לרביב

לירונר

New member
../images/Emo49.gif לרביב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לכם אחלה מנהל, תשתמשו בו בתבונה
ועכשיו לא רק הראש שלו כחול, גם השם

fayd הפשוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif../images/Emo80.gif

מסכים בהחלט!

fayd הפשוש

New member
רגע אז תן לי להבין...

אתה המנהל החדש שלנו? כאילו זה סופי יותר לא ניראה את שרימפוש? כי לפי מה שהבנתי עצם היותך מנהל זה רק זמני... טעיתי?

resputin

New member
לא, לא. שרימפי בחו"ל, הוא יחזור..

ביום שישי (במזל טוב). אני בינתיים בתקופת ניסיון להיות המנהל השני של הפורום, והשבוע, הפורום תחת פיקודי- כי מנהלינו עשה "ויברח" לקפריסין. יאללה, עוד מעט כותבים סיכום שבועי...:'(

fayd הפשוש

New member
(שרימפוש צריך עזרה בקפריסין?)

(רוצה לינסוע לחו"ל
) (אמר המיסכן שבכלל לא חזר חודש שעבר בפראג) (אבל עדיין רוצה לניסע שוב!) (תפסיק להיות כזה מפונק אתה לא צריך לניסוע כל חודש!) 0כן צריך!) (לא צריך!) (כן צריך!) (אתה מודע שאתה מדבר לעצמך נכון?) (בהחלט!) (וזה ניראה לך נורמאלי?) (לא אבל אני אף פעם לא אמרתי שאני נורמאלי בימיוחד) (נקודה טובה) רספי אני שמח שאתה תהייה המנהל המישני של הפורום אותך לפחות אנחנו מכירים, לא זאת לא הודעה נאצה נגד גריני אף פעם לא היה לי משהו נגדה אני רק מחבב יותר את רספיוטין, אולי זה ביגלל שיש לו בולבול, לא יודע אני אישית לא הכי סומך על נשים זה נכון שהידידות הכי טובות שלי הן נשים (למרות שיש כמה שעומדות בספק) ואני מיסתדר טוב מאוד אם נשים אני לא ממש בוטח בהן כי כמו שראיתי באייזה סרט ואני חייב לציין שזה נכון: 3 "קשה לי ליסמוך על יצור אורגניזם חי שמדמם כמו חזיר שחוט במשך שבוע שלם כל חודש ונישאר בחיים" (עזבו אלון עייף והוא סתם מדבר שטויות!) (לא הוא לא!) (אתה תהייה בשקט אף אחיד לא שאל ואתך) (אוקי לילה טוב)

ארררררר../images/Emo46.gif

עוד מישהו רוצה להגיד את המשפט הזה השבוע? זו הפעם ה-3 שאני שומעת אותו... ואלון...אתה לא חולה! אני מדברת על עצמי בגוף 3 יותר מדי פעמים...

למעלה