Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

Julie. Poisen. אומר/ת: הצילו!! Julie. Poisen. אומר/ת: שעווה!! Julie. Poisen. אומר/ת: דחוף

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifאני יכולה שביתת אוטבוסים

ביום ראשון?תודה

../images/Emo221.gif

מצאתי איפושהו את הדולי הזאת.. ואני רוצה את הבייס מישהי יודעת מאיפה הוא? ופליז תביאו לי אותו אם יש לכן אותו

נׁעה

New member
איפה מצאת אותה...?

כי מעבר לזה שגם יוצרת הדולי צריכה לקבל קרדיט כשמציגים משהו שלה, בד"כ הן מפרסמות יחד עם הדולי קישור לאתר של הבייס, לא?

../images/Emo221.gif

אם הייתי יודעת הייתי מביא מצאתי אותו באיזה בלוג את לא מתארת מה הולך שם, היא מציגה סתם ככה דוליז מאתרים שונים ובלי זכויות יוצרים
רשמתי לה אפילו בתגובות שאם כבר והיא מפרסמת אז שתוסיף זכויות יוצרים לדולי ולבייס למרות שאסור להשתמש בדוליז האלו

חצאית../images/Emo11.gif

חצאיות זה נחמד
איך אני מצילה את החצאית הזו, יש לכן רעיונות? היא נראית בסדר חלקה, אבל המשבצות הורסות אותה ואני רוצה חצאית משובצת^^ אם כבר, יש לכן רעיון לנעליים אחרות? משהו מקורי?^^

האדומה.

ואני חושבת שיהיה נחמד אם תקחי את החצאית האדומה ותוסיפי לה רו כזה מלמטה... והקולי ממש יפה:]

broken winges

New member
מדהימה כמו תמיד ../images/Emo99.gif

אני מציעה שאולי תנסי לעשות משבצות יותר גדולות זה יכול לעזור אני חושבת :]]]

ועכשיו?

תודה שהגבתן^^ עזרתן לי^^ הגדלתי את המשבצות של החצאית שעל הדולי. מה דעתכן? אני חושבת שזה עדיין מטשטש מידי את ההצללה..

shmeksit

New member
../images/Emo155.gifלדעתי זאת שלמעלה הכי יפה..

וגם ההצללה בה בולטת והיא ממש יפה..

Karin917

New member
את יודעת מה הבעיה?../images/Emo210.gif

לא הגודל וההצללה של המשבצות אלא הצורה שלהן. הן לא חייבות להיות ישרות כ"כ. תשני את הגבהים שלהן ותתאימי אותם לקפלים ואז זה יראה אמיתי.

ממ הנה

התחלתי לכתוב את זה בצהריים, והפסקתי, וחזרתי, והלכתי, והנה סיימתי
וול, הדפסים הם לא מונחים באופן שטוח על הבגד, אלא נעים לפי הקימורים של הבגד. זאת עבודה הרבה יותר מפרכת מאשר להניח את ההדפס ישר כמו שהוא, ובאמת הרבה אנשים לא מתייחסים לזה. בהדפסים קטנים (כאלה של 2X2 פיקסלים למשל) יש פחות בעיה, כי גם השינויים שנעשים בעקבות הקימורים הם פחות משמעותיים. הרי לנו שתי חצאיות שציירתי (3 דקות של השקעה ניכרת
). בחצאית הראשונה (הישרה יותר) סימנתי בסגול את החלקים שרואים שמתקמרים יותר (לפי הקפלים). בירוק סימנתי חלקים שהם פחות או יותר ישרים (מבחינה אנכית, מבחינה מאוזנת יש את הקפלים שהולכים אחורה וקדימה וגם לצדדים בסיבוב). בשלב הבא ציירתי על החצאית את המשבצות, תוך כדי התחשבות בקפלים. שימו לב, הדוגמה היא 4X4. במקומות שהקפל נקטע בהם - פשוט מפסיקים את המשבצת, כלומר מצרים (מלשון להצר, צר) אותה. במקומות בהם הבד מתכווץ (או מתקפל) כלפי מעלה - אז מקצרים מהאורך של המשבצת. ציירתי בהתחלה את המשבצות הכחולות והשלמתי את הסגולות אחר כך. עכשיו אני השתמשתי בפוטושופ ובשכבות ליצירת שקיפות כי אין לי כוח לעבודה הזאת בצייר. את השכבה של ההצללה הפכתי למונוכרומטית (שחורלבן). את השכבה של המשבצות שמתי מעל עם שקיפות כדי שהצבעים שלה יישארו על ההצללה, ככה שנוצר הדפס. התוצאה מימין. אותו דבר לגבי החצאית השניה, שבה עשיתי את הקפלים משוחררים יותר ומלוכסנים יותר. גם המשבצות יילכו באותו ליכסון. במסגרת הירוקה מסומנים החלקים שישרים יותר מבחינה אנכית (רוב הזמן הרוחב הוא 4 פיקסלים, כמו בהדפס המקורי). בסגול מסומנים המקומות המלוכסנים יותר. שוב, ציירתי את המשבצות הכחולות והשלמתי את הסגולות. שימו לב, אפשר להבחין בקימורים של הבגד רק בזכות ההדפס, אפילו שאין הצללה. נעזרתי בפוטושופ והגעתי לתוצאה הימנית. זהו, מקווה שעזרתי.
דולי מקסימה, אגב. :]

Karin917

New member
ככה../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif

תתייחסי רק למיקום של המשבצות ולא להצללה.

למעלה