סכמ"ש!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

עונה...

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - - התעצבנתי בגלל: ביקשתי אתמול בבר מצווה של חבר ביקשתי פרגית ולא נתנו לי, ואפילו לא נתנם לי קינוח... גני אליזבל... - התאכזבתי בגלל: הבר מצווה שהייתי בה אתמול. - בכיתי בגלל: כמעט בכיתי. לא יודע כ"כ. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שהחברים לא השתנו. לא רזו אפילו גרם XD - פדיחת השבוע: אתמול היה משעמם כזה אז הלכתי החוצה ו2 הילדים השמנים באו וניסו לצבוט אותי, אז ברחתי כזה ושניהם שמנים כאלה רצים ב3 קמ"ש פתאום מישהו שם לי רגל וטאאאאאח איזה נפילה :/ XD - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני לא שמן כמו 2 הילדים ההם, שזה כבר מוגזם. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: שיר שחבר שלי הכין לבד. לאזוכר איזה. - הספר הכי טוב שקראתי: לא היה לי זמן. - הסרט הכי טוב שראיתי: כנ"ל. - הדבר הכי טעים שאכלתי: קוסקוס ברוטב עם קציצות עוף בבית ספר, תכלס לא אכלתי שום דבר טעים מאוד השבוע. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: יום ראשון חרא, יום שני חרא... - הדובדבן בקצפת היה: --- - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הורים אולי. - רציתי להגיד תודה ל: קודם שאלוהים יעזור לי, אח"כ תודה. זה כמו לעשות פיים לפני הטרייד של הכסף. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה יותר טוב. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: --- - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ---- - באיזו רמה אני היום: 54, 22 עם הגנב - כמה רמות עליתי: 1?, ו2 עם הגנב - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לאדע. - מכרתי: שיקויים דפוקים. - קניתי: קלאוו לטיף. - מצאתי: 5 קלפים של אוקטיפוס ודברים גרועים. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 55 ו27 עם הגנב - אסיים את הקווסטים:מעיקים כאלה. - אתחדש ב: בגדים וציוד. - שונות: $#%^#$@^%!%#% - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אל תלכו ליותר מידי אירועים. זה יכול להיות מבעס לראות אנשים מהעבר.

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול - התעצבנתי בגלל: - - התאכזבתי בגלל: יש לי מתכונת באופטיקה יישומית ביום ראשון
- בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: היו הרבה.... - פדיחת השבוע: - - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא יודע... - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Thunderstruck של AC/DC - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: מפלצות נגד חייזרים - הדבר הכי טעים שאכלתי: לא יודע.... - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: הלכתי למפלצות נגד חייזרים
(קיבלתי כרטיסים מוואלה!) - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לא יודע.... - רציתי להגיד תודה ל: לי!
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני אעבור כבר את המתכונת... השבוע במשחק: - תחזית לשבוע הבא: - - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אופטיקה זה קשה!!!

