גלריה חדשה !!!!!

rafi696

New member
../images/Emo49.gif גלריה חדשה !!!!!

שלום לכולם ! אתם מוזמנים לצפות בגלריה החדשה שמכילה חלק מאוסף הקוקה קולה שלי ... הגלריה נקראת "תוויות של בקבוקי קוקה קולה".

doroni10

New member
איזה יופי :)

ועכשיו כולם תצריכים להרתם על מנת להגדיל את האוסף ולהוסיף תויות שאינן מהארץ!!! :) דורון,

YOSEW

New member
יפה מאוד

שלום מזל טוב גלריה יפה מאוד בהצלחה

doroni10

New member
מנצל"ש- משלוח ממדינות המפרץ לישראל

שימו לב למכירה הבאה: 5522605801- למעשה לא למכירה עצמה (אלא אם כן מישהו מעוניין בזה) אבל לדרך הטיפול של המוכר בקונים מישראל. כל הכבוד לו לדעתי. - כמו תמיד, קשרי מסחר וכלכלה תמיד מקרבים בין מדינות שנחשבו עוינות זו לזו.
דורון,

doroni10

New member
ולעומת זאת: ממצרים לישראל- אי אפשר?

שימו לב לדברים של המוכר ממצרים לגבי משלוח לישראל: 5523495420 בווווווווווווווזזזזז

Wing Chan

New member
תמיד יש תפוחים רקובים ../images/Emo4.gif

למזלנו רובם לא.
לא יודע, אולי אי אפשר מסיבה טכנית מסויימת (לפי מה שהבנתי המוכר הקודם שולח את זה דרך ארה"ב או משהו), אחרי הכול, לא נראה לי שהוא יוותר על לקוחות פוטנציאליים, אפילו אם הם מישראל.

יש גם תפוחים טעימים.

המצב העגום היום הוא שמישראל אין כל בעיה לשלוח לכל מדינה שנמצאת בקשרים עם ישראל. ואילו ממדינות כגון מצרים הבעיה היא אינה טכנית, כי זה אפשרי, אלא בעיה ביטחונית. והכוונה היא בעיקר עבור השולח. יצא לי לקנות באי-ביי ממוכר מצרי שאמר לי שבשמחה הוא ישלח לי אבל הוא אינו יכול לעשות זאת ממצרים כי הוא יצטרך לעבור תהליך של מילוי טפסים + הצהרה ברשות הדואר המצרית. ?! לכן הוא שלח דרך אירופה וזה הגיע ללא כל בעיה. בפעם אחרת קניתי ממישהו במלזיה שביקש אותו הדבר. מכיוון שאין לו PAYPAL אפילו שלחתי לו מזומן בדואר ישר למלזיה ובלי בעיה זה הגיע תוך שבוע אליו.(כעיקרון אפילו שלחתי לו מבוייל בבול דגל ישראל
) מסתבר שדווקא דרך האינטרנט ניתן לקיים קשרים בינ-תרבותיים שלפעמים נראים בלתי אפשריים בסביבה הקרובה.

python 4

New member
עוד בעייה עם e-bay..

מה עושים עם מוצר שלא הגיע? אחרי ששילמתי המוכר כתב לי e-mail על כך שהוא שלח את המוצר. את המוצר הזמנתי ב- 2 לספטמבר ושילמתי עבורו 5$ במזומן. מאז כבר הספקתי לקנות ולקבל מוצרים בעשרות דולרים.. רק זה לא מגיע משום מה. עכשיו נכנסתי לכרטיס של המוכר (השם שלו באי-ביי זה vaido), וראיתי את הפידבק הזה:
2 months have past,have not received anything.Don't trust this eBay seller!Sorry​
מה עושים? שולחים דוא"ל למוכר / לאי-ביי / לאלוהים? בוכים על הכסף שנשלח וזהו?

תמיר1991

New member
בוכים על הכסף שנשלח -

אכלת אותה. זה קרה לא מזמן לאברהם, אם אני לא טועה. תמיר.

python 4

New member
../images/Emo7.gifאלו היו 5$ כל כך.. ירוקים

לפחות להשאיר איזה פידבק שלילי או משהו?

תמיר1991

New member
5 דולר... כמה עצוב../images/Emo7.gif

קצת יותר מחצי מדמי הכיס השבועיים שלי. באמת עצוב
תמיר.

python 4

New member
רוצה לשמוע משהו עוד יותר עצוב?

זה קצת יותר מחצי המלגה החודשית שלי. סתם. אבל אם היית רואה איזה דברים קניתי באי-ביי.. מעניין אם זה קרה לעוד אנשים פה בתחילת דרכם באי-ביי, ש"השתגעו" אל מול השפע המוצע.. בכל אופן, האוסף הסודי שלי (שאני לא אחשוף פה לעולם כי אני לא רוצה להיות הבחור המוזר של הפורום) הולך ומתרחב.

Wing Chan

New member
אל תשפוט לפי פידבק רע אחד

תמיד יש מצב שהדואר מפשל. יכול להיות שהמכתב ששלחת עם הכסף נאבד, יכול להיות שמה שהוא שלח נאבד. הכול יכול להיות. תנסה ליצור איתו קשר באימייל שוב, אם הוא עונה תסדרו את העיניין ביניכם, אם לא, תשאיר פידבק שלילי שעבר חודש מאז שזכית במוצר והוא לא הגיע אליך, המוכר לא מתקשר באימייל וכ'ו.

doroni10

New member
ומקרה שקרה לי-

רכשתי 2 פריטים מישהו באי ביי באותו הזמן- ושילמתי עבור "צירוף מוצרים" יחדיו. הוא שלח רק מוצר אחד בודד. בפידבקים אחרים שנרשמו עליו מאוחר יותר (ואכן המוכר הפסיק פעילותו) התברר שמוצרים שהתברר לו ששווים גבוה- פשוט לא שלח אותם... כמובן שהשארתי פידבק שלילי- וכפי שאמרתי- אי ביי הפסיק את פעילות המוכר. דורון,

Sanchez

Member
המשלוחים החודש התעכבו... כנראה בגלל החגים/שביתות. קיבלתי כמה מכתבים אחרי חודש !!! תתאזר בסבלנות ועם קצת מזל זה יגיע.

תמיר1991

New member
אריה -

לא קיבלתי את ההזמנות שלי מהשירות הבולאי מהנפקת יולי ומהנפקת אוגוסט. יש לך מושג מה קורה איתם? תמיר.

Sanchez

Member
זה כבר יותר פשוט... צריך רק להרים טלפון אליהם. הרי מדובר במשלוח רשום, ואם לא קיבלת, הרי אין את חתימתך. בעבר הרחוק, היתה לי בעיה כזאת עם השירות הבולאי (משלוח שלא הגיע). הרמתי להם טלפון, וללא ויכוח הם שלחו לי את המשלוח כולו בשנית !!!

תמיר1991

New member
אריה, התבלבלתי קצת.

לא מדובר בהנפקה הסדירה, שהגיעה אלי ללא כל בעיה וללא דופי, אלא בהזמנות המיוחדות שלי: מיולי 2 אלבומיות הנפקה, ומאוגוסט גליון בן גוריון ומעטפות הדפס לא חתומות. מה עושים במקרה כזה? אני חושב שאני אצטרך להרים טלפון שוב. תמיר.

למעלה