על הפורום

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gifעל הפורום../images/Emo70.gif

אני חנה, מאוד אוהבת את אגדות התנ"ך, ואפילו כתבתי סמינריון שבו ערכתי השוואה בין משה רבנו להארי פוטר... מקווה שיהיה פה מעניין

Fairywitch

New member
יש מצב שיהיו פה גלריות../images/Emo35.gif

עם כל מיני איורים לסיפורי התנ"ך (למשל של גוסטב דורֵה)?

Fairywitch

New member
הנה דוגמא../images/Emo26.gif

משה, ציור של גוסטב דורה. (Gustave Dore)

יש מקום להשוות?

רוצה לשתף אותנו ברעיון? בקשר לגלריות, אני לא מוצא מקום מיוחד לגלריות של תמונות מפורסמות. אולי, אם יהיו גולשים שייצרו ציורים משל עצמם הקשורים לתנ"ך, אשמח "לתלות" אותם בגלריה (בתנאי שהם לא יהיו פוגעים ברגשות הציבור וכו').

Fairywitch

New member
היו הרבה קווי דמיון מבחינת...

מבנה העלילה, הנפשות הפועלות והמאפיינים של גיבור ספרותי.

Chica Verde II

New member
אתה מתכוון לצייר תמונות שקשורות ו

ומזה לעשות גלריה? אפשר לנסות זה יכול להיות נחמד...

אוי ואבוי ../images/Emo3.gif

'אגדות התנ"ך'... מעניין אם יהיה כאן בפורום דיון תאולוגי ראוי לשמו או שכולם יבואו בגישה חילונית של "בואנה אחלה ספר". מצפה בכליון עיניים :)

אה כן, ו../images/Emo49.gif גם ממני ../images/Emo13.gif

לרגע התעצבנתי כשראיתי '"פורום תנ"ך', יש משהו שגורם לכל דתי לזוע בכסאו באי-נוחות לשמע צירוף כזה וזה מזכיר במשהו את איך שקשת מנסה לנכס לעצמה כל דבר תרבותי, עם תחרויות בסגנון "ספר הילדים הטוב ביותר" שמבזות את היצירה התרבותית היפה והופכות כל דבר למדיד, דריג ורווחי.. אבל מצד שני, אני רואה שכבר התחילו להתפתח כאן כמה דיונים איכותיים ונראה שיהיה כאן יופי של פורום, אז אני אשמח להשתתף כאן ולנסות לתרום את שלי כשאפשר וללמוד מאחרים כשאפשר :) והצגה עצמית קצרה - אני רוני, בן 17 מירושלים, דתי, סיימתי י"ב עכשיו (5 יחידות תנ"ך), עובד בבניית אתרים ומנגן בגיטרה בס. על קצה המזלג
שוב ברכות על הפורום, ובהצלחה :)

למעלה