P o o f i

New member
../images/Emo13.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: אני חושבת שאתמול.
- התעצבנתי בגלל: הורים.
- התאכזבתי בגלל: מישהו.
- בכיתי בגלל: אני לא חושבת שהיה משהו, אולי דמעה או משהו אתמול.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: היו הרבה.
בטיילת באילת היה איזשהו צייר שצייר משפחה סינית, אז אמא שלי אמרה משהו כמו "למה הוא מצייר כל אחד מהם? הוא יכול פשוט לצייר מישהו אחד, לצלם ולחלק לכולם". גם אתמול כשהלכתי עם נטע ועוד חברה לקניון, כשעברתי ליד השומר צעקתי משהו כמו "יש לי חומר נפץ בתיק!" "מה?" "חומר נפץ!" "מה?" "חומר נפץ! נו, אני הולכת להתפוצץ", ונכנסנו לקניון.
- פדיחת השבוע: אתמול בקניון?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הצלחתי לחסוך, למרות שאני מרוששת לגמרי.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Made of steel של Our Lady Peace
- הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי ספר, אבל קראתי את עבודת הגמר של סיוון, זה נחשב?
- הסרט הכי טוב שראיתי: ואו, ראיתי המון סרטים טובים. הג'יגולו מת מצחוק (קומדייה חסרת פואנטה, אבל משעשעת למדי), סרט אקשן על נחש ענקי שכזה ועוד סרט על אנשים שטיפסו על הר ענקי כדי לנטרל איזשהו חפץ. נראה לי שקוראים לו מתחת לאפס, או משהו.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אררר, ספגטי.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: מה שמופיע לי כרגע בהודעה אישית במסנג'ר. "They knock you down, I'll pick you up. They laugh at you, I'll shut them up".
- הדובדבן בקצפת היה: ארר.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נטע, קרן וסיון שהסכימה לעזור לי עם העבודה הנוראית במתמטיקה.
- רציתי להגיד תודה ל: בנאדם ששם מראות בכניסה לבניין.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יום העצמאות.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: שלשום כנראה.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עשיתי.
- באיזו רמה אני היום: 127.
- כמה רמות עליתי: 0
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: המפלצות בGuild PQ
- מכרתי: -
- קניתי: כלוווום.
- מצאתי: Ifrit 30, נתתי למישהו מהGuild.
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: 128, 129 אולי?
- אסיים את הקווסטים: אלה שלא עשיתי.
- אתחדש ב: עוד שרביט רעל בתקווה.
- שונות: בא לי להגיע לרמה 130.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אתם באים לפה הרבה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני=]

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: המממ היום. - התעצבנתי בגלל: אחי הקטן. - התאכזבתי בגלל: אחיהקטן. - בכיתי בגלל: לא בכיתי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: קטע משעשע מאוד מסרט:) - פדיחת השבוע: איריס קרה לי לפרי מרקט ובטעות קראתי לה גלית
אבל זה היה באמצע הלילהאז לפחות יש לי תירוץ
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: החמיאו לי על כל מיני דברים. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: השיר מהפרסומת לסרט של האנה מונטנה כמה מטריד..:X - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי אבל התחלתי שוב את משרט העצמות...נמ - הסרט הכי טוב שראיתי: אבל ראיתי 3 וקשה לבחור. שוב בן 17, המירוץ להר המכשפות, והסרט השלישי של X-מן -וולבריןD: - הדבר הכי טעים שאכלתי: צ'יפס תפוחים
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אווו, כאן יש משהו ממש יפה. יש לי פנימיאלים, שזה קלפים שאמור להיות עליהם מסר. והחלטתי היום לשלוף אחד כי הם תמיד מדברים אליי מאוד עם הדברים שכתובים עליהם. אז זה מה שהיה כתוב : "מדי פעם את יוצרת לדמותך דרמה צבעונית מסעירה שמפחידה אותך עלעומק נשמתך ומשאירה את האישיות סחוטה. בוודאי ידוע לך יקירה שאין אמת ביצירה. יש לי עבורך הצעה מפתה: את יצירת הדרמות השאירי לי בבקשה ואת תוכלי ליצור במודע סיפורי אהבה, הצלחה והגשמה. בכבוד רב, הטלוויזיה שלך." זה כל כך מתאים לי עכשיו. - הדובדבן בקצפת היה: להיפגש עם חברים במשך יומיים=] - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: גיל ויקה
והדר~! - רציתי להגיד תודה ל: שלושתם=] - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: המממ.... נמממ לעלות רמה שוב~! ולהשיג 7000 זנבות=0
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: הממ אתמול..D: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הקווסט של הספר העתיק לרמה 55 עם 31 השלבים שלו שעוד לא סיימתי
- באיזו רמה אני היום: 82~ - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אני חושבת שהשועלים! - מכרתי: אממ כלום למען האמת, הכל שלחתי בברכה לNPC הקרוב. - קניתי: אממ WG עם 9ATT - מצאתי: אמממ כלמיני דרופים מוזרים, וכמה קלפי מפלצות..*_*
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: סביר להניח שלא אעלהרמה, אבל היי אולי אצליח לגרד 50%:) - אסיים את הקווסטים: במגטיה. אולי אצליח לקבל את התליון הזה של MPQ - אתחדש ב: אמממ כלום סביר להניח. - שונות: אדיג 7000 זנבות!!!! [כרגע זה כבר 6600=]] - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני ממש אוהבת את הפורום הזה. חשבתי על זה כבר כה פעמים ואני חושבת שלמראת שיש באינטרנט הרבה דברים מסוכנים, הפורום הוא אחד הדברים שמראים בדיוקאת ההפך,את האהבה והקבלה והחברות שאפשר ליצור דרך האינטרנט.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifקלפי מפלצות=0

