גלריה חדשה !!!!!

נימבו

New member
השאלה שלי היא האם אתם מתייעצים

עם המוכר מראש או קובעים לו עובדה אני רציתי לרכוש מכווית , שאלתי מראש והמוכר ענה- מצטער אי אפשר

lubago

New member
רכישה ב EBAY

לפני שאני קונה,תמיד בודקת את הפידבק.רקשתי הרבה פרטים להוספים שלי של בולים , טלכרטים וגלויות עטיקות.

broadaxe

New member
בדיקת הפידבק

אני תמיד בודק את הפידבק לפני הכנסת ביד. חשוב לראות לא רק את המספר את האחוז החיובי, אלא גם לקרוא חלק מהפידבקים עצמם. אם למוכר יש פחות ממאה אחוז חיובי כדאי דווקא לקרוא את התלונות של הפידבקים השליליים. נתקלתי לא מעט בקונים שהם פשוט מחרחרי ריב ושואפי מדון, או סתם פיינשמעקרים מקצועיים שאין סיכוי קטן שבעולם שמישהו יגיע אי-פעם לסטנדרטים הבלתי אפשריים שהם קבעו בעצמם. גם כשאני מוכר אני בודק את הפידבק של הקונה וזה כדאי: את המכירה האחרונה הפסקתי 20 דקות לפני הסוף בגלל קונה שהיה בעל פידבק מינוס (זה אפשרי עד גבול מסויים ומצומצם שאז איביי פשוט זורק אותו מהמערכת). זה נראה לי חשוד ובגליון שלו ציין מוכר אחר שלאחר שהאיש העלה את המחיר (פריט דומה לזה שאני הצעתי) מספר פעמים וזכה, פשוט נעלם. אותו מוכר הפסיד קונה פוטנציאלי ממשי וגם נאלץ לשלם את העמלה המלאה של איביי. מאחר ומדובר בפריט של מאות דולרים לא ראיתי אפשרות אחרת אלא למשוך את המכירה. את הפריט אני אכניס שוב בעתיד ואחסום את אותו קונה.

powo

New member
מנצ"ש תודה סער

על החוברת של המטבעות. חדש לי ומאד מעניין תודה

נימבו

New member
אני התכוונתי שאם אתם רואים שהפריט

נמצא בארץ של בני דודינו, האם אז אתם תייעצים איתו מראש או זוכים ומעמידים אותו בפני עובדה שיתמודד לא כל אחד מארצות ערב נותן התיחסות לישראל בשלב המכרז לגבי פידבק מוכר - גם אני מסתכל בכ עיניים לפני הצעות

broadaxe

New member
נכון, אפשרי לבטל בידים בצורה פרטנית

אבל במקרה הזה הביד האחרון הקפיץ גבוה את המחיר, אבל לא הגיע למחיר שרציתי. בגלל טעות לא הכנסתי מחיר מינימום, והצטרכתי לקחת החלטה במהירות. בביטול העליתי הודעה שהמכירה בוטלה עקב טעות בתמחור.

Sanchez

Member
דוקא מה שעשית.... עלול להבריח ממך קונים פוטנציאליים בעתיד. בדרך כלל ישנם קונים די "קבועים" למוצרים. אני שמתי לב שחזרו אלי קונים שלא קנו ממני במשך יותר משנה. התברר שהם המשיכו "לעקוב" אחרי המוצרים שלי וכשמצאו משהו מעניין במחיר מתאים, הם נתנו BID. מה שאתה עשית עלול להבריח קונים פוטנציאליים כיון שהם חושבים שאם לא הגיע המחיר ה"מתאים" לך, אתה לא מוכן למכור. זה מאוד מסוכן !!! ישנם אפילו כאלה שיכולים להתלונן על מקרים כאלו. כמובן שאם זה מקרה חד-פעמי, אין בזה פסול, אך כדאי לא לחזור על זה. אני כמובן לא מפקפק באמינותך כמוכר !!!

Sanchez

Member
יש אפשרות לבטל את העמלה שנגבית... ע"י EBAY. עשיתי את זה בעבר כמה פעמים, בהן לא קיבלתי את הכסף מהקונה. התהליך מאוד פשוט. הדבר המוזר, שה ש EBAY לא עושה עם זה בעיות.

למעלה