתם התחשק לי לציין.. שזו הפעם הראשונה (ולא אחרונה-זה מה שבטוח..) שאני מבקרת בפורום הזה.. ואני חייבת לציין שממש סבבה כאן

למעלה