זה כ"כ מרגש למצא קלף..:) והכי מצחיק שאף קלף לא מצאתי מזה שממש התאמנתי על מפלצת... הכל היה במעבר סתמי ליד מפלצת..:) רק את הSTUMP מצאתי כבר 2 כי אותם אני צדה בשביל הסייפטי צ'ארם...חחחח

בבית :(../images/Emo108.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: הממ אתמול נדמה לי, יומולדת לחבר. או יום שישי בלילה של שבוע שעבר אם נחשב, מסיבת יומולדת לי D: - התעצבנתי בגלל:נהג מונית גנב זבל :( - התאכזבתי בגלל: - - בכיתי בגלל:|סדגש הפסנתרן, ובכלל -| יום הזיכרון, אני היחיד פה שבכה?
- הדבר שהכי הצחיק אותי:כלמיני דברים אתמול XD, ויותר מדי דברים יום שישי שעבר XDDD - פדיחת השבוע: המממ ריקוד עם מישהו שאני לא כ"כ מכיר :X אני בכלל לא זוכר את זה XD - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני בן פאקינג 16 :O - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: השיר שלי - מופע הארנבות Pet shop boys - love etc. The Prodigy - Omen - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי.. - הסרט הכי טוב שראיתי: הפסנתרן, רודף העפיפונים. - הדבר הכי טעים שאכלתי: סופלה שוקולד היום במסעדה
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "אין סיכוי, זאת טעות, אני לא אקח אחריות" - XDD, כולם רוצים שאני אעשה כ"כ הרבה דברים בתקופה כזאת עמוסה :S - הדובדבן בקצפת היה: אנשים טובים - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:כלמיני, מברכים שריגשו מאוד.. - רציתי להגיד תודה ל:הוריי שהביאוני עד הלום? - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה פיצוץ ברוק עצמאות, ושאני אעבור בשלום מבחן במתמטיקה השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:הממ היום? עשיתי PPQ XD - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):לא עשיתי - באיזו רמה אני היום:93 - כמה רמות עליתי:0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: פיראטים בPPQ, בגלל שהרגתי אותם עם AE - מכרתי: כמה דברים בNPC? - קניתי:כלום - מצאתי:כמה דברים ששאח"כ מכרתי אותם בNPC XD תחזית לשבוע הבא:יהיה חם ומגניב - אעלה לרמה:93 - אסיים את הקווסטים:- - אתחדש ב:- - שונות:אשיג קלף מפלצת של Lord Pirate!! - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: הודגש באמצעות מדגישומטיק

