סכמ"ש

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש

איך שהזמן טס
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

Don Nirtin

New member
מסכמ"ש בזמן הנסיעה לאריאנט../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי - התעצבנתי בגלל: דודה שלי שהחליטה לחפור בפסח. -_-" - התאכזבתי בגלל: ---- - בכיתי בגלל: ----- - הדבר שהכי הצחיק אותי: "אוי לא..." אני מביע מבט מבוהל כשאני מבין כשהדודה מתחילה עוד סיפור חפירה. - פדיחת השבוע: אין לי מושג. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני בנאדם וזהו. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: טה טה טה טה נאדה נאדה נאדה פוץ פוץ פוץ קו קו קו קו ....... - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי. פאק. - הסרט הכי טוב שראיתי: "אמא סדרתית". על אמא מטורפת שרוצחת כל דבר בערך. - הדבר הכי טעים שאכלתי: גפליטע פיששששש
וגם ממרח כבד. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: נה נה נה טה טה טה בננה בננה בננה. - הדובדבן בקצפת היה: פול הוגאן מת. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נשמונת, נשמונת, נשמונת, דפנה, קים, וכל הפורום הזה בערך. - רציתי להגיד תודה ל: דפנה. על שהבנת אותי. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שלללללללאאאא ייגמר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): קווסטי בוסים... - באיזו רמה אני היום: 90. עדיין. - כמה רמות עליתי: ------- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: טיימר
- מכרתי: זבל - קניתי: זבל - מצאתי: זבל תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 91. הלוואי. - אסיים את הקווסטים: קווסטי בוסים. - אתחדש ב: מה שסיוון תמצא בשבילי.
- שונות: אין. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: פול הוגאן מת!!!!

חחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה סכמ"ש מצחיקקקק
XDDD רק לדמיין את הבעת הפנים שלך בזמן שדודה שלך חופרת, מפסיקה, ואז מתחילה לחפור שוב
והשיר שמתנגן לך בראש הזכיר לי קטע קורע מצחוק מהמופע של ג'ף דונהם
ורק שכולם יידעו
ניר לא הצליח לקרוא ספר בגלל שלא נתתי לו לקום מהמסנג'ר
חחחחחחחחחח

Don Nirtin

New member
תודה רבה שאת מודה בזה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

השיר זה בעצם סתם רצף של כמה תווים
.... ושבוע הבא כשהחג ייגמר- אני אחזור לקרוא ספרים ואיפטר ממך
הוזהרת.

D amaged R oses

New member
בוקר טוב ../images/Emo6.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אהמ, כמובן ה9.4
- התעצבנתי בגלל:שום דבר ספציפי - התאכזבתי בגלל:כנל - בכיתי בגלל:סתם דברים - הדבר שהכי הצחיק אותי:כלכךךךךךךךךךךך הרבה דברים, בני דודים שלי הזויים
- פדיחת השבוע:לא זוכרת
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: כי............
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:נמ, השיר של אייקון שבני דודים שלי חפרו לי עליו "I wanna make love right now nananannanana" - הספר הכי טוב שקראתי: אני ממשיכה את הספר שלי של ג'וזף פיינדר - הסרט הכי טוב שראיתי: נמ... לא ראיתי מי יודע מה סרטים - הדבר הכי טעים שאכלתי:על האש? דגים של דודה שלי?
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "i wanna make love right nowanananannana"
- הדובדבן בקצפת היה:המ..... 6חודשים
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חבר שלי
והמשפחה, היה כייף
- רציתי להגיד תודה ל: חבר
! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אמ, נזם חדש כבר! נפל לשלי האבן [יהלום XD] לפני שנה
וקולנוע או משהו, אמן שיש משהו מעניין
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:אהמ, ב9.4 XD - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אני בתהליכים, כמעט בסוף, של ההריגה של ה200/200 מתחזי פיראטים מPPQ, כלכך מייאש אבל חבר שלי עוזר... ונשאר לי רק הבוס האחרון - באיזו רמה אני היום:98 - כמה רמות עליתי:אינלי שמץ, השבוע הזה כנראה כלום - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אהמ, תמיד הבאלרוגים באמוריה פיקיו, למרות שהשבוע נראלי לא נגעתי בהם - מכרתי: שטויות - קניתי: DIMON WAND כי רציתי לסקרקל, אבל אני עובדת על להשיג אלמנט וואנד
- מצאתי: סתם שטויות
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:100?
- אסיים את הקווסטים: של הפיראטים, וסתם דברים של החג - אתחדש ב:אלמנט וואנד?! חבר שלי עובד על זה
- שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
i wanna make love nananannananan

D amaged R oses

New member
ו....

