מוזמנים לגלריה

evilihi

New member
יש ספר???

יש לך את המודעה של האבסולוט פנג שואיי? אני מוכנה להשבע שראיתי אותה בקטלוג החדש של איקאה אבל כשבדקתי אותו הלוך וחזור 5 פעמים (180 עמודים) לא הצלחתי למצוא את זה שוב...

כן.

יש ספר. ולטענת המוכר בסטימצקי, רכשתי את העותק האחרון במהדורה זו, ככה שגם הספר שלי הוא פריט לאספנים
(אני לא ממש מאמינה לו, כפי שאת רואה).
יש לי המודעה של ABSOLUT FENG SHUI. ואפילו פעמיים. היא לא הופיעה בקטלוג של איקאה (הם לא צריכים להכניס לשם פרסומות), אלא בעכבר העיר לפני כמה שבועות וב- DJ העיר האחרון.

evilihi

New member
הגיוני!

זכור לי שהיה עכבר העיר על השולחן באותו זמן. יש לך את המודעה סרוקה במקרה רציתי להראות אותה לאמא שלי... בתודה מראש.. המודעה שאהבתי זה עם המטוס שפרסמת פה לפני כמה ימים/שבועות..

את צוחקת עלי?

יומולדת היה לך לפני כמעט חודשיים, והגלריה שלך עומדת שוממה כבר הרבה יותר מזה. אם זו היתה בדיקת עירנות, אני עירני.

נכון, אבל רק עכשיו החלטתי מה לעשות

בתלושים לסטימצקי שאמא שלי נתנה לי (חוץ ממתנה אמיתית!) - פשוט היה חבל לי להוציא אותם על סתם ספרי קריאה, ופתאום נזכרתי, שכבר הרבה שנים אני מתכננת שמישהו יקנה לי את הספר ליום הולדת. אז אם אין אני לי, מי לי
ובקשר לגלריה, נראה לי שזו היתה בדיקת ערנות לעצמי. מחר אני אתחיל לעבוד על העלאות אליה.

evilihi

New member
זה ידוע

שלעצמך אתה קונה הכי טוב..כל שנה אני קונה לעצמי מתנת יום הולדת..גורם לי להרגיש טוב עם עצמי וגם אני יודעת מה אני בדיוק רוצה

יוסי יופי של גלריה

התמונות שם ב-GIF אני שואלת כי התמונות לא הכי ברורות, תנסה ב-JPG תראה שתהנה מהתוצאות.

גלריה מרשימה ביותר../images/Emo70.gif

איזו סבלנות
ורק עצה - הקטן קצת את התמונות כשאתה מעלה אותן. ככה יהיה יותר קל להסתכל על כל המגנטים במבט אחד, ללא צורך להזיז את התמונה שעל המסך.

evilihi

New member
מקסים!

הגלריה נקראת "האוסף של יוסי"...ולא מצאתי את העטים? יש לי הרבה מגנטים בשבילך בעיקר כפולים וכאלה שלא מעניינים אותי... שלח כתובת במסר.

אהה../images/Emo70.gif העטים מתחבאים.

הם נמצאים בגלרית "תכתוב ותהיה לי בריא", שבה גם תמונה של כל עטי חברות התרופות שלי. אני שידלתי את יוסי לצרף את העטים שלו לשם, כדי ששלי לא ירגישו בודדים...

evilihi

New member
הבנתי!

נבדוק! יש לי פה עט פרסומית של חברת תרופות אמריקאית שמסתובבת כבר המון זמן, השאלה הגדולה היא איפה כי עטים תמיד נוטים להעלם כאן ביחוד כשצריכים אותם..

evilihi

New member
לי יש לוח מיוחד..עם המגנטים האהובים

עלי..למרות שישנו היום חומר לסיוד על הקיר והפיכתו לקיר מגנט..רעיון מקסים.. סתם למידע כללי אחי מוסר (באיחור) הרבה הרבה תודה. איך אתה מאחסן אותם? באלבום מטבעות??? הכי אהבנו את הקופסאות המלבניות המאורכות...אבל הכל מקסים!

רוב אוסף מאחסן בשקיות

בגלל חוסר מקום.יש לי קלסר עם כל התוויות וקופסאות פתוחות,הקלסר היהאיתי במפגש בדביר. בארון בסלון יש מדף עם חלק מאוסף.

evilihi

New member
כן אבל קלסר עם כיסים או שאתה

סתם מדביק אותם לניילון? לא זוכרת איך זה היה מונח...

למעלה