deisy

New member
שבוע טוב ../images/Emo66.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: כולם היו בסדר... - התעצבנתי בגלל: שהרסתי לבן שלי חולצה בכביסה
- התאכזבתי בגלל: אותה חולצה
- בכיתי בגלל: סרט ביום השואה
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הצחוק של הבן של איריס
- פדיחת השבוע: לעשות גנסיס על הבלרוג באמוריה? (רותם תקבל מכות בסוף
) - הרגשתי טוב עם עצמי כי: יש לי ילדים מקסימים
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: נזיר חסין אש. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מאפה בשר מהמתכון של סיון
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "יהיה טוב יהיה טוב כן..." - הדובדבן בקצפת היה: הבן הגדול שלי
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:הילדים שלי , הבעל המשפחה והחברים - רציתי להגיד תודה ל: בן הגדול שלי, שיש לו נשמה של זהב
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שמשהוא ישתנה! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא היה אחד מיוחד... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל מיני שטויות של רמות נמוכות.. - באיזו רמה אני היום:136 - כמה רמות עליתי: 1 (אני חושבת
) - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: סנומן
- מכרתי: נתתי למאיה וסיון.. - קניתי: שיקויים
- מצאתי: כלמיני דברים נחמדים והשלמתי עוד חמישיה של קלפי סקילס (זקנים הפעם) תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 137?! - אסיים את הקווסטים: אם יהיה לי כוח ... - אתחדש ב:
- שונות: הכי כיף שמצליח ססקרול של סקיל!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: חג עצמאות שמייח

לבנדר א

New member
איזה מגניב!

בשבת התחלתי לסכמ"ש, ובשלב מסוים נתקעתי והחלטתי להפסיק, אבל גם אני כתבתי את "יהיה טוב" כשיר שמתאר את מה שהרגשתי! זה קוסמי.

Don Nirtin

New member
יאדה יאדה יאדה../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראה לי אתמול. יש סיכוי טוב שזה היה אתמול כי שארית השבוע היה שגרתי למדי. - התעצבנתי בגלל: שנעמונת התעכבה לה אתמול בשביל טל
- התאכזבתי בגלל: כלום.... - בכיתי בגלל: לא יודע - הדבר שהכי הצחיק אותי: כנראה, הרגע שמתתי בגלל DT'S בגלל חוסר תשומת לב לMG
- פדיחת השבוע: ראה לעיל - הרגשתי טוב עם עצמי כי: סופסוף חיסלתי כמה קווסטים. כולל חצי קווסט של פאפ. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: יהיה בסדר נירו, יהיה בסדר... - הספר הכי טוב שקראתי: כרגיל, לא קראתי... נחשו מי אשמה
- הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי משהו מיוחד... אולי רשימת שינדלר של יום השואה... - הדבר הכי טעים שאכלתי: קלזון/קלצונה/קלזונה/זונה
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אני לא מכיר שירים עד כדי כך... - הדובדבן בקצפת היה: נעמונת, כרגיל. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נשמונת, אלוהים, איתי האפרתי של הישרדות שהשאיל לי את הפטמות שלו. - רציתי להגיד תודה ל: נשמונת, שנתת לי להיות המורה שלך אתמול
, בתאלונת, אנהההה
, וכולם. לא אתחיל למנות. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שלא ייגמר לשם שינוי. שיזחול כמו לוויתן מת. בבקשה?
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): freed from darkness לרמה 90, קפצתי לביקור באקווה רואד אבל לא היה לי סבלנות לכרישים המסוכנים לרמה 100, ועוד כמה קווסטים. - באיזו רמה אני היום: 91. - כמה רמות עליתי: 0, נגיד. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: נגיד, DT'S ו-ויקינגס. - מכרתי: לא מכרתי.. נתנתי לנשמונת זוג עגילי לב
ושיקויי MP גם. אני מרגיש זונת הMP מדי פעם וזה בסדר גמור
- קניתי: כרגיל, זבל - מצאתי: זבל. לפרקונים הם אלוהי הזבל.
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 92. ואז אלך לעשות ליץ' עם איריס המכשפונת. - אסיים את הקווסטים: מה שצינתי למעלה. - אתחדש ב: זבל, אולי? - שונות: מה יש לי לעשות במחק של רוח (הגדולה
) מקרנינג
? - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: May The God With You and Your Naked Men.

למעלה