תודה^^ אני אנסה
ה הולי בריאן New member 5/4/06 #39 אני דווקא חושבת שהמשבצות בסדר, אבל הצורה שלהן לא. כי הרי כשהבד ישר- המשבצות ישרות, אבל כשהבד עקום- כנ"ל המשבצות. ומצורפת דוגמא מעפנה, לא להתייחס לביצוע אלא לרעיון. =/
אני דווקא חושבת שהמשבצות בסדר, אבל הצורה שלהן לא. כי הרי כשהבד ישר- המשבצות ישרות, אבל כשהבד עקום- כנ"ל המשבצות. ומצורפת דוגמא מעפנה, לא להתייחס לביצוע אלא לרעיון. =/
ס ספירע New member 5/4/06 #8 אממ עזרהה... כן אני חדשה בפורום ויש לי דולי ואין לי רעיון לשיער תנו לי כמה...
ח חביבה פלוססס New member 5/4/06 #12 אמממ תשובההההה כן ברוכה הבאה לפורום הצעות שלי קוקו גבוה או תשאירי לה פזור אם תלתלים נופלים כאלה. ולמה את לא שמה פסיקים?
אמממ תשובההההה כן ברוכה הבאה לפורום הצעות שלי קוקו גבוה או תשאירי לה פזור אם תלתלים נופלים כאלה. ולמה את לא שמה פסיקים?
M mirymoo New member 5/4/06 #14 טיוט לחצאית טוטו???../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif השם שלה מצחיק אותי.. טוב אז אפשר?? בבקשה...
טיוט לחצאית טוטו???../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif השם שלה מצחיק אותי.. טוב אז אפשר?? בבקשה...
M mirymoo New member 5/4/06 #17 זה אומר ש..../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif את גם חושבת שזה שם מצחיק אבל אין לך טיוט כזה?? OH WELL
זה אומר ש..../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif את גם חושבת שזה שם מצחיק אבל אין לך טיוט כזה?? OH WELL
M mirymoo New member 5/4/06 #20 לדעתי.../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif תעשי לה שיער עד הכתפיים...בצבע חום לא כהה מידי... עם פסים בצבע חום מאוד מאוד בהיר דומה קצת לבלונדיני...ופוני שיש בו גם פסים כאלה...... והיא ממש יפה
לדעתי.../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif תעשי לה שיער עד הכתפיים...בצבע חום לא כהה מידי... עם פסים בצבע חום מאוד מאוד בהיר דומה קצת לבלונדיני...ופוני שיש בו גם פסים כאלה...... והיא ממש יפה