לי, ושאלה...

../images/Emo49.gifלי, ושאלה...

הגעתי למסקנה שאני קונה Ultra Stick הציעו לי אותו עם מנוע רוסי 52 או 53 אני לא זוכר... חברים מהשטח אמרו לי שלא כדאי רוסי כי יש בעיות כיוון סיכה מעצבנות... מה כדאי רוסי/OS?

Drive Guy

New member
אהלן עמרי קניה טובה ../images/Emo70.gif

מחכה לך בשטח לטיסת מבנה אריה

hifly

New member
ROSSI או O.S

O.S ידוע יותר "כידידותי לסביבה"..אבל הרוסי חזק יותר וכמובן מעט קשה יותר לכיוונים,אם יש לך מעט חוש טכני ואתה מוכן קצת להתאמץ יותר מהרגיל קח את ROSSI,ותקבל הרבה כוח. לא בדיוק בה לך להתאמץ קח את O.S . אמיר

hifly

New member
עומרי אם אתה לא יודע לכוון מנוע

הגיע הזמן שתילמד,זהו אחד הדברים הבסיסים שטיסנאי צריך לדעת.ברגע שתדע אז תדע לכוון כל מנוע,בסופו של דבר כולם אותו הדבר . אמיר

כיוון מנוע... לגבי אישית...

אין לי שום בעייה לכוון מנוע OS זה ממש עבדוה קלה מאוד בשבילי... אבל אמרו לי שרוסי ממש ממש שונה בכיוון, הוא ממש קשה לכוון אותה כי בטיסה הוא מגיב אחרת על הרצפה הוא מגיב אחרת, ממש הכל שונה! ..

האולטרה סטיק.

עומרי שלום, מזמן לא דיברנו. אני קניתי את האולטרה סטיק לפני כמה ימים ויש לי מנוע 46FX, אם תחכה לשבת הקרובה כשאני אעשה טיסת מבחן אשמח לתת לך תוצאות מדויקות לגבי המנוע, אם סוחב אותו וכמה. אורן. דרך אגב צור קשר, אני רוצה לשאול אותך כמה דברים: ICQ 29119432 [email protected]

מספר שאלות:

איך הוא בטיסה? מה אסור לעשות איתו? יש טיפים להטסה טובה יותר? תודה.

Drive Guy

New member
אורן שלום

קדם כל אתה יכול לפנות אלי בשטח (הוד השרון) אני אתן לך את כל העזרה הטיסן יכול להיות מהיר מאד(תלוי במנוע) או איטי מאד עד כדי ריחוף במקום כשיש רוח מתאימה או טיסה בהזדקרות המדפים הם יתרונו העצום אפשר לכוון אותם למצב פרפר בקיצור טיסן פצצה!!!!!!!! להת בשטח אריה

תודה, מתי בדיוק?

יום שישי אני אהיה בנווה נאמן. רציתי לשאול עם איזה מנוע אתה מטיס כי יש לי 46FX ואני לא בטוח אם צריך להוסיף טיון פייפ. אורן.

Arnon528

New member
קח רק ווברה

ממליץ מאוד על ווברה SPEED 50, חזק ואמין מאוד

מנועי ROSSI

שלום רב, מנועי ROSSI מתאפיינים בכח רב וסלד גבוה שלא ניתן לקבל במנועי OS. מנועים אלו נחשבים יוקרתיים ביותר ומיועדים לקהל יעד המעונייין במנוע איכותי, חזק, עמיד ואמין. לא אחטא אם אומר שמנועים אלו הם הטובים ביותר שיש היום בשוק. מנועי ROSSI לא אוהבים דלק באיכות ירודה והם גם לא אוהבים ניטרו. מנועים אלו מיועדים לעבוד אפילו בלי ניטרו בכלל אבל המקסימום הוא 5 אחוז. האגזוז שלהם מאוד נוח לעבודה כי ניתן לכוונן אותו שלא ישפריץ שמן על הטיסן. מכיוון שמנוע זה עובד בקומפרסיה מאוד גבוהה, יש להמנע משימוש בשמן סינטטי באיכות ירודה ולכן מומלץ לעבוד עם דלק BYRON שמותאם במיוחד למשימות אלו. (אבל גם דלק אחר תוצרת חוץ יעבוד טוב) אם תשתמש בטיון פייפ המנוע שלך "יקרע" את השמיים". אם תלך על ROSSI לא תתחרט. אין לך מה לחשוש מכיוונים כי בסך הכל זה תהליך פשוט אם מקדישים מעט זמן להבנת הנושא. אגב, המנועים החדשים של ROSSI אינם קשים לכיוון כלל כי הם עברו שיפור בנושא לפני כשנתיים. למרות שהמקום שבו הציעו לך את המנוע אינם נציגים של חברה זו (היו בעבר) אין לך מה לחשוש כי אני מחזיק את כל החלקים למנועים אלו במסגרת היותי נציג החברה בארץ. המדיניות שלי היא לתמוך בכל בעל מנוע ROSSI אפילו שהוא קנה אותו במקום אחר.

ואלה אבי, שחקת אותה!

אני פשוט לא קונה אצלך כי היה לאבא שלי זיכוי על ציוד שהוא מכר (כמה טיסנים) דרך החנות של גיא, והוא העדיף להשתמש בזיכוי הגדול שלו שם.... רעיון יבוא החלקים מבורך, המשך כך, במדה ויחסרו לי חלקים, לא אהסס ואצור איתך קשר מיידית. בכל אופן, המשך בפעולתך המבורכת, ויום טוב!

איחולי על בחירתך ועוד עיצות

היי, קבל את ברכתי על רכישת המנוע ROSSI 53 החדש שלך. עיצה ראשונה, בצע הרצה במשך 40 דקות כפי שממליץ היצרן. (זה יוצא יותר משלושה מיכלי דלק) הקפד להטיס עשיר באויר במשך 40 דקות נוספות. שים לב שעם המנוע קיבלת דיסקית מתכת בצבע נחושת, מומלץ לשים אותה בקייץ כדי להקטין את הקומפרסיה. השתמש בפלג רוסי מספר 6 לפחות והזהר מלהטיס בפול מנוע כי המנוע יטוס קדימה וישאיר את הטיסן מאחור. כשהמנוע יסיים הרצה ויהיה מכוון כראוי תנסה להמריא ישר לנסיקה אנכית, זו תהיה חוויה.

למעלה