מזל טוב, מאי.. ושיהיה בהצלחה!! (למה לא סיפרת?)
B BoR|S New member 1/12/02 #1 ../images/Emo49.gif על הפורום! ומנהלת הפורום, אנא קראי את המסר האישי ששלחתי לך...
N nmeidan New member 2/12/02 #5 מזל טוב מזל טוב למאי רוזן !!!!!!!!1 על הפורום החדש שלה בהצלחה ניר( מסנגייר)
B blacknn New member 4/12/02 #8 ../images/Emo47.gif../images/Emo60.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifמזל טוב! שהיה בהצלחה@@@
P Princes Vespa New member 7/12/02 #11 הייתי ממליצה לך לפתוח בלוג נראה לי שזה הפורמט המתאים לאינטראקציה שאת מחפשת נסי למשל בישראבלוג : www.israblog.co.il
הייתי ממליצה לך לפתוח בלוג נראה לי שזה הפורמט המתאים לאינטראקציה שאת מחפשת נסי למשל בישראבלוג : www.israblog.co.il
M MayRosen New member 8/12/02 #12 רעיון מעניין אבל... מכיוון שאני לא מעוניין לדווח על חיי ברמה יום יומית אלא להעלות נושאים לדיון נראה לי שדווקא כאן הפורמט המתאים ביותר! תבואי לבקר
רעיון מעניין אבל... מכיוון שאני לא מעוניין לדווח על חיי ברמה יום יומית אלא להעלות נושאים לדיון נראה לי שדווקא כאן הפורמט המתאים ביותר! תבואי לבקר
א אילן גולדנברג עוד New member 11/12/02 #21 ../images/Emo88.gif../images/Emo50.gif לפורום המעניין שיהיה לך הרבה בהצלחה עם הפורום החדש. אילן גולדנברג, עו"ד מנהל פורום בנק מול לקוח
../images/Emo88.gif../images/Emo50.gif לפורום המעניין שיהיה לך הרבה בהצלחה עם הפורום החדש. אילן גולדנברג, עו"ד מנהל פורום בנק מול לקוח
י יהונתן ד New member 8/12/02 #15 שיחקת אותה יא חמודת על . . . בתור אחד שקצת חושב שהוא יודע עד כמה את אוהבת לקדוח ועוד בדוך אני מאמין שהפורום הזה יהיה להיט.
שיחקת אותה יא חמודת על . . . בתור אחד שקצת חושב שהוא יודע עד כמה את אוהבת לקדוח ועוד בדוך אני מאמין שהפורום הזה יהיה להיט.
U uniqueness New member 9/12/02 #18 איזה יופי! איזה כיף לנו שנוכל עכשיו להתייעץ איתך ישירות וגם לפגוש עוד אנשים יפים וטובים כל הכבוד על היוזמה והביצוע! אור ואהבה לכולנו
איזה יופי! איזה כיף לנו שנוכל עכשיו להתייעץ איתך ישירות וגם לפגוש עוד אנשים יפים וטובים כל הכבוד על היוזמה והביצוע! אור ואהבה לכולנו
N N o s f e r a t u New member 9/12/02 #19 טוב אני חייב להודות אין לי מושג על מה הפורום סתם עניין אותי איזה פורום הוא מספר 666 ובכן אעל מה הפורום??
טוב אני חייב להודות אין לי מושג על מה הפורום סתם עניין אותי איזה פורום הוא מספר 666 ובכן אעל מה הפורום??