תרומות לקאש יתקבלו בברכה
כמו שכולם רואים אני פשוט כיעור מהלך XD אני מורידה את הכפפות והנעליים מלית ברירה
אפחד לא רוצה להסתובב איתי
כל הילדים בארגז החול מצביעים עליי! ואני יאהב אותכם לנצח
[לא שיש לי ברירה
]

Guid

New member
אוי, איזה שיר חופר... /tapuzforum/images/emo6.gif

יותר חופר מlove today של מיקה, שכל כך טחנו אותו בגלגל``צ, שאני בטוח ששרתי אותו מתוך שינה כבר... /tapuzforum/images/emo3.gif

D amaged R oses

New member
אתה מאמין

שאני כלכךךךךךךךךך לא מתעדכנת בדברים האלה ששמעתי אותו לראשונה לפני 3 ימים?

Guid

New member
את מאמינה

שאני כלכךךךךךךך מקנא בך? /tapuzforum/images/emo6.gif

מסכמ"שתתתתת../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: ערב החג
היה כ"כ כיףףף
התעצבנתי בגלל: אח שלי התאכזבתי בגלל: אח שלי בכיתי בגלל: כן, אח שלי
הדבר שהכי הצחיק אותי: בערב החג היין לא הפסיק להישפך על השולחן
פדיחת השבוע: התבלבלתי במייפל
חשבתי שיעל טורימאסטר זו נועה
(למה אין פה את הפרצוף המובך של מסן, לפעמים ממש צריך אותו:$) הרגשתי טוב עם עצמי כי: עזרתי לאמא הרבה בבית
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: בטח, ממש היה לי זמן
הסרט הכי טוב שראיתי: הייתי אמורה ללכת אתמול לראות "המירוץ להר המכשפות" אבל בסוף אלך מחר
הדבר הכי טעים שאכלתי: מצה עם שוקולד
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: לא עולה לי לראש הדובדבן בקצפת היה: המטבח החדש בבית סוף סוף מוכן
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נירוש
רציתי להגיד תודה ל: יעלי על השיחה הMSNית וההזדהות
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שקט ורגוע
השבוע במשחק: היום הכי כיפי: לא זוכרת באיזה יום אבל עליתי לרמה 50
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל הקווסטים שבסופם אני צריכה לקבל את הכורסא הכחולה הזאת
באיזו רמה אני היום: 50
כמה רמות עליתי: 1
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: תסתכלו בתמונה
פעם ראשונה שאני הורגת Chief Gray
מכרתי: כל מני ל-NPC קניתי: כלום, אבל קיבלתי מליאת אוברול מדהים לרמה 68
תודה ליאתייי
מצאתי: כל מני דרופים תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 51
אסיים את הקווסטים: עם המגנטים בשביל הכורסא הכחולה
אתחדש ב:כורסא כחולה
שונות: מה
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: היום סוף סוף נפגשיםםםםםםם

MR Lordi

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אתמול, יום שבת. הייתי בעולמות הגוף, בתערוכה של הגופות, זה כל כך מדהים!!! - התעצבנתי בגלל: שהחופש כמעט נגמר - התאכזבתי בגלל: - - בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: ילד אחד ששמעתי את הקול שלו :S - פדיחת השבוע: - - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Highway to Hell של AC/DC - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: מהיר ועצבני 4 - הדבר הכי טעים שאכלתי: לא יודע
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ההורים שלי
- רציתי להגיד תודה ל: - - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שתהיה שביתה
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - - באיזו רמה אני היום:- - כמה רמות עליתי:- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:- - מכרתי:- - קניתי:- - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:- - אסיים את הקווסטים:- - אתחדש ב:- - שונות:- - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: חופש זה כיף!! והנה תמונה אחת מתוך שתיים שהצלחתי לצלם בתערוכה (הרבה צילמו!!!)

למעלה