לי...

YeLLOw AnGeL

New member
../images/Emo49.gif לי... ../images/Emo4.gif

אז אני תמר עוד יומימ יש לי יומ הולדת (14) אבל האמת אני כבר רוצה שזה יגמר ויעזוב אותי כאילו היה עוד יומ בחיימ שלי, האמת שככה יעשה גמ כל מי שמכיר אותי. החברות שלי שמה לעשות לא כל ככ אחראיות, החברות שחודש לפני היומ הולדת שלהנ אני מתחילה לתכננ מסיבת הפתעה ומה לקנות, חברות שבחיימ אני לא אשכח את היומ הולדת שלהנ, הנ שוכחות... המשפחה שכל פעמ שיש למישהו יומ הולדת חוגגימ לו בשישי, הולכימ לקנות מתנה בלונימ עוגה, אבל אתמול היה יומ שישי אפילו מזל טוב לא אמרו לי... אמרו נחגוג פעמ אחרת... והיחידימ שזוכרימ? החברימ באיסיקיו... במחשב, אנשימ שמעולמ לא פגשתי... כנראה שבמחשב יותר אוהבימ, כנראה שאני לא טובה כמו שחשבתי, אולי באמת לא מגיעה לי מסיבה... באיסיקיו אומרימ לי יש עוד יומימ, אבל אני מכירה את החברות שלי ואת המשפחה... יומימ בשבילמ זה כלומ המ לא יעשו כלומ ביומימ, מה שגמ אתמול היתה לי יומ הולדת לפי העברי... אני אחיה עמ או בלי מסיבה... לפחות למדתי מזה משהו... אז מזל"ט לי

אופה3

New member
תמר, מזל טוב ממני, ואל תדאגי

אל תקחי את זה כל כך קשה, גם לי יש יום הולדת עוד 4 ימים, ואני בטוחה שאף אחד לא זוכר, ואני גדולה ממך ב 11 שנה, אז תעבירי את זה באיזי, ואל תקחי את זה כל כך קשה, צאי לבית קפה עם עצמך, תחגגי על עוגה עם קצפת, לכי לאיזה באולינג או משהו, ותהיי עם עצמך, זה היום הולדת הכי טוב בשבילך כל טוב ומזל טוב ממני האופה

YeLLOw AnGeL

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מזל טוב גמ לכ
אני כבר מחכה להיות בגיל שלכ... 25 תמיד נראה לי מושלמ! תנצלי אותו אה?!

תמר מתוקתי ../images/Emo39.gif

יום הולדת שמח
כל הטוב וכל השמחה
קטפתי לך כמה פרחים....
שתוכלי להניח
על ראשך ולהיות מלכה ביום חגך. כי זהו יום חגך!! היי שמחה
ודעי לך תמיד... את אף פעם לא לבד! שבוע טוב

King of pain

New member
מזל טוב ... ../images/Emo151.gif ...

מזל טוב לתמר ... מזל טוב לאופה ... שתישארו צעירות לנצח ...
...

תמר כנסי לכאן../images/Emo26.gif

לפחות יש לך מישהו שזוכר ואנשים מהנט הם גם אנשים. ואני בטוחה שאת חשוב להם.אני אישית לא מכירה אותך. אבל אני מאחלת לך באמת מזל טוב מכל הלב. ותמיד זה ככה בחיים.כמה שהלב שלך הכי רחב וכמה שאת משקיעה בבן אדם.. את מקבלת את היחס ההפוך. ושוב מזל טוב
ואל תהיי עצובה

bonowoman

New member
איכ זה

איכ זה שאני נכנסת לסתמ פורומ שהייתה לו פרסומת באתר כדי לראות מה זה בדיוק וההודעה הראשונה נכתבת בלי אותיות סופיות? תמר, למה את כותבת ככה? כלומר אני וחברה שלי התחלנו במאבק נגד האותיות הסופיות לפני הרבה זמנ ואני לא יודעת עמ זה בשפעתנו או לא:) ומזל טוב אחד גדול! אוהבת יעל

YeLLOw AnGeL

New member
תודה לכולכמ!../images/Emo24.gif

תודה רבה כולכמ מממש מתוקימ!!!! ויעל, נראה לי שבגללכ ובגלל חברתכ, אמ את היעל שאני חושבת.

ה מוזה

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ילדות יום הולדת

זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר.
ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה.
ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving - עדן -
שימו לכן חיוך על הפנים והחיים יחייכו אליכן שיהיו לכן הרבה רגעים מאושרים שמחים ואוהבים חברים טובים יש בכל המקומות הקרובים והרחוקים מילה כנה מן הלב ואיחולי שמחה מחבר-נט מרגשים באותה המידה ..אז לשתיכן מאחלת לכן מכל הלב - שפע של

מזל טוב...תקראי!

תמר אני מכיר את ההרגשה גם לי הייתה יומולדת לא מזמן (15) ואף אחד לא עשה כלום...אני אומר....קחי את זה בקלות החיים יפים ואל תדאגי כי האנשים שבאמת אוהבים אותך עושים דברים בשבילך בידיוק עכשיו!

למעלה