מוזמנים לגלריה

YOSEW

New member
../images/Emo49.gif מוזמנים לגלריה

שלום לחברים אתם מוזמנים לבקר בגלריה. "המגנטים ועטים של יוסי" תודה בלילה טוב מחכה לתגובות.

בוסטר1

New member
ח"ח

קבל חזוק חיובי כול הכבוד יש הרבה בתי עסק שאני מכיר מהמגנטים שלך אני מאמין שיש לי לתרום לך כמה בהצלחה

YOSEW

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה אשמח מאוד לקבל מגנטים תכתוב לי איזה אוספים אתה אוסף. מקוה לפגוש אותך בתערוכה בגן השלושה ומוזמן לכוס קפה במפגש. להתראות

powo

New member
הי בוסטר

יופי של גלריה .יש לנו לא מעט דברים משותפים.

בוסטר1

New member
../images/Emo13.gifתודה לך

אולי תפתח גם גלריה אני כל הזמן מסתכל ונהנה דרך אגב אני מכניס כול הזמן דברים חדשים שווה להתעדכן אני רק מקווה שתפוז לא יקרסו בגללי

powo

New member
יש לי גלריה

של קישוטי סוסים.אין לי עדין מצלמה נורמלית. אז אולי בקרוב

powo

New member
יוסי שלח לי את

הכתובת שלך .יש לי כמה דברים לשלוח לך.(כמובן במסר)

גלריות! גלריות!

כשנכנסתי לראשונה לפורום, היתה גלריה אחת, של סכיני הגילוח של עמיחי. עכשיו עשיתי ספירה, וגיליתי שיש לנו יותר משישים גלריות! אתם קולטים? תערוכת האוספים הכי גדולה במזרח התיכון, כאן אצלנו בפורום! ואיזה גלריות מדליקות ומקסימות! (רק שלי קצת עלובה, כי אני לא מצליח להעלות אליה כלום. אבל עכשיו זה אתגר, ואני אפעיל קשרים אצל מישהי שיש לה מחשב נייד, שממנו אפשר לעשות הכל.) הגלריות של יוסי ושל בוסטר מקסימות, מיותר לומר. הלוואי עלי.

python 4

New member
ורק לי אין גלריה..../images/Emo7.gif

נטול גלריה אנוכי. גם אני רוצה גלריה!

powo

New member
תלמד.אין דבר העומד בפני הרצון

ואין רצון שעומד בפני הדבר.אז יללה לעבודה

python 4

New member
../images/Emo12.gifניסיתי את מה שאתה אומר..

עמדתי יפה מול הפורום וביקשתי "בבקשה תפתח לי גלריה", אבל לא קרה כלום.

דווקא יש לך גלריה תואמת לאוסף שלך:

אין לה תוכן ואין לה שם. חוץ מזה, היא כמו כל הגלריות האחרות. מתי כבר תתחיל לאסוף משהו ברצינות? די, אני לא יכול יותר אתך בעניין הזה. אני מתכנן נסיעה מיוחדת לכרמיאל, על מנת להרביץ לך.

טוב, אני נכנעת -

אבקש לפתוח לי גלריה עבור מודעות אבסולוט וודקה שלי. במיוחד עכשיו, כשקניתי לי סוף סוף את הספר ABSOLUT BOOK לכבוד יום הולדתי, ואני גם יכולה לספר את הרקע ואנקדוטות מעניינות על חלק מהמודעות.

